icon

Choďte do Turecka na zuby a ušetrite peniaze

michalminich
6. apr 2024

Dobrý deň píšem to preto aby ste ušetrili , ak by ste niekto chceli ísť do Turecka na zuby kľudne mi napíšte správu bol som tam 2roky do zadu a som maximálne spokojný od vtedy tam boli už moji ďalší 5 kamaráti a tiež sú spokojný. Tá istá kvalita ako na Slovensku akurát že o polovicu lacnejšie , na všetký otázky vám odpoviem stačí mi napísať +421902055029 , jedine čo si hradíte je letenka , ubytovanie a transport máte v cene + najlepšia starostlivosť a prístup 100% , so zubami som zatiaľ nemám žiadny problém. Robili mi komplet celý chrup 28 zubov + šroby.

Strana
z2
michalminich
autor
8. apr 2024

@patus_2 a mimochodom mostík mám max cez 1 zub mám ich po 2 a po 3 nasadené max v kope

tundra
8. apr 2024

@michalminich o Tvojej intelektualnej urovni svedci prispevok,ktory si mi napisal💪a predpokladam,ze aj recenzia na zuby v Turecku je taka ista,ako prispevok😉.Napriek titulom,ktorymi si ma oslovil,Ti prajem,aby si nemal,ziadne komplikacie o rok alebo o 5 rokov.

michalminich
autor
8. apr 2024

@tundra ja sa ti seriem na celú inteligenciu , ty o mne nevieš nič ani nebudeš :D to je jedine čo vy hejtery viete používať , hneď sa obrátite na inteligenciu ubeho 🤣🤣🤣 nepíš keď nemáš záujem.

helenatenkacova
23. apr 2024

@michalminich Dobrý deň, aj mňa to čaká . Môžete mi poslať nejaký kontakt kde by som sa mohla informovať. pošlite mi to na meil helena.tenkacova@azet.sk

Strana
z2