icon

Čo to má partner na malíčku?

21. dec 2022

Ahojte dievčatá.Možno vám to príde nechutne,ale priateľ dnes prišiel domov s tým,že ho strašne boli maliček na nohe.Dal dole ponožku a ma tam toto,aj na druhom prste čo sa šúcha o malicek sa mu to začína robit..Googlim a nič som nenašla.Samozrejme kožnej pôjde,no voľne termíny ma až v januári a dovtedy by sme s tým chceli niečo robiť 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Čo to má partner na malíčku?
janai1
21. dec 2022

Bradavica, kurie oko 🤷‍♀️

viestta
21. dec 2022

Ma tam normálny zápal s hnisom. S tým netreba ísť na kožné, stačí chirurg

autor
21. dec 2022

@janai1 mne to ukázal až teraz..Nevedela som o tom..Kurie oko vyzerá inak,to som už mala pár krát,skúsim pozrieť tie bradavice 🤷🏻‍♀️

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
bilberryday
Autor odpoveď zmazal
janinah
21. dec 2022

Veľmi zlá fotka

autor
21. dec 2022

Tak ešte jedna

evaachesa
21. dec 2022

Aj necht má nejaký divný, nie? Nemá príliš tesnú obuv?

drake122
21. dec 2022

Absces. Na chirurgiu zajtra ráno, treba vypustiť hnis a ošetriť.

ankare
21. dec 2022

Napis do skupiny Zdravotníci na MK

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
lindusss2016
21. dec 2022

Pre boha, s tym okamzite rano na chirurgiu... Nechapem, ze s tym dokazal vobec chodit 🤦
Preco s tym doteraz nic nerobil? Aspon vymacat v repiku to mohol skusit, no ale ten nechet ma tiez nrjaky divny... Ach no ten si to zajtra uzije 😬🤦

autor
21. dec 2022

@bilberryday už lepšie mi to nejde 🤷🏻‍♀️

autor
21. dec 2022

@evaachesa necht na malíčku ma taký odkedy zakopol asi rok dozadu a zliezol mu necht.Obuv nosí klasickú.Tenisky,neprídu mi tesne

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
autor
21. dec 2022

@bilberryday mne o tom povedal až teraz🤦🏻‍♀️ no dostala som z neho že už asi tri týždne…ach

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
autor
21. dec 2022

@bilberryday ďakujem za odpoved,ale mozol to nebude,lebo priateľa to aj dosť boli…Ak sa toho dotkne,tak cíti takú bodavu bolesť…No neviem,ako do januára zistíme,čo to môže byt 🤦🏻‍♀️

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
maytee
21. dec 2022

Ak je tam aj bodava bolesť treba ísť na chirurgiu to svedčí o zapale. Nečakat! kuknu dajú masť možno antibiotiká prípadne ak je to hnis vypustia.

lienka.7
21. dec 2022

Vsak choďte normalne na chirurgiu, na co čakáte?

rony2255
21. dec 2022

Keďže pred sviatkami už môžu mať lekári dovolenku, tak ak nie chirurgia, tak pohotovosť

ildiko36
22. dec 2022

Nech ide na chirurgiu,zrejme to ma od topánok, aj na tom nechte ma pleseň, ale treba s tym ratat že to mu to lekar odstrani

hedviga2
22. dec 2022

Batrafen na pleseň, prst dobre vymačať v repíku, čo sa dá jemne zoškrabať. Natrieť
vodičkou na kurie oka. Prípadne natrieť nahrubo ychtyolovou masťou a zamotať.

kaktusik007
22. dec 2022

no ja mat toto na nohe - sterilizujem noznice, beriem ihly a davam to prec..... ak by teda nebol cas a priestor to riesit priamo s chirurgom.

a ma to takto tri tyzdne???? 🤦‍♀️

autor
22. dec 2022

Dnes ráno bol na chirurgii,bola to bradavica,ma to odstránené.Ďakujem za rady