icon

Celý deň mám tik v oku: Čo robiť?

25. máj 2026

Ahojte prosím vás čo s tým? Celý deň mi cuká oko (Spodná časť, nie viečko). Ono je to asi 5x za minútu čiže pocitovo vlastne stále. Či je zavreté otvorené ide si svoje. Nikdy som to nezažila. Horčík beriem pravidelne. Už si to všimli žiaľ aj ľudia okolo mňa také výrazné to je. Nejaké nápady? Kedy je čas vyhľadať lekára? Nebolí to len neviem z čoho to môže. Som neuro pacient (migrény, zvracanie, nevoľnosti, točenie hlavy a občas výpadky zraku pri migréne). Sem tam mi tak skáče Prava noha keď som unavená a ležím. Nekontrolovateľne mi nou trhá ale nedeje sa to často. No dnes na prekvapenie oko

anonym_06cd79
25. máj 2026

Kedy je čas navštíviť lekára? Zajtra !

tosomjaosobne
25. máj 2026

@anonym_autor odporúčam zajtra toho neuro, manžel s tým má problémy

anonym_2a6a14
25. máj 2026

mm to má pri strese. Všetko OK?

anonym_54797c
25. máj 2026

Mavam vzdy ked som unavena, v strese, hocico prepracovana. Mam tetaniu, takze u mna normalka

anonym_12def7
25. máj 2026

@anonym_autor mojej sestre tak začala nenápadne skleróza multiplex. Neuro vyšetrenie namieste

andreatytler
25. máj 2026

@anonym_autor Mne tak cuka ked som unavena, malo spanku. Nemala si aj ty tazku noc?

petah82
26. máj 2026

B komplex aspoň týždeň a uvidis

taktotedanie
26. máj 2026

@anonym_autor myokymia
Vela spanku ziadny stres pridaj viac magnezium a vitB
Ziadna kava a energeticke napoje

taktotedanie
26. máj 2026
@anonym_06cd79

Kedy je čas navštíviť lekára? Zajtra !

@anonym_06cd79 urcite nemusi utekat hned k lekarovi

anonym_3ce219
26. máj 2026

@anonym_autor pridaj do stravy viac ovocia, zeleniny, proteíny a vitamín C na lepšie vstrebávanie magnézia. Udržiavaj zdravú črevnú mikroflóru.

anonym_8a6156
26. máj 2026
@tosomjaosobne

@anonym_autor odporúčam zajtra toho neuro, manžel s tým má problémy

@anonym_06cd79
@tosomjaosobne to by ste naozaj išli zajtra k lekárovi s takou banálnou blbosťou, ktorú mal už každý človek? Nedostatok spánku, únava, stres, málo minerálov. Načo obtažujete lekárov s takymito blbosťami?

anonym_ae6b27
26. máj 2026
@taktotedanie

@anonym_06cd79 urcite nemusi utekat hned k lekarovi

@taktotedanie Ja to mavam pri strese, únave. Beriem magnosolov. Autorka aké magnezium beriete?

tosomjaosobne
26. máj 2026
@anonym_8a6156

@anonym_06cd79
@tosomjaosobne to by ste naozaj išli zajtra k lekárovi s takou banálnou blbosťou, ktorú mal už každý človek? Nedostatok spánku, únava, stres, málo minerálov. Načo obtažujete lekárov s takymito blbosťami?

@anonym_8a6156 ja rozprávam z vlastných skúseností