Čo je to Turbo rakovina a súvisí s očkovaním?
Dobrý deň, chcel by som sa opýtať či máte vedomosť o Turbo rakovine. Čo to je Turbo rakovina a naozaj ju spôsobuje očkovanie proti covidu?
Vopred ďakujem za odpovede.
turbo rakovina sa hovorí agresívnej rakovine. Žiaľ, aj také sú. A či ju spôsobuje aj očkovanie? Možno, čas ukáže. Ale tento typ - agresívna rakovina - tu bol aj pred tým.
Kvoli tomuto si sa zaregistroval? 🤣🤣 Treba ist sirit osvetu na Zem a Vek. Tam budes mat podporu.
Ja som zatial pocula len o turbo tuposti. Vyznacuju sa nou hlavne antivaxeri.
@cukrikos5 spýtaj sa ministerky nekultúry M. Šimkovičovej, tá je odborníčka na dezinformácie akéhokoľvek druhu
Turbo rakovina je výmysel dezinformatorov. Agresívne nádory bývali vždy. Aj rakoviny diagnostikované neskoro, tým pádom majú rýchly spád.
@tibor79 môžeš mi povedať prosím ťa, odkiaľ máš takúto informáciu, že tým trpí veľmi veľa mladých ľudí??? Pretože pracujem s touto chorobou a nič podobné som nevidela. Alebo to písali Zem a vek a na TV Slovan?
@tilly presne, veľa detí s CA sa lieči v detských nemocniciach, až v dospelom veku sú ľudia v bežných nemocniciach s potom to vyzerá že iba mladí.
Rakovina si nevyberá podľa veku, zaútočí cez celé vekové spektrum. A dojem že veľa mladých - viac dbajú o svoje telo, sú sčítaní, a keď sa udeje nejaká zmena, hneď riešia a neschovavaju sa ako seniori.ze veď to prejde, to je iba ...takže pri dobrých vyšetreniach sa aj rýchlejšie príde na problém. Okrem toho mladí sa skôr prejdú po chodbách, navstevy rovesníkov, seniori sú v tomto pohodlnejší,
@viestta staci sa pozriet na stranku Narodny onkologicky register. Tam vidis ako ochorenia z roka na rok stupaju
Ženy, poznáte podcast Piatoček? Tak odporúčam dnešný diel vypočuť..toto vlákno založili od nich a využili ako príklad, že aj na MK majú ľudia rozum
@ibatanecnica stupaju uz roky. Ale nie je dramaticky nastup "turborakoviny" ako sa tu tvrdi.
@tibor79 Je toho z určitého pohľadu viac, preto, lebo to vieme diagnostikovať. Pred tým ľudia nechodili toľko k lekárom. Len včasná prevencia zachytí potenciálnu chorobu alebo chorobu v rannom štádiu, a to, že je toho vidieť z vášho pohľadu viac je len subjektívny názor. To, že to ľudia nevedeli, že majú rakovinu, neznamená, že jej bolo menej. Aj malé deti umierali kedysi na rôzne druhy rakoviny, ale nevedeli to všeobecní lekári a, keď sa to prejavilo bolo už neskoro, a tak umierali aj deti. Pozrite si štatistiky úmrtnosti detí spred 50 - 70 rokov a teraz. Ľudia sa dožívajú oveľa vyššieho veku ako kedykoľvek pred tým. To je realita.

@cukrikos5 ja som počula o diesel rakovine a vraj to spôsobujú hoaxy