icon

Bolesť hlavy po údere do auta. Čo robiť?

7. aug 2026

Ahojte, pred asi 4 hodinami som si pri nastupovaní do auta dosť silno buchol hlavu hore v strede o hornú časť dverí (gumové tesnenie). Mal som na hlave šiltovku. Nemám hrču ani krvácanie, nestratil som vedomie, nevracal som a rozprávam aj vidím normálne.

Od úrazu ma však bolí hlava, je mi na vracanie a pri vstávaní sa mi točí hlava. Normálne fungujem, pozerám televízor, používam mobil, rozprávam úplne normálne, ale veľmi sa bojím. Na internete som čítal rôzne príbehy o úrazoch hlavy a vystrašilo ma to, pretože sa píše aj o vážnych následkoch.

Má niekto podobnú skúsenosť? Mali ste aj nevoľnosť? Išli ste s tým na pohotovosť alebo to prešlo samo?

Ďakujem za každú skúsenosť.

Strana
z2
anonym_ef4a29
7. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_ad0478 vieš rozdiel je noha a hlava. Hlava je nebezpečnejšie než noha. Nehľadám problémy ani nechcem ísť na urgent ale mam strašný strach pochopte ma.

@anonym_autor keby máš otras mozgu tak grcas nad kýblom,bol dezorientovany a ani hlavu by si nezdvihol ako by sa ti točila🙂 ale evidentne máš dosť sily vypisovať na koníka a si orientovaný 🙂 upokoj sa 🙂 pozdravujem

autor
7. aug 2026
@anonym_ef4a29

@anonym_autor keby máš otras mozgu tak grcas nad kýblom,bol dezorientovany a ani hlavu by si nezdvihol ako by sa ti točila🙂 ale evidentne máš dosť sily vypisovať na koníka a si orientovaný 🙂 upokoj sa 🙂 pozdravujem

@anonym_ef4a29 áno viem vypisovať a som pri zmysle. Len ma znepokojujú co som dočítal

anonym_37f748
7. aug 2026

@anonym_autor klídek, ja som mala otras mozgu s bezvedomím po páde na hlavu a nic to na mne nezanechalo, v nemocnici som bola par dni len na pozorovanie, nic so mnou nerobili.

dajda_01
7. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_ef4a29 áno viem vypisovať a som pri zmysle. Len ma znepokojujú co som dočítal

@anonym_autor tak nečítaj a chod spat

autor
7. aug 2026
@anonym_37f748

@anonym_autor klídek, ja som mala otras mozgu s bezvedomím po páde na hlavu a nic to na mne nezanechalo, v nemocnici som bola par dni len na pozorovanie, nic so mnou nerobili.

@anonym_37f748 co povieš co mam robit?

anonym_37f748
7. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_37f748 co povieš co mam robit?

@anonym_autor ukludnit sa a ist spokojne spať. Vystresoval si sa sam čítaním, si v poriadku, hlava ta normalne boli ako ked si udries čokoľvek, neboj sa ,na poškodenie nejake treba kus väčšiu šupu, ver mi, mala som od decka vela urazov a nie jeden otras mozgu, ale druhy nebol s bezvedomim, normalne som spadla z výšky na telesnej, to bol ľahší, len bol kratko po tom prvom😄 aj moj syn uz mal, spadol teda zahodil sa dozadu na stolicke a nebolo operadlo ,spadol rovno vzadu na hlavu, vkuse spal a ked sa zobudil prúdom zvracal.
Tebe je zle lebo si hladný a si v strese.

autor
7. aug 2026
@anonym_37f748

@anonym_autor ukludnit sa a ist spokojne spať. Vystresoval si sa sam čítaním, si v poriadku, hlava ta normalne boli ako ked si udries čokoľvek, neboj sa ,na poškodenie nejake treba kus väčšiu šupu, ver mi, mala som od decka vela urazov a nie jeden otras mozgu, ale druhy nebol s bezvedomim, normalne som spadla z výšky na telesnej, to bol ľahší, len bol kratko po tom prvom😄 aj moj syn uz mal, spadol teda zahodil sa dozadu na stolicke a nebolo operadlo ,spadol rovno vzadu na hlavu, vkuse spal a ked sa zobudil prúdom zvracal.
Tebe je zle lebo si hladný a si v strese.

@anonym_37f748 zvracal? Z čoho? A bol aj v nemocnici?

anonym_e2c8de
8. aug 2026

@anonym_autor skôr rieš tú hypochondriu. Liečiš sa?

anonym_ad73a4
8. aug 2026

@anonym_autor preboha chlape… a ja som si o sebe myslela ze som hypochonder ale ty si uz iny level… odporucan nielen psychiatra ale aj velmi dobreho psychologa a najlepsie sedenia kazdy tyzden. Keby ze ti je nieco vazne tak o tom vies, toci sa ti hlava. Si malatny, grcias… tak sa skludni, prestan prosim ta citat dr googla, najdi si nejaky konicek kde vypnes hlavu

anonym_37f748
8. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_37f748 zvracal? Z čoho? A bol aj v nemocnici?

@anonym_autor z otrasu mozgu sa zvracia vacsinou. Nebol v nemocnici, spravili mu len rtg a kludovy režim doma.

anonym_69b834
Včera o 18:30

@anonym_autor prežil si?

gastanka32
Dnes o 09:15

Pre vlastny pokoj chod k doktorovi. Ja ked som mala otras mozgu, tak mi v podstate nic nebolo, ziadne nevolnosti alebo tak, ale bolela ma hlava dost. To vyriesil Cetalgen a lezala som. Nenamahala som sa. A bolo dobre 🙂

Strana
z2