icon

Celulitída a bezkofeínová káva

free_one
16. nov 2014

Ahojte, dosť často čítam o káve a celulitíde, že celulitíde dopomáha práve kofeín, ktorý sťahuje cievky.
Je to pravda o tom kofeíne? a teda je pravda, že bezkofeínová káva je povedzme šetrnejšia? 🙂
Kávu si ťažko odpustím, tak aspoň tu bezkofeínovú pre chuť. 😵

domak2
•
16. nov 2014
trgypadl
•
16. nov 2014

@free_one na celulitidu zabera cvicenie,strava a este raz cvicenie.ak je celúitida uz v horsom stadiu,dochadza k zmierneniu iba

lusinda3
•
Odpoveď bola odstránená
•
1marika1
•
16. nov 2014

@free_one: ahoj ak sa chceš zbaviť celulitídy - existuje celulitídny program aloe /vyskúšané - po 1 použití cca 0,50 - 1cm z nôh dole/

monkabr
•
17. nov 2014

@free_one Na celulitidu je vraj super striedava ladova a horuca sprcha... To s tou kavou je asi blbost, A neviem, preco sa vzdavat kofeinovej kavy, trosku kofeinu nie je na skodu na povzbudenie, aj ked ja radsej povzbudzujuce caje s obsahom teinu alebo mateinu 🙂

daduska132
•
21. nov 2014

Celuliídda nie je ochabnutá koža ale nahromadený tuk, voda a odpadové látky. A cvičenie pomáha, pretože vďaka nemu si rozhýbete lymfatický systém, ktorý odstraňuje toxíny v tele 🙂 A na celulitídu pomáhajú aj zábaly, aj krémy, aj cvičenie aj mnoho ďalších vecí. Pekne je to rozpísané v tomto článku http://www.dixo.sk/celulitida-zbavte-sa-jej/ , kde aj niečo o mezoterapii a anticelulitídnej masáži 🙂 A ideál je kombinovať viac veci naraz 😉

gab_riella
•
19. okt 2016
Používateľ gab_riella je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od gab_riella.

No ja neviem neviem veru ..... kofeina si len tak nepomoze, to uz by som bola kao prutik :P ale predsalen, hlavne vela vody a cvicit, to uz asi kazda z nas pozna 🙂 zbavit sa jej asi nidky nezbavim(e)

anjelik1678
•
24. okt 2016
Používateľ anjelik1678 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anjelik1678.

@gab_riella mrkni na toto dixo. sk/slimming-skincare-6v1/ ja t používam už dlhší čas a celkom to vyhladzuje, samozrjme maš pravdu, pit vodu je zaklad! a strava🙂

gab_riella
•
25. okt 2016
Používateľ gab_riella je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od gab_riella.

@anjelik1678 jej si zlata, dakujem za tip🙂)

matuliksk
•
28. nov 2016

Baby ja som mala celulitídu hlavne po pôrode a to meriam 163cm a vážim 52kg teraz a musím sa priznať, že som necvičila vôbec lebo som sa k tomu nemohla dokopať na materskej, ale pohybu som mala cez deň dosť, no mne krémy nepomáhali vôbec, ale potom som začala používať píling a za mesiac som mala časť celulitídy preč, prekrvila sa pokožka a pri troche upravenej stravy je to úplne super...Ja ho používam na celé telo aj tvár a už som sa stala celkom závislá na ňom...nádherne vonia ale hlavne pomáha...pokožku mám krásne hladkú a jemnú...tu je spomínaný píling ak chcete kuknite: https://www.facebook.com/getbodyscrub/

damoska
•
6. júl 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

@1marika1 viem že je to stará tema, ale nedá mi neopytat sa, ako to robíš, alebo na to niekam chodíš? To je nejaka procedura na tu celulitidu?

12romi34
•
20. júl 2018
Používateľ 12romi34 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 12romi34.

tiež by ma to zaujimalo. V inej diskusii sa tu piše o takom zabale bodywraps a vraj to super pomaha. Je to toto?

doriss_po
•
Odpoveď bola odstránená
•