Celé roky problém po milovaní s priateľkou.
Ahojte. Vždy keď sa s priateľkou milujeme, urobia sa mi na žaludi také červené bodky a predkožka sa tak stiahne a vysuší. Potom to aj štipe a páli. Trvá to pár dni a prejde to. Ju tiež niekedy začne páliť a robí si také výplachy. No mne to trvá viac dní a je to nepríjemné. Urobí sa to aj keď sa hneď po milovaní umyjem dôkladne. Ja už nechápem je to nejaká alergia jeden na druhého? Nepoužívame nič pri milovaní. S bývalou sme vždy používali kondóm tak to neviem porovnať. Sme spolu už 5 rokov a vždy takéto problémy boli. Ja som verný a keďže partnerka ani veľmi na milovanie nie je tak som si istý že aj ona. Je veľmi založená kresťansky. Čo s tým? Máte skúsenosť? Milujeme sa tak raz mesačne. Ja by som chcel viac ale nemá chuť, no a aj suchosť je často prítomná keď sa milujeme.
@anonym_autor vies co, mavali sme tento problem s byvalym. Nie stale ale aj 3-4 x za rok. V podstate to bola plesen. Riesila som to s gynekologom. Potom liecila. On si to preliecil. A o par tyzdnov som to mala zasa a on tiez. Niekedy len on. Nedosla som na to v com je problem, preco sa to tak objavuje. So sucastnym sa to tiez stavalo, ale funguje nam ze si po sexe hned umyje penis. Kedze tebe to nepomaha. Neviem. Ale ked zistis v com je problem tak napis som zvedava. Na plesne preventivne funguju probiotika. Skus si dat par dni pred sexom ty aj frajerka ci to pomoze.
@anonym_autor chodte smer gynda/urolog. Caste infekcie mozu sposobit neplodnost a ine problemy. Naozaj nerozumiem ze ak mate takyto problem, tak to neriesite s lekarom. Paneboze, pre toto sa uci sexualna vychova na zakladnych skolach
Áno môže to byť "nezvyk" jeden na druhého, resp. prieteľka má určité PH, ktoré je u žien prirodzene vyššie a bakteriálne osídlenie jej samotnej nemusí spôsobovať problémy, ale tebe/ vám spolu áno. Možno by pomohlo, ak by ste si "na seba zvykali" častejšie ako raz za mesiac. Kúpte si lubrikačný gél na báze vody, pomôže so suchosťou a čím viac, tým lepšie. Možno vám tieto problémy spôsobuje mechanické podráždenie, trenie. Určite navštívte obaja lekára, jeden z vás môže mať mykózu, ktorú si dokoliečka predávate, vtedy treba aby ste sa preliečili obaja. Mykóza u žien vzniká veľmi ľahko, stačí, že zmení prach na pranie, berie antibiotiká, zje viac sladkého, hormonálne výkyvy, návševa verejného bazéna... "zlé" baktérie sa premnožia a začnú robiť neplechu.
Odporúčam užívať probiotiká v akejkoľvek forme (vaginálne, orálne, krémy) a dávaj si pozor na kortikoidné maste, oni síce rýchlo zaberú, ale pri dlhšom ppužívaní sa pokožka stáva tenšou a krehkejšou a tým pádom náchylnejšou na mikrotrhlinky a si v ešte horšom kolobehu, ako predtým. Môžeš skúsiť aj Pinďa masť (tak sa to volá).
A teda v závere to môže byť aj to, čo mám ja s mužom- mám alergiu na jeho spermie. To sa zisťuje na pracovisku reprodukčnej imunológie a ak by sa vám v budúcnosti nedarilo mať dieťatko, dajte si to otestovať. Každé bakteriálne zloženie šušky a pipíka je iné a niekedy sa proste stane, že to spolu úplne nesadne.
Moj ex mával také problémy zlou technikou, on ho stále vyťahoval až na vrch a vlastne si tú citlivú časť obrusoval o moje aj čerstvo oholené strnisko a potom ho to bolelo ako spálené a tiež sa mu tam robili červené bodky a neskor sa mu to šúpalo
Ja keď som sa milovala s byvalym bez ochrany tak som mala zapal mocovych ciest. A naozaj to nieje nič prijemne.. Čo by ste odporučali do buducna? Pouzivat kondom a pred aj po ist na wc? a umyť sa horucou vodou? Potom som zase mala po dlhom čase sex a samozrejme zase zapal…A zase antibiotika..svrbenie..palenie.. Doktorka mi dala krém a bola som aj na preventivke. Že nemam pouzivat intimne mydla a holit sa casto lebo to neni dobre.
@anonym_autor vies co, mavali sme tento problem s byvalym. Nie stale ale aj 3-4 x za rok. V podstate to bola plesen. Riesila som to s gynekologom. Potom liecila. On si to preliecil. A o par tyzdnov som to mala zasa a on tiez. Niekedy len on. Nedosla som na to v com je problem, preco sa to tak objavuje. So sucastnym sa to tiez stavalo, ale funguje nam ze si po sexe hned umyje penis. Kedze tebe to nepomaha. Neviem. Ale ked zistis v com je problem tak napis som zvedava. Na plesne preventivne funguju probiotika. Skus si dat par dni pred sexom ty aj frajerka ci to pomoze.
@anonym_8af1dd podla mna s kondomom by tie problemy nemal. Treba ist pred aj po na wc, a umyt sa teplou vodou

Dospelí ludia by mali vedieť na čo máme lekárov.