icon

Čo pomáha pri extrémnom vypadávaní vlasov?

26. nov 2023

Čo vám pomohlo a čo bolo príčinou ? Mám pocit, že už veľmi vypadávajú aj mihalnice

bluka2
26. nov 2023

U mňa bol príčinou stres a pomohlo spomaliť

lenuska9999
26. nov 2023

Podľa mňa sú to také obdobia. Pomohol šampón plantur 39

marticka85po
26. nov 2023

Mne vyslo z krvnych testov ze mam nizke zelezo. Obvodna mi predpisala zelezo a za mesiac aj vlasy prestali padat

vakatko
26. nov 2023

Príčinou môžu byť Hormonálne zmeny, Stres, stav štítnej žľazy, vedľajší účinok liekov, Malabsorbcia minerálov a vitamínov.
Fo-ti je hystoricky známy prípravok proti padaniu a šediveniu vlasov.
Vývar z kostí obsahuje kolagén a aminokyseliny potrebné na stavbu vlasov.
Ašvaganda vyrovnáva kortizol a podporuje rast vlasov.
ženšen stimuluje vlasové folikuly.
Samozrejme zdravá strava bez cukru a polotovarov.

renata1405
26. nov 2023

@vakatko myslis ze vysadenie cukru by pomohlo zmiernit padanie vlasov???

vakatko
26. nov 2023

Ano

alickapusinka
26. nov 2023

stres a ak berieš na niečo tak aj s liekov. Hlavne ak berieš aspoň jednu každý deň. A potom hlavne stres toto je hlavný faktor.

renata1405
26. nov 2023

@vakatko nevies ktora asvaganda je dobra je ich vela na trhu mam z gym beam.

stanulienkat
26. nov 2023

To, co mozno ty povazujes za extremne, take nemusi byt. Uz tu bola opakovane takato tema a zhrozena baba sem dala foto s malym chumacikom vlasov. Vsetky jej pisali, ze im padaju vlasy ovela viac a nerobia paniku. Aj mne po umyti padaju vlasy-niekto tolko nema na celej hlave.😁 A v pohode, mam vlasov furu.

vakatko
26. nov 2023

@renata1405
Je mi ľúto, nemám skúsenosť zo Slovenského trhu, brala som ju dávno, známy ju priniesol z Indie :(

kulumulu123
26. nov 2023

Ja som nasadila kyselinu hyarulonovu a keratin tablety z dm plus morsky kolagen po cca 2 mes vidim ozaj radiklany rozdiel predtym niekolko chumacov vlasov kazdy den a teraz sem tam najdem na hrebeni vlasy 😁

emdnsv
26. nov 2023

Určite by som odporúčila rozmarínovy olejček na prírodnej báze spolu so šampónmy, ktoré neobsahujú žiadnu škodlivú látku a sú taktiež na prírodnej báze 🙂 Tiež som s tým mávala problémy ale ako náhla som vyskúšala produkty od doTERRY problém mi zmizol 🙂

kubkovamama
26. nov 2023

Methionin. Na predpis

vakatko
26. nov 2023

@kubkovamama
Pozrela som si zloženie je v tom chémia veľa Ečok, preferujem prírodné produkty.

larochkaaa28
26. nov 2023

Tiež som mala taký problém, pomohli mi tabletky -vlasové hnojivo.