icon

Búšenie srdca, úzkosť

evickafb
4. sep 2022

Ahojte.vedeleli by ste mi prosím vás poradiť od februára ako som prekonala covid začali sa umna prejavovať úzkosť . Pocit strachu , zhoršila sa aj bolesť chrbtice ( mám osteochondrozu krčnej chrbtice) bolesť žalúdka . Znicoho nič príde na mňa krutenie hlavy , zrýchlení pulz , nesmierna bolesť chrbtice , nával tepla sucho v ústach ako keby som šla odpadnúť , niekedy aj vysoký tlak .. je pravda že posledných 8 mesiacov bolo ťažkých . Smrť svokra náhle na infarkt u nás doma potom hneď covid , sťahovanie keďže sme tam nemohli zostať bývať , v tom čase zmena zamestnania , priateľ mal problému zo semenikmi (infekcia ) bol na Tom veľmi zle .. viete mi prosím poradiť ako to zvládať .. .. za každú radu budem vďačná .

guga79
•
4. sep 2022

@evickafb určite by som takýto stav konzultovala s obvodným lekárom, nech poradí ako ďalej. Urcite su v lekárni dostupné doplnky na upokojenie, ale to je len dočasne riešenie. Ja osobne som navštevovala psychológa, tiež náročné životné situácie. Držím palce.

evickafb
autor
•
4. sep 2022

@guga79 u obvodného som bola poslal ma na neurológiu .. tá má poslala len ma magnetickú s chrbticou . Že to bude len z toho . Dala mi novalgin na bolesť nič iné . A že mám absolvovať rehabilitáciu .

guga79
•
4. sep 2022

@evickafb riešila by som psychológa, nech sa pohnes z miesta...

evaemah
•
4. sep 2022

@evickafb určite psycholog a vysetrenie na tetaniu

evickafb
autor
•
4. sep 2022

@evaemah ku psychológovi idem budúci týždeň....na vyšetrenie tetanie mi neurologicka nechce dať

evaemah
•
4. sep 2022

@evickafb skuste pytat obvodneho lekara

ninka297
•
Odpoveď bola odstránená
•
palicka
•
4. sep 2022

Magnezium, veľa veľa - to ti neublíži. Bude lepšie na ❤️, tlak, tachykardiu, ukludni… sama hovoríš, že si prežila náročné obdobie. Spúšťaš atakov teda máš… lekár ti môže poskytnúť aj lieky

zuzka565
•
4. sep 2022

Ja prežívam teraz to isté. Búšenie srdca, točenie hlavy,pocit na odpadnutie dnes som si namerala vyšší tlak. Mala som aj ja teraz dosť stresujúce obdobie.

stanulienkat
•
4. sep 2022

Magne B6. Psychohygiena, zamestnat mysel niecim prijemnym, konickom..

evickafb
autor
•
4. sep 2022

@stanulienkat ja to skúšam zamestnať myseľ ale zrazu my začne bit zle že aj keď som v práci pomôže mi len keď sa dám do klbka aby som odľahčili chrbát lebo začne mi trpnut ruky alebo si ľahnem keď som doma a potom to ako tak prejde .. poprípade studeni obklad a ísť na čerstvo vzduch lebo sa mi zdá že sa nemôžem nadichnut .

stanulienkat
•
4. sep 2022

@evickafb to su uzkostne stavy. Podvedomie pracuje aj ked si myslis, ze si v pohode.