icon

Čo robiť pri bolestiach pod pravým rebrom?

Dnes o 04:58

Neviete niekto poradit? Sme na dovci na balatone, v sukromnom ubytku. Vcera som robila na veceru mrkvovu natierku (mrkva jedno vajce pol lyzicka horcice maslo a parmezan). Hodinu po zjedeni ma zacalo neprijemne boliet vzadu na chrbte pod pravym rebrom. Nebola to silna bolest ale bolo to neprijemne. Kedze mam funkncu poruchu zlcnika, hned som si dala algifen kvapky lebo som tipovala ze to bude zlcnik. Kusok tie bolesti stiahlo ale celu noc som cotila neprijemny tlak vzadu pod rebrom. Teraz to iste. Nie su to vyslovene bolesti ale neprijemny tlak. Na usg zlcnika som bola naposledy v decembri. Vsetko tam bolo ok. Nemala som este take ze by mi po algifene bolesti neboli ustupila. Na druhej atrane mam vo velmi zlom stave driekovu chrbticu a vcera som na takom vonkajsom ihrisku a posilnovali skusala tie stroje. Neviem ci teraz balit veci a ist akor domov a rovno k dr alebo sa len skludnit a vydrzat do stredy kedy nam dovca konci.

anonym_4a4f12
Dnes o 05:06

mam to iste, tiez si myslim ze zlcnik

autor
Dnes o 05:09
@anonym_4a4f12

mam to iste, tiez si myslim ze zlcnik

@anonym_4a4f12 prejde ta to potom napr dietou?

anonym_4a4f12
Dnes o 05:12
@anonym_autor

@anonym_4a4f12 prejde ta to potom napr dietou?

@anonym_autor neviem, nesledujem to extra , ale vsimla som si ze to mam po tazsich jedlach ako cicerova pomazanka a tak a tiez som mala zlcnik ok a mna zvyklo predu v pravo pichat a potom ma zacalo vzadu a vpredu prestalo...krv som mala ok...raz ma to dokonca bolelo tyzden....no tazko, mozno aj chrbtica to moze byt, a aj stres...tak sa hlavne ukludni a uzivaj dovolenku, a uvidis...( vtedy ked ma to bolelo tyzden som to mala neustale, ale to nebola velka bolest skor taka akoby platnicka alebo co, take palenie ale nie ostre , takze to moze byt aj chrbtica, ja neviem)

janinah
Dnes o 05:16

Nestresuj,daj si dietu pokračuj v dovolenke.

anonym_4a4f12
Dnes o 05:18
@janinah

Nestresuj,daj si dietu pokračuj v dovolenke.

@janinah je mozne, ze presne taka bolest ma trapila nonstop tyzden 24hod denne? Nebude to v mojom pripade skor chrbtica?

veselo_neveselo
Dnes o 06:28

@anonym_autor neblazni, nebal veci, zostan na dovci, snaz sa oddychovat.
Kvoli tlaku na chrbte by si odisla z dovolenky?
To mas mozno aj z chrbtice, spis v inej posteli, bohvie ako sedis ked sedis, to moze byt milion veci. Ak ta to nejak zasadne neobmedzuje v dovolenkovani, nechala by som to tak, a sla sa nalozit niekam do vody nech sa svaly uvolnia 🙂

anonym_a34765
Dnes o 07:22

Bude to od zlcnika, ten vedia rozdrazdit aj kôstky z melóna či jahod. Nasad si diétu. Ja som mala roky problém s pečeňou a túto bolesť som zažívala často keď som nebola na diéte.