icon

Bude pravda, že sa v máji vrátime do bežného života?

hrajka
25. mar 2020

Myslite si ze to co povedal pan profesor Krcmery ze sa vratime do bezneho zivota v maji bude pravda?

Strana
z2
klarisa0801
26. mar 2020

@veronikaszabova ty si jaká drza počúvaj vieš ty sa baviť z ľuďmi aj normálne ? Kokos šak čo čítam tvoje príspevky nič normálne som od teba ešte nečítala? Nejde ti na mozog už táto situácia ...radšej chod von myslím že tým budeš užitočnejšie ako tu! Ale inak aj tebe pekný deň😉

veronikaszabova
Odpoveď bola odstránená
klarisa0801
26. mar 2020

@veronikaszabova tak keď si vonku sa venuj deťom prosím ťa a nezneprijemnuj ľuďom náladu. Už dosť ju majú zkazenu

kikaaa444
26. mar 2020

@hiro áno ale hovorím o Slovensku nie o Európe 😅😅 ty porovnávaš malú krajinu s číslami celého sveta . Ani teraz to na Slovensku nestúpa tak rapídne ako v iných krajinách a hlavne boli zavedené opatrenia ešte ako tak na začiatku . Takze tie ich výpočty sú fakt nezmyselne

veronikaszabova
26. mar 2020

@kikaaa444 ja si tiez nemyslim,ze sa u nas nakazi 500tis ludi. I ked tie cisla - kolko je u nas potvrdenych, su dost skreslene. Malo testujeme 🤷‍♀️

luuubik
26. mar 2020

Taky ze uuuplne bezny zivot neviem kedy sa vrati, ale choroba zacne ustupovat uz v aprili (tohto roku 🙂 ) Alebo ked nie, pride osvietena hlava, ktora povie, neblbnite, vsak je to len chripka. Alebo nas vsetkych zachrani trebars Bruce Willice, ked uz teda zijeme na vlastnej kozi katastroficky film 🙂 Ale zarty bokom. V aprili 😉

kikaaa444
26. mar 2020

@veronikaszabova je to moc prehnane s tými tabuľkami . Áno to je pravda ale v každej krajine sú tie čísla skreslene nikdy sa nebude vedieť koľko realne ľudí nakazených je no vždy to je viac či sa jedna o Slovensko alebo o inú krajinu . Každopádne beriem to celé s rešpektom mám aj ja strach z neznamenajú ale osobne si myslím že tieto vidiny do budúcnosti sú extrémne prehnane a vôbec to nie je take zle ako to možno vyzerá . takze ľudia by nemali tomu podľahnúť a treba myslieť pozitivne ze bude dobre lebo najhoršie čo môže byt je že sa tým celým necháme pohltiť a potom sa akurát tak môžeme len zblázniť 🤪

nika3136
26. mar 2020

Nikto nevie vsetko. Ani pan prof.Krcmery. Ale "poznam" ho, mala som s nim na vyske predmet a aj skusku, na mna urobil neskutocny dojem. Velka kapacita, avsak pokorna... Doverujem jeho slovam, je to samozrejme len predpoklad a na to vplyva XY veci

hrajka
autor
26. mar 2020

@klarisa0801 ani mne neni do smiechu klarisa

hrajka
autor
Odpoveď bola odstránená
veronikaszabova
Odpoveď bola odstránená
amelia000
Odpoveď bola odstránená
amelia000
Odpoveď bola odstránená
hiro
26. mar 2020

@kikaaa444 Pisem hlavne o tej krivke. Pri tom raste co je to vyzera byt nezastavitelne. Uvidme ako dopadne ta celosvetova karantena - mozno o 2 tyzdne. Ak sa ta krivka otoci tak karantena zafungovala. U nas by mohla zafungovat, mame dost malo pripadov ktore sa nemuseli stihnut masivne rozsirit - co nevieme lebo sa hromadne netestuje.

veronikaszabova
26. mar 2020

@hiro treba dufat v pozitivne scenare. Dost rychlo sa prijali opatrenia, snad pomohli. ❤

hrajka
autor
Odpoveď bola odstránená
hrajka
autor
Odpoveď bola odstránená
veronikaszabova
Odpoveď bola odstránená
hrajka
autor
26. mar 2020

@veronikaszabova jupi dnes len 10 nakazenych jupi jupi jejjj tancuj tancuj vykrucaj

hrajka
autor
26. mar 2020

@veronikaszabova ja som s adminkou kamoska

veronikaszabova
26. mar 2020

@hrajka inak hlavne, ze si ten post lajkla 😳🙈

hrajka
autor
26. mar 2020

@veronikaszabova stou rusalkou hihi

hrajka
autor
26. mar 2020

@veronikaszabova hihi veeru laikla

kikaaa444
26. mar 2020

@hiro to áno žiaľ nevieme nikto ako to celé dopadne treba len verit . Nie som žiaden expert takze si nedovolím povedať čo bude o dva mesiace no myslím pozitivne a verím že to bude lepšie . Ale myslím si že aby to malo cele nejaky efekt musí to klesať všade nie len na Slovensku :/ cize nebudeme úplne zahojení a kludni kým to nezačne klesať aj v iných krajinách 😣

hrajka
autor
26. mar 2020

@hrajka
@kikaaa444 veru ano kikus

Modrý koník
26. mar 2020

@hrajka blokujeme tvůj profil, i přes opakovaná upozornění jsou tvoje komentáře výsměchem.

zuzkakkk
Odpoveď bola odstránená
humajnicek
27. mar 2020

Ja som včera normálne kúpila antibateriálne mydlo v takej zašitej drogérke. Ani ho nemali vyložené, len sa ma pani spýtala, že či by som aspoň jedno nechcela . 1 liter za 5 eur, to nie je až taká hrozná cena v týchto časoch

Strana
z2