icon

Čo môže spôsobovať problémy s okom mojej mamy?

3. apr 2024

Ahojte, bola vcera moja mama u optika odmerat oci, lebo slabsie vidi, a nevedeli jej 1 oko odmerat, ze nevelmi reaguje. Ze ma nieco na tom 1 oku. Poslali ju k dr.
Dost som vystrasena, co tam moze mat.....?

ibatanecnica
•
3. apr 2024

veď uvidíš čo povie dr. Ke´d to nevedel optik ty si myslíš že tu sa to dozvieš? Možností je kopa. Zbytočne ti tu budeme písať naše skúsenosti, keď situácia môže byť úplne odlišná

zanta3
•
3. apr 2024

Veru tak, tu asi tazko my na nieco prideme 🙂 Nie sme tu take odbornicky, aj ked vela zien sa tu tak tvari 😂 Idealne je ist este k nejakemu lekarovi, nech sa jej na to pozrie, lebo takto sa to urcit teda rozhodne neda.

autor
•
3. apr 2024

@ibatanecnica
@zanta3 ale co napriklad? Nejake zakaly?

lukbe
•
3. apr 2024

Chodí sa aj od očného ešte na rôzne merania. Ja napr. chodím na 3 rôzne miesta, sledujú to. Nestresuj dopredu.

marcella1979
•
3. apr 2024

treba ist na ocné...mozno má zacinajuci zakal. moj otec si ho pestoval tak dlho, az oslepol na obe oci. ked sme ho konecne ukecali na operaciu, v priebehu mesiaca mu odoperovali šedy zakal. najskor jedno oko, potom druhe.trvalo to cca 20 min. jednoducho to zoskriabali. nebol.v narkoze, iba oko umrtvili. poistovna preplatila. v zivote nebol stastnejsi ako ked vysiel a cely nateseny, ze uz vidi. ..a sli sme domov.neboj sa...

ibatanecnica
•
3. apr 2024

pravdepodobne zákaly, možno niečo so sietnicou.

anjelicek26
•
3. apr 2024

Aj diabetes vie toto spôsobiť... keď sa dlho nerieši...

dadka1997
•
3. apr 2024

A zas ta veštecká guľa.. co na tom oku môže mať.. stačí otvorit google najst očné choroby jedna z tych to môže byť..