icon

Čo je to Turbo rakovina a súvisí s očkovaním?

cukrikos5
25. jan 2024

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať či máte vedomosť o Turbo rakovine. Čo to je Turbo rakovina a naozaj ju spôsobuje očkovanie proti covidu?

Vopred ďakujem za odpovede.

misiak7777
25. jan 2024

@cukrikos5 ja som počula o diesel rakovine a vraj to spôsobujú hoaxy

ibatanecnica
25. jan 2024

turbo rakovina sa hovorí agresívnej rakovine. Žiaľ, aj také sú. A či ju spôsobuje aj očkovanie? Možno, čas ukáže. Ale tento typ - agresívna rakovina - tu bol aj pred tým.

kiki68
25. jan 2024

@cukrikos5 Este som o tom nepocula a hovori sa odborne iba vysoka malignita ked tak. Turbo akosi neni v programe 😉 Ockovanie to podla mna nesposobuje, ale skor mutacie genov.

ibatanecnica
25. jan 2024

@kiki68 turbo je skôr taký hovorový výraz nie odborný.

stanulienkat
25. jan 2024

Kvoli tomuto si sa zaregistroval? 🤣🤣 Treba ist sirit osvetu na Zem a Vek. Tam budes mat podporu.
Ja som zatial pocula len o turbo tuposti. Vyznacuju sa nou hlavne antivaxeri.

vanilkovazmrzka
Odpoveď bola odstránená
danica2711
25. jan 2024

@cukrikos5 spýtaj sa ministerky nekultúry M. Šimkovičovej, tá je odborníčka na dezinformácie akéhokoľvek druhu

viestta
25. jan 2024

Pani Simkovicova, to ste vy?

tilly
25. jan 2024

Turbo rakovina je výmysel dezinformatorov. Agresívne nádory bývali vždy. Aj rakoviny diagnostikované neskoro, tým pádom majú rýchly spád.

tibor79
25. jan 2024

@cukrikos5 majú rýchly priebeh, agresivne a v súčasnosti nimi trpí veľa mladých ľudí.

stanulienkat
25. jan 2024

@tibor79 môžeš mi povedať prosím ťa, odkiaľ máš takúto informáciu, že tým trpí veľmi veľa mladých ľudí??? Pretože pracujem s touto chorobou a nič podobné som nevidela. Alebo to písali Zem a vek a na TV Slovan?

tilly
25. jan 2024

@tibor79 6 rokov som chodila do nou, ešte pred covidom a očkovaním. A aj vtedy tam bolo veľmi veľa mladých ľudí. Mladí chalani bez končatiny, mladé dievčatá bez vlasov a prsníkov.
Prevládali síce starší ľudia, ale ľudí do 40 tam bolo veľmi veľa.

cacianka
25. jan 2024

@tilly presne, veľa detí s CA sa lieči v detských nemocniciach, až v dospelom veku sú ľudia v bežných nemocniciach s potom to vyzerá že iba mladí.
Rakovina si nevyberá podľa veku, zaútočí cez celé vekové spektrum. A dojem že veľa mladých - viac dbajú o svoje telo, sú sčítaní, a keď sa udeje nejaká zmena, hneď riešia a neschovavaju sa ako seniori.ze veď to prejde, to je iba ...takže pri dobrých vyšetreniach sa aj rýchlejšie príde na problém. Okrem toho mladí sa skôr prejdú po chodbách, navstevy rovesníkov, seniori sú v tomto pohodlnejší,

gladys_07
26. jan 2024

Piatocek 😉

janocka
26. jan 2024

@gladys_07 presne som teraz chcela napisat, ze tato diskusia sa az do piatocku dostala 🤣 to je aky uspech

tibor79
26. jan 2024

@tilly to beriem, ale teraz je toho viac a viac. Robte závery ako uznáte za vhodné, 😊.

viestta
26. jan 2024

@tibor79 ty mas pristup na hlasenky onkologickych ochoreni pre NCZI a vies vyhodnotit statisticke udaje?

gladys_07
26. jan 2024

@janocka no ja som to pochopila tak ze Piatocek vyslovene zalozil tuto temu pre “vedecke ucely” 😂

tibor79
26. jan 2024

@viestta nie, len vidím a vnimam okolo seba. Samozrejme je to len subjektívne, ( či aj konkrétne vnemy sú dnes trestné??????? Možno aj ano) nevnimaj inak 🙈🙊vďakaaaaaa

viestta
26. jan 2024

@tibor79 vnemy a exaktne cisla su dve rozne veci. Pri takom tvrdeni by bolo dobre opierat o exaktne udaje

tibor79
26. jan 2024

@viestta ok, ja sa nehádam. Len konštatujem, čo vidím okolo seba 😊. Či aj to je zakázané? Asi áno. Dnes by ma to neprekvapilo.

ibatanecnica
26. jan 2024

@viestta staci sa pozriet na stranku Narodny onkologicky register. Tam vidis ako ochorenia z roka na rok stupaju

alby2014
26. jan 2024

Ženy, poznáte podcast Piatoček? Tak odporúčam dnešný diel vypočuť..toto vlákno založili od nich a využili ako príklad, že aj na MK majú ľudia rozum

janocka
27. jan 2024

@alby2014 mozno boli aj sami prekvapeni, ake odpovede nasli v diskusii. Lebo tak konik ma zlu povest. Teda, diskutujuci z Konika

viestta
27. jan 2024

@ibatanecnica stupaju uz roky. Ale nie je dramaticky nastup "turborakoviny" ako sa tu tvrdi.

tilly
27. jan 2024

@tibor79 vždy toho bolo viac a viac. Pre príklad, keď som v 2016 začala chodiť, ráno som dostala väčšinou číslo okolo 140, ďalší rok to už bývalo okolo 180, potom cez 200, nakoniec cez 250... pacienti pribúdali vždy rýchlejšie, ako vyliečení

sisapapp
29. jan 2024

@tibor79 Je toho z určitého pohľadu viac, preto, lebo to vieme diagnostikovať. Pred tým ľudia nechodili toľko k lekárom. Len včasná prevencia zachytí potenciálnu chorobu alebo chorobu v rannom štádiu, a to, že je toho vidieť z vášho pohľadu viac je len subjektívny názor. To, že to ľudia nevedeli, že majú rakovinu, neznamená, že jej bolo menej. Aj malé deti umierali kedysi na rôzne druhy rakoviny, ale nevedeli to všeobecní lekári a, keď sa to prejavilo bolo už neskoro, a tak umierali aj deti. Pozrite si štatistiky úmrtnosti detí spred 50 - 70 rokov a teraz. Ľudia sa dožívajú oveľa vyššieho veku ako kedykoľvek pred tým. To je realita.