icon

Bolesť hrdla a hlieny po anestézii. Čo robiť?

vienny
Včera o 06:41

Manželovi včera(piatok) trhali osmičky v celkovej anesteze. Viem ze po vytiahnutí trubice býva vedlajsi účinok bolest hrdla. Vraví však ze ma aj hlieny. Budí sa na bolest. Mal niekto tento problém? Kedy môže skúsiť sprej na hrdlo alebo cmulacie pastilky? Viem ze dva dni určite nie to nesmie ani vyplachovat. Je víkend tak sa zubára spýtať nemám ako. Ďakujem

anonym_c6b1f6
Včera o 07:04

@vienny ved predsa glimbax si do hrdla strieknut moze

vienny
autor
Včera o 07:10
@anonym_c6b1f6

@vienny ved predsa glimbax si do hrdla strieknut moze

@anonym_c6b1f6 Glimbax mi doktor napísal ale ze az po dvoch dňoch na vyplachovanie.. nevedela som ze je aj sprej..ale asi aj ten až po dvoch dňoch ..vraj sa musí spraviť krvná zrazenina najprv v tých zuboch...zatiaľ mu dávam flector

anonym_6f9916
Včera o 07:24

do hrdla je viac sprejov, poraďte sa v lekárni, to určite môže

adri266
Včera o 07:41
@vienny

@anonym_c6b1f6 Glimbax mi doktor napísal ale ze az po dvoch dňoch na vyplachovanie.. nevedela som ze je aj sprej..ale asi aj ten až po dvoch dňoch ..vraj sa musí spraviť krvná zrazenina najprv v tých zuboch...zatiaľ mu dávam flector

@vienny hrdlo je podráždené od trubice. Halls alebo iné cmulacie cukríky nech si dá.

vienny
autor
Včera o 08:03
@adri266

@vienny hrdlo je podráždené od trubice. Halls alebo iné cmulacie cukríky nech si dá.

@adri266 áno viem ze je to od trubice len ci z toho aj tie hlieny ma...cmulat som čítala ze by ešte nemal ze to môže podráždit tie rany 🤷‍♀️

guudy
Včera o 08:04

Cmulacie cukriky praveze nesmie, pri cmulani sa vytvara v ustach podtlak! Sprej do hrdla si kupte.

anonym_c6b1f6
Včera o 09:45
@vienny

@vienny sprej nastriekas do hrdla predsa nie na vytrhnuty zub! Rozmyslaj trosku

vienny
autor
Včera o 13:31
@anonym_c6b1f6

@vienny sprej nastriekas do hrdla predsa nie na vytrhnuty zub! Rozmyslaj trosku

@anonym_c6b1f6 inteligentná odpoved

anonym_f238f5
Včera o 13:46

Takto ...mam za sebou niekoľko operácii a nikdy som nemala bolest hrdla,ani hlieny a ani nikoho nepoznám.
Tu skôr pôjde o nejaký infekt ,možno komplikácie pooperačné. Niekde pracovat musia . Pripadne by som si zavolala bud niekde na zubnú pohotovost ,alebo klasicku pohotovost ,či je tento stav normálny. Akože škrabanie byt môže,ale na lieky to nemá byt.

vienny
autor
Včera o 14:01
@anonym_f238f5

Takto ...mam za sebou niekoľko operácii a nikdy som nemala bolest hrdla,ani hlieny a ani nikoho nepoznám.
Tu skôr pôjde o nejaký infekt ,možno komplikácie pooperačné. Niekde pracovat musia . Pripadne by som si zavolala bud niekde na zubnú pohotovost ,alebo klasicku pohotovost ,či je tento stav normálny. Akože škrabanie byt môže,ale na lieky to nemá byt.

@anonym_f238f5 anesteziolog vravel ze môže bolieť hrdlo...aj som čítala ze tak 24 až 72 hodín to môže trvat.. len ten hlien mi neide do hlavy...flector zatiaľ zaberá aj na hrdlo a v pondelok zavolám zubárovi.. ďakujem

anonym_c6b1f6
Včera o 17:30
@vienny

@anonym_c6b1f6 inteligentná odpoved

@vienny tak veruze urcite inteligentna a dokonca aj som ti dobre poradila a v dobrej viere, ty si evidentne sedis na kabli

vienny
autor
Dnes o 05:29
@anonym_c6b1f6

@vienny tak veruze urcite inteligentna a dokonca aj som ti dobre poradila a v dobrej viere, ty si evidentne sedis na kabli

@anonym_c6b1f6 🤣🤣🤣🤣🤣

anonym_c6b1f6
Dnes o 06:30
@vienny

@anonym_f238f5 anesteziolog vravel ze môže bolieť hrdlo...aj som čítala ze tak 24 až 72 hodín to môže trvat.. len ten hlien mi neide do hlavy...flector zatiaľ zaberá aj na hrdlo a v pondelok zavolám zubárovi.. ďakujem

@vienny a vies sa asi len smiat, nevadi
Aj simplexni ludia ziju medzi nami