Skúsenosti s liekom Ozempic: Efektivita a vedľajšie účinky
Ahojte. Chcem poprosiť, aby sa do diskusie zapojili iba tí, ktorí s Ozempicom majú skúsenosť, resp. už sú napr. rok po ,,liečbe,, . Prosím akú máte reálnu skúsenosť, prejavili sa u Vás aj nežiaduce účinky, ak ste schudli, dokázali ste si hmotnosť dlhodobo udržať? Sli by ste opat do toho?Momentálne som sa dostala na YouTube k pozitívnym ohlasom co sa týka Ozempicu. Boli to rozhovory s českými lekármi a bola som príjemne prekvapená ich pozitívnym prístupom k tomuto lieku. Dakujem.
Ci niekto schudol sa spytat mozes. Potlaca to chut do jedla, preto ti ktorym sa neda, ci nechce hybat a prejedali sa sa, chudnu. Ale ci si to udrzia, je individualne. Ked to vysadis a budes pokracovat ako predtym v nehybani sa a prejedani, tak vaha pojde skor ci neskor nahor.
Takze ak schudnes s ozempicom, stiahne ti to zaludok, budes mat menej chuti sa prejedat. a stacia ti mensie porcie jedla. Ak sa zaroven das na zdrave stravovanie a cvicenie, mozes si to udrzat. Ak nie, vaha pojde nahor uplne rovnako ako sla predtym. Zalezi aj na veku, cim vyssi vek, tym menej svalstva, co pali tuk, menej energie na pohyb a vaha u starsich ide castejsie nahor, ako u 20rocnych.
To nie je zazracna injekcia, co celozivotne nahradi zdrave stravovanie a nechut k pohybu.
Svokra užíva ... a schudla a aj neskôr pribrala a to zvýšili dávku
@anonym_autor znama ho berie uz ma 3 davku, ževraj schudla 20kg .. neni to na nej ani tak zďaleka vidieť.. žere stále, nehýbe sa .. moj otec si ho pichá už 3 meisace a schudol zatial 6kg..
Ono to moze pomoct, ale tiez ten liek potrebuje pomoct a to je dodrziavat stravu kaloricky deficit a pohyb
@anonym_autor kúp si radšej retu
@anonym_autor lekári majú z toho prachy za to že to tak pozitívne prezentujú
Žiadne vedľajšie účinky chudnem skvelý cukor . Po vysadení je pravdepodobné že človek priberie ale to koľko či to malo alebo veľa záleží od toho ako zodpovedne bude chovať už počas užívania ozempicu
na fb je mrte sukromnych skupin. vyhladaj a cerpaj informacie. tu ta iba zhejtuju
Treba sa opýtať Ivety Malachovskej, tá má s ním skúsenosti. Aha pardon, ona má to z plávania.
ano, kazi sa pecen a spomaluje metabolizmus kedze clovek zje fakt malo. Ak mas morbidnu obezitu napr 130 kil urcite si to daj lebo taka extremna obezita je vacsie svinstvo, ale ak mas 95 kil tak to schudni radsej naturalne zbytocne si privodis problemy. Plus 90% percent ludi po vysadeni ozempicu a mounjara naberie zaciatocnu vahu plus este nejake kila k tomu ako bonus
ano, kazi sa pecen a spomaluje metabolizmus kedze clovek zje fakt malo. Ak mas morbidnu obezitu napr 130 kil urcite si to daj lebo taka extremna obezita je vacsie svinstvo, ale ak mas 95 kil tak to schudni radsej naturalne zbytocne si privodis problemy. Plus 90% percent ludi po vysadeni ozempicu a mounjara naberie zaciatocnu vahu plus este nejake kila k tomu ako bonus
@anonym_3785ef mam 55 rokov162/80kg. Sedave zamestnanie -HO, sedim niekedy aj 10 hod. A neviem si pomôcť. Snazim sa jest zdravo. Nedarí sa mi zhodiť ani kg. Pre mna by bola pomoc aj 10 kg.
@anonym_autor ja som mala 2 susedky na ozempicu, krasne schudli ale ako nahle vysadili, obidve +15kg navyse , dostavila sa frustracia, jednej sa objavili z toho depresie- chodi na terapie, druha ma gastro potiaze v zmysle , ze papa ako prasiatko potom je jej zle, strasne naduvanie, nepravidelna stolica dokonca teraz jej na preventivke vysla krv v stolici a ide na kolono a pri ozempicu sa jej vyrazne zhorsil atopicky ekzem, vyhadzana, hruba drsna hrosia koza
Obidve uzivanie lutuju a ja ich lutujem tiez a vdaka bohu, ze som si to nedala predpisat
@anonym_autor kolegyňa užívala 3 mesiace, schudla 20 kg, pol roka po vysadení má+ 25 kg. Lebo nezmenila nič v zivotosprave a preziera sa
@anonym_autor ja som mala 2 susedky na ozempicu, krasne schudli ale ako nahle vysadili, obidve +15kg navyse , dostavila sa frustracia, jednej sa objavili z toho depresie- chodi na terapie, druha ma gastro potiaze v zmysle , ze papa ako prasiatko potom je jej zle, strasne naduvanie, nepravidelna stolica dokonca teraz jej na preventivke vysla krv v stolici a ide na kolono a pri ozempicu sa jej vyrazne zhorsil atopicky ekzem, vyhadzana, hruba drsna hrosia koza
Obidve uzivanie lutuju a ja ich lutujem tiez a vdaka bohu, ze som si to nedala predpisat
@anonym_27c60c dakujem za skusenost
@anonym_autor ja beriem momentalne rok kvoli cukrovke- prvy pol rok som schudla 9 kil (to bolo jupi, juchu), po 6 mesiacoch zlom a pribrala som ich behom mesiaca spat (a nie, nezacala som extra jest a ani som nezmenila stravu). Takze po roku aj s branim ozempicu som narovnako ako na zaciatku a nejde dolu ani gramm a to ho stale beriem🤐takzeee, nie u kazdeho funguje....
Mas tu o nom niekolko stran tem. Nepomohlo?
@anonym_autor ja beriem momentalne rok kvoli cukrovke- prvy pol rok som schudla 9 kil (to bolo jupi, juchu), po 6 mesiacoch zlom a pribrala som ich behom mesiaca spat (a nie, nezacala som extra jest a ani som nezmenila stravu). Takze po roku aj s branim ozempicu som narovnako ako na zaciatku a nejde dolu ani gramm a to ho stale beriem🤐takzeee, nie u kazdeho funguje....
@vevesh Prečo čakás, že ozempik urobí všetku robotu za teba? Ty si práveze mala zmeniť aj stravu aj pohyb. A nečakaj že ozempík bude za teba chudnúť. Mal byť prinajmenšom znížiť chuť do jedla.
@vevesh Prečo čakás, že ozempik urobí všetku robotu za teba? Ty si práveze mala zmeniť aj stravu aj pohyb. A nečakaj že ozempík bude za teba chudnúť. Mal byť prinajmenšom znížiť chuť do jedla.
@anonym_31a956 asi preto, lebo mam cukrovku a nemozem len tak hala bala dietovat? Vies, co to je dostat sa pod bazalnu hladinu cukru a co to s tebou narobi? Je ine brat ozempic pri zdravych ludoch a ine s cukrovkou...

@anonym_autor môj šéf ho užíva, kvôli vysokému cukru v krvi a schudol asi tak kilo - dve 😀