icon

Chemoterapia po mastektómii prsníka

paj333
6. dec 2016

Ahojte, mám 24 rokov, a pred necelými dvoma mesiacmi mi diagnostikovali karcinóm ľavého prsníka. Doktor na chirurgii odporúčal vybrať celú prsnú žľazu, lebo je to istejšie. Keby som chcela prsník ponechať, najskôr by som musela podstúpiť chemo, aby sa nádor zmenšil, ale nezaručil mi, že to pojde. Takže som ani nerozmýšľala. Podstúpila som teda kožu šetriacu mastektómiu (tzn. ostala mi aj koža a bradavka), len som polovičný chlapec 👦
Pred operáciou mi teda onkologička povedala, že aký bude postup, vraj to vyzerá tak že po operácii bude nasledovať chemoterapia, 6 ciklov - 3x FEC - 3x docetaxel, potom liečba ozarivanim

helga9
23. okt 2019

@zuzap33 no este co ja vystavujem zákazníkom je v pohode vieš lebo to moje príjmy keď nahadzujem dodávateľské uz sa hmyrim banku prežujem ale pokladňu nenavidim takze asi tak je to so mnou

zuzap33
23. okt 2019

@helga9 ja musím všetko, ale neznášam mzdy, robim hotel, restauraciu, stavebnu firmu, predaj kovu, prepravnu firmu s kamionmi v sk aj zahranicie, graficke studio, booking, zlavomaty, refundáciu dph zo zahraničia, faktoringy, leasingy, vykazy vseho druhu, atd, uff, všetko

helga9
23. okt 2019

@zuzap33 Jesisi no tak to ja nee mzdy nemám sicko sú szco

helga9
23. okt 2019

@mata9522 dzifce napis uz jak si dopadla bo ma mrle zeru len samé dobre správy čakám

mata9522
Autor odpoveď zmazal
helga9
24. okt 2019

@mata9522 výborne hlavne ze chemo nie uz stačilo. Este dlha cesta pred nami ale to dáme

mata9522
Autor odpoveď zmazal
hracka123
24. okt 2019

@mata9522 ahoj a kedy začínaš oziare

mata9522
Autor odpoveď zmazal
hracka123
24. okt 2019

@mata9522 ja som bola u radioterapicky a ona mi povedala keď sú čisté uzliny a prsník zobrany že oziare netreba aty to tak máš a aj tak oziare budeš mat

helga9
24. okt 2019

@hracka123 to je síce pravda ale to by histologia musela byt čistá a zrejme tam este ostatky našli tak to treba zabezpečiť

jankastraza
24. okt 2019

@mata9522 Matka 😍 to su fantasticke spravy,hned mi chuti kavicka,veru tak,uz to napreduje len k lepsiemu 🥳🥳🥳👌♥️

jankastraza
24. okt 2019

@helga9 ahoj moja,myslim na teba,dalsiu budes mat dnes za sebou 🥳🥳🥳♥️

jankastraza
24. okt 2019

@hracka123 ahoj,ano radiologicka ti povedala pravdu,ale aj bola predtym aspon 1 uzlina pozitivna musia dat potom tak ci tak radio..zaistit to...
A odbocim ako sa dnes citis? Co budes varit? Ja mam hnacky uz 3 den ale skor krce v bruchu ma viac trapia z Docetaxelu ,ani chut necitim tak mi jest nechuti 😭

jankastraza
24. okt 2019

@zuzap33 Zuzi to klobuk dolu pred tebou a Helgou ,ja som na hotelovej akademii za mlaadii mala podvojne uctovnictvo a mala som dost,spanielska dedina 😅tak som po skole isla do Talianska a makala rukami,ked v hlave nemam 😁ale vyplatilo sa 👌🤪♥️♥️♥️

helga9
24. okt 2019

@jankastraza dakujem čakám na krv napichla ma krasne moja obľúbená sestrička je to poklad

hracka123
24. okt 2019

@jankastraza ahoj dnes nevarím včera som ale mám chuť na zapekané zemiaky v rúre tak asi to a ty ideš čo variť? Ideš do skoly

jankastraza
24. okt 2019

@helga9 suppeer 👌❤️❤️❤️❤️❤️❤️

jankastraza
24. okt 2019

@hracka123 super napad tie zemiaky asi aj ja spravim a bachnem do nich vela cesnaku,ja mam fazulovicu zo vcera tiez som slaba nic sa mi nechce idem veru do skoly s detmi dufam nebudem musiet utekat kvoli WC 😭

helga9
24. okt 2019

Baby čakám v čakárni na výsledky krvi no telo mladých co tu dnes je este nebolo. Hruza

mata9522
Autor odpoveď zmazal
mata9522
Autor odpoveď zmazal
helga9
24. okt 2019

@mata9522 presne tak oni keď operujú neni 100 percentná istota ze daka bunka neostane tam

hracka123
24. okt 2019

@sabova3 ahoj už ťa pustili domov?

hracka123
Autor odpoveď zmazal
mata9522
Autor odpoveď zmazal
mata9522
Autor odpoveď zmazal
sabova3
24. okt 2019

@hracka123 ahoj.Ano, konečne dnes má pustili.Uz nemám dva sáčky ale jeden z obličky.No a jedenasteho novembra operácia.A ešte k tomu dieta,tá neviem,či sa mi podarí schudnúť.

helga9
24. okt 2019

@sabova3 ahoj doma je doma.ja som sa dnes vrátila domov chemo mi nedali lebo daka dobrá duša poslala svoju pacientku na studenú čiapku a bez ohlásenia tak predsa jej nepoviem ze vypadnite ale ma to nasralo lebo sa drbem 100 km pól dňa v riti a nic z toho. Tak idem zajtra rano.

zuzap33
24. okt 2019

@jankastraza dik 😌, mňa účtovníctvo vždy bavilo, robím v účtovníckej firme, tam sa nenudím