icon

Čo robiť, ak stehy neboli správne odstránené?

8. sep 2026

Stalo sa niekomu že vám doktor zle vybral stehy? Ostali mi kúsky stehov v podkoží a úprimne bojim sa isť naspať za nim ked to raz očividne pokazil. Niekto hovorí že sa s tým telo vysporiada, niekto že nie, bojím sa celkom. Ide o zranenie na viditelnom mieste chcem co najvaic eliminovať tvorbu škaredej jazvy.

ivicatolic
9. sep 2026

@anonym_autor okamžite späť, to môže prerásť do infekcie, nie je to sranda 👉👉👉

anonym_71c106
9. sep 2026

Ak je to nevstrebatelny material, uplne obycajne sa to vyberie (vies to zvladnut aj sama 🙂 ). Ak je to nejakily sici material vstrebatelny, ktory bol pouzity na podkozie, tak sa vstrebe (hovorime o tyzdnoch a mesiacoch).

zuzubb007
9. sep 2026

Aby to neboli stehy čo sa sami rozpadnú lebo ja som mala napríklad také, že sa nevyberali

janinah
9. sep 2026
@ivicatolic

@anonym_autor okamžite späť, to môže prerásť do infekcie, nie je to sranda 👉👉👉

@ivicatolic nestraš ju,ak nevieš o com píšeš

ivicatolic
9. sep 2026
@janinah

@ivicatolic nestraš ju,ak nevieš o com píšeš

@janinah viem o čom, operácia bedrového kĺbu, zle vytiahnuté

janinah
9. sep 2026
@ivicatolic

@janinah viem o čom, operácia bedrového kĺbu, zle vytiahnuté

@ivicatolic x faktorov preco sa ti rana infikovala,zakryte stehy v podkoží k nim nepatria...operačná sestra

danielad9
9. sep 2026

Raz sa nám to stalo v rodine. Zbehli sme späť za lekárom a ten zvyšné svorky vybral

kiki68
9. sep 2026

Za mna naspat a dat to inde lepsie vytiahnut. Alebo ak poznas nejakeho dobreho veterinara, ti su casto machri. Alebo pinzeta a niekto zrucny doma. Mne sa to stalo po oboch porodoch, tych par stehov sa proste nevstrebalo, lekar povedal, ze ide o nejaku reakciu tela, ze to nevie spracovat

autor
9. sep 2026

Čaute dnes sa mi jeden podarilo vybrať, zohnala som si sterilnu pinzetu, vydezinfikovala… druhy ale nesiel a nechcela som to nasilu lebo vyzera že je v chraste. Tak počkam lebo zatial nejaky zapal nevidim, mozno je vrasteny v tej chrastičke a nechcem si ju rozrušiť… smutne že sa to ocividne deje viacerym ludom :(