Celý deň mám tik v oku: Čo robiť?
Ahojte prosím vás čo s tým? Celý deň mi cuká oko (Spodná časť, nie viečko). Ono je to asi 5x za minútu čiže pocitovo vlastne stále. Či je zavreté otvorené ide si svoje. Nikdy som to nezažila. Horčík beriem pravidelne. Už si to všimli žiaľ aj ľudia okolo mňa také výrazné to je. Nejaké nápady? Kedy je čas vyhľadať lekára? Nebolí to len neviem z čoho to môže. Som neuro pacient (migrény, zvracanie, nevoľnosti, točenie hlavy a občas výpadky zraku pri migréne). Sem tam mi tak skáče Prava noha keď som unavená a ležím. Nekontrolovateľne mi nou trhá ale nedeje sa to často. No dnes na prekvapenie oko
mm to má pri strese. Všetko OK?
Mavam vzdy ked som unavena, v strese, hocico prepracovana. Mam tetaniu, takze u mna normalka
@anonym_autor mojej sestre tak začala nenápadne skleróza multiplex. Neuro vyšetrenie namieste
@anonym_autor Mne tak cuka ked som unavena, malo spanku. Nemala si aj ty tazku noc?
@anonym_autor myokymia
Vela spanku ziadny stres pridaj viac magnezium a vitB
Ziadna kava a energeticke napoje
Kedy je čas navštíviť lekára? Zajtra !
@anonym_06cd79 urcite nemusi utekat hned k lekarovi
@anonym_autor pridaj do stravy viac ovocia, zeleniny, proteíny a vitamín C na lepšie vstrebávanie magnézia. Udržiavaj zdravú črevnú mikroflóru.
@anonym_autor odporúčam zajtra toho neuro, manžel s tým má problémy
@anonym_06cd79
@tosomjaosobne to by ste naozaj išli zajtra k lekárovi s takou banálnou blbosťou, ktorú mal už každý človek? Nedostatok spánku, únava, stres, málo minerálov. Načo obtažujete lekárov s takymito blbosťami?
@anonym_06cd79 urcite nemusi utekat hned k lekarovi
@taktotedanie Ja to mavam pri strese, únave. Beriem magnosolov. Autorka aké magnezium beriete?
@anonym_06cd79
@tosomjaosobne to by ste naozaj išli zajtra k lekárovi s takou banálnou blbosťou, ktorú mal už každý človek? Nedostatok spánku, únava, stres, málo minerálov. Načo obtažujete lekárov s takymito blbosťami?
@anonym_8a6156 ja rozprávam z vlastných skúseností

Kedy je čas navštíviť lekára? Zajtra !