Bolesti hrudníka a ľavej ruky
28/M
Predvčerom v sobotu to celé začalo. Začalo ma skriabat hrdlo, 37 zvýšená teplota, návaly tepla. Prešlo to. Potom ma začalo bolieť ľavá ruka, celá. Potom chrbát, šije, a hlavne na hrudi bolesť, pichanie. Na hrudi taka obyčajná bolesť alebo pichanie ale raz v strede, alebo ide vyššie kde mam krk, alebo ide na stranu kde mám pľúca alebo podpazušie.
Potom aj hlava pobolieva vzadu, hore, alebo na čele.
V minulosti som mal vysoký tlak 170-110-130 (u lekárky).
Išiel som na interne vyšetrenie, zobrali krv, spravili EKG, všetko v poriadku.
Mal som aj holter 24h, v poriadku bol tlak. Podotýkam ja mam fóbiu z tlakomeru, merania tlaku možno aj preto je vyšší. Boli nejaké hodnoty trošku vyššie ale to nič že vraj. Mal som 24h holter, údaje:160-100-120, 170-110-130 ale ked som bol v kľude bolo 100-70-70, alebo 120-80-80. Bolo aj 230-180-140 keď som sa rozčuľil veľmi to bolo len raz taká hodnota.
Dostal som magnosolv. Chodievam každý 6m na kontrolu.
Dnes som bol u obvodného lekára, tlak som mal: 150-100-105 pulz.
Dostal som concor. Stlacala mi na hrudi v strede, cely hrudník a bolelo. Aj medzi lopatkami stlacala bolelo.
Neboli stále na hrudi intenzívne.
Lekar sa pýtal ci mam ťažké obdobie, stres, mám pravdaže. Trápim sa nad veľa vecami alebo trápil som sa lebo niektoré veci sa vyriešilo. Mávam úzkosť, uzkostne poruchy a panické poruchy.
Bojím sa čo keď mi zlyháva srdce? Som hypochonder áno. Bojím sa toho najhoršieho. Čítal som príznaky tak mam strašné obavy, strašne sa bojím.
Mávam aj pálenie zahy, teraz napríklad v strede v hrudniku mi pichá.
Zajtra zavolám internistovi ci ma nemôže zobrať.
Čo to môže byť?
Stretol sa niekto podobným problémom?
Ako ste riešili?
Ďakujem veľmi pekne.
@anonym_autor zavolaj radsej psychiatrovi nech ti normalne nastavi liecbu
tym treba zacat
@anonym_autor tak si chod na psychiatriu, kde ti nastavia liecbu
Psychoterapiu
A
Chod na neurologiu, internista s tebou nic dokopy neurobi

Máš tam niekoľko vecí. V prvom rade psychika, úzkosť a panika. V druhom rade chrbtica, v treťom rade trávenie a reflux. Porieš všetky tri veci a ukľudni sa hlavne.