Čo spôsobuje, že Je mame stále zima aj pri 35 stupňoch?
Neviem, či je to vekom alebo niečím iným, ale mama chodí doma v tenkom svetri a tvrdí, že jej je chladno. My ostatní ledva fungujeme od tepla. Všimli ste si to aj u svojich rodičov? Môže ísť o nejaký zdravotný problém?
@anonym_autor no… ja to tak mam do 30 st 🙂 moje telp je tak nastavene…. mne je proste chladno pod 30 st…. ventilacku na spanie dokazem mat otvorene na noc od 25 st., vtedy sa zbavujem aj ponoziek na spanie… mne tieto teploty co boli vyhovuju… prave ked vsetci lamentuju moje telo sa citi fyzicky najlepsie som plna energie…. neviem cim to je ale mam 50 kg, mam nizky tlak… neviem ci to nejak suvisi…
@anonym_autor no… ja to tak mam do 30 st 🙂 moje telp je tak nastavene…. mne je proste chladno pod 30 st…. ventilacku na spanie dokazem mat otvorene na noc od 25 st., vtedy sa zbavujem aj ponoziek na spanie… mne tieto teploty co boli vyhovuju… prave ked vsetci lamentuju moje telo sa citi fyzicky najlepsie som plna energie…. neviem cim to je ale mam 50 kg, mam nizky tlak… neviem ci to nejak suvisi…
@akinom0077 stitnu zlazu nemam….
Koľko ma rokov,ak je stara,ta termoregulacia je niekde inde
Moj foter je cely zivot takto ,keď sa hýbe je mu teplo,keď je doma ,tepláky hrubé a pulóver
Kolko ma mama rokov ?
Aj mne je chladno 😃 sice cez deň v tých horúčavách som "umierala" ale v noci paplónom zakrytá až po uši 🤣🤣🤣 manžel sa mi smeje, že či mi je ozaj taká zima
@anonym_autor nasaď mame magnézium citrát uvolní to svalstvo a rozšíri cievy, vtedy sa jej lepšie prekrví telo a chlad ustúpi. Kúp jej melasu môže ju používať miesto cukru... obsahuje veľa minerálov a vitamínov hlavne železo... V tomto veku treba jesť probiotické potraviny na lepšie vstrebávanie živín.
@anonym_autor moj ocino ma neuropatiu DK, takze jemu je stale zima na nohy, ale nema ich napriklad studene, prekrvenie ma dovre, ale on to vnima ako chlad, aj celkovo mu je tak chladnejsie. Podla mna, mama umierala od horucavy a jemu asi bolo trosku lepsie.
Pri anemii, stitnej zlaze to moze byt, pri znizenej funkcii a pri tej cukrovke, ak ma neuropaiu. Niekomu je horuco (to mala manzelova stara mama), niekomu zima ako mojmu otcovi...
@anonym_autor nasaď mame magnézium citrát uvolní to svalstvo a rozšíri cievy, vtedy sa jej lepšie prekrví telo a chlad ustúpi. Kúp jej melasu môže ju používať miesto cukru... obsahuje veľa minerálov a vitamínov hlavne železo... V tomto veku treba jesť probiotické potraviny na lepšie vstrebávanie živín.
@anonym_548fac mozem sa spytat, toto robi len ten citrat? Lebo uzivam bisglycinat, som v 33.tyzdni a mam aj vysoky tlak, beriem lieky, len ci nezvazit inu formu magnezia. Vdaka.
@akinom0077 stitnu zlazu nemam….
@akinom0077 snad znizenu funkciu stitnej zlazy nemas, nie? Ci mas vyoperovanu, ked ju "nemas"? Lebo vsetci zdravi ludia stitnu zlazu maju, len pre upresnenie sa pytam.
Kolko ma mama rokov ?
Aj mne je chladno 😃 sice cez deň v tých horúčavách som "umierala" ale v noci paplónom zakrytá až po uši 🤣🤣🤣 manžel sa mi smeje, že či mi je ozaj taká zima
@anonym_2a9ce9 ja tiez zakryta po usi 🙂
Suhlasim, stitna zlaza alebo zelezo...
@anonym_548fac mozem sa spytat, toto robi len ten citrat? Lebo uzivam bisglycinat, som v 33.tyzdni a mam aj vysoky tlak, beriem lieky, len ci nezvazit inu formu magnezia. Vdaka.
@anonym_b6c37c citrát sa veľmi dobre vstrebáva, ak si ho kúpiš v prášku je výborný na zápchu, inak môže spôsobiť hnačku. Citrát v tabletke nemá až také laxatívne účinky, treba vyskúšať a uvidíš. S magnéziom čo teraz užívaš je dobré zjesť niečo kyslé s vitamínom C kiwi, jablko, kyslú kapustu.. na lepšie vstrebanie. Tiež odporúčam melasu je výborná na dopĺňanie minerálov v tehotenstve, počas dojčenia...
@anonym_b6c37c citrát sa veľmi dobre vstrebáva, ak si ho kúpiš v prášku je výborný na zápchu, inak môže spôsobiť hnačku. Citrát v tabletke nemá až také laxatívne účinky, treba vyskúšať a uvidíš. S magnéziom čo teraz užívaš je dobré zjesť niečo kyslé s vitamínom C kiwi, jablko, kyslú kapustu.. na lepšie vstrebanie. Tiež odporúčam melasu je výborná na dopĺňanie minerálov v tehotenstve, počas dojčenia...
@anonym_548fac Zelezo sa ma uzivat s vit. C
Napis zoznam diagnoz, ktore ma. Toto je typicke u cukrovkarov, ked im odidu periferne nervy.
@anonym_autor zle prekrvenie, anemia, málo pohybu a tekutín
@anonym_autor starká sa k nám chodí chladiť pod klímu ale príde zapne sa klíma na 25 stupňov ( my ju máme väčšinou na 20 a menej) a ona sa zakryje dekou že ju oziaba od noch a my ledva dýchame. Alebo v lete nosi tie hrubé papuče😁takže to je asi vekom

@anonym_autor anémia, problém so štítnou žľazou