Čo robiť, keď pociťujem preskakovanie srdca?
Dobrý deň už 3 deň cítim ako keby mi preskakuje srdce nič iné nemám len toto a je to dosť nepríjemné viete mi pomôcť?
Chod k vseobecnemu a ten ta ked tak posle na dalsie vysetrenia..., aku inu radu cakas?
Navstiv vseobecneho lekara uz rano si unho mohla byt.
ekg, holter ekg na viac dni, skontrolovat mineraly a hormonalny profil
ekg, holter ekg na viac dni, skontrolovat mineraly a hormonalny profil
@anonym_de9560 minerály mám všetko ok povedal mi dr že mám sa objednať psychiatrovi
@anonym_de9560 minerály mám všetko ok povedal mi dr že mám sa objednať psychiatrovi
@simkarisko11trnava neviem koolko mas rokov a cisi mala niekolko dnove ekg, ale mne napriklad chybal progesteron a ako ho beriem som ok
@simkarisko11trnava ak ťa absolútne totálne vyšetrí obvodný lekár, následne kardiológ, prípadne neurológ a všade budeš negatívna, vtedy má OL právo poslať ťa na psychiatriu. skôr nie. môže ísť o banalitu, ale aj o závažný problém. mimochodom, celkom tomu nerozumiem. tretí deň sa ti to robí, ale ty už máš všetky minerály a asi aj krvný obraz a ďalšie parametre zobraté a vyhodnotené?
Ak ťa obvodný posiela za psychiatrom, zrejme je za tým viac, než len tieto extrasystoly, že? panické záchvaty? úzkosť? tetánia? kúp si aspoň elektrolyty, iontový nápoj, fatru. Aký máš tlak, tep? búšenie? pocit nedostatku vzduchu?
@simkarisko11trnava ak ťa absolútne totálne vyšetrí obvodný lekár, následne kardiológ, prípadne neurológ a všade budeš negatívna, vtedy má OL právo poslať ťa na psychiatriu. skôr nie. môže ísť o banalitu, ale aj o závažný problém. mimochodom, celkom tomu nerozumiem. tretí deň sa ti to robí, ale ty už máš všetky minerály a asi aj krvný obraz a ďalšie parametre zobraté a vyhodnotené?
@doux ja som bola na krvi už ale 3 tyz dozadu mala som také stavy že ma nič nebaví prosté som stále bez nálady tak mi dal lieky ktoré mi nepomáhajú a prosté celé zle
Ak ťa obvodný posiela za psychiatrom, zrejme je za tým viac, než len tieto extrasystoly, že? panické záchvaty? úzkosť? tetánia? kúp si aspoň elektrolyty, iontový nápoj, fatru. Aký máš tlak, tep? búšenie? pocit nedostatku vzduchu?
@anonym_122241 presne toto je to že panika strach domyslanie chorôb
@simkarisko11trnava okrem liekov ťa poslal na nejaké odborné vyšetrenia? minimálne EKG ti mohol urobiť aj on,dnes to bežne majú obvoďáci
@simkarisko11trnava Nasaď si Magnerot - 2x denne, ajn3x aknho tvoj žaludok znesie. Mne to pomohlo..
@simkarisko11trnava tak tu máš odpoveď na svoju otázku. Je to záležitosť psychiky, nie srdca ako takého.
mam to pri velkom psychickom strese a ked mi umrel otecko na infarkt, mi srdce skakalo kazdy vecer
@simkarisko11trnava tak tu máš odpoveď na svoju otázku. Je to záležitosť psychiky, nie srdca ako takého.
@anonym_122241 musím stým niečo robiť takto má nebaví žiť
@simkarisko11trnava Nasaď si Magnerot - 2x denne, ajn3x aknho tvoj žaludok znesie. Mne to pomohlo..
@gabrielka94 mám ho ja som si ho dávala len raz za deň a nepomohlo takže dám si viac krát jasné

Vies kde ma ordinaciu tvoj vseobecny lekar? Tak sa za nim vyber