Chronická hnačka: Ako nájsť účinnú pomoc?
Ahojte prosim Vás už rok má trápi chronická hnačka, človek je slabý schudnutý a neviem si pomôcť 😔.. na gastro vyšlo všetko ok (kolonoskopia, gastroskopia, krvne testy) čo Vám pomohlo prosim Vás? 🙏🏼
@tomas928 alergia, MRI co CT urobene? hnacku mozes mat obcas no nie tak dlho, to je moc...isla by som na MRI ci CT brucha...
Koreň z Puškvorca všetko si naštuduj, prv než si ho kúpiš, macerát je najlepší. Mne pomohol presne na tieto problémy. Plus Puškvorec zaberá aj na podráždenú psychiku, z takýchto stavov, ktorým si teraz prechádzaš. Celkovo upokojí žalúdok, črevá a celý organizmus.
Robili ti aj testy na celiakiu, intoleranciu laktozy?
@anonym_3a7518 Tiez si myslim, ze to bude jedno z toho.
@anonym_3a7518 Ano robili ale vyšlo to negatívne a mliečne som vylúčil
Skus vylucovaciu metodu. Zacni jest iba ryzu a ryzovu kasu. Ak ju budes tolerovat, tak pridaj zemiaky. Ak ju nebudes tolerovat, tak ju prestan jest a skus iba same zemiaky. Atd postupne pridavaj napr mrkvu, chude varene maso, hokaido… mixuj si to zo zaciatku. Potom ovsenu kasu tu jemnu pre deti maju aj v Dmke. Potom skus pridat jemny tvaroh, obycajny jogurt…
@tomas928 muzovi pomohlo 3x endiex naraz
@anonym_ca8c03 tomu nerozumiem 3x endiex naraz
@anonym_ca8c03 cely rok? Aby bral tri tbl naraz?
@anonym_ca8c03 to pomoze mozno na akutnu hnacku, nie na chronicku. Ci dozivotne sa ma napchavat Endiexom?

psychika - stres, uzkost..?