Čo to má partner na malíčku?
Ahojte dievčatá.Možno vám to príde nechutne,ale priateľ dnes prišiel domov s tým,že ho strašne boli maliček na nohe.Dal dole ponožku a ma tam toto,aj na druhom prste čo sa šúcha o malicek sa mu to začína robit..Googlim a nič som nenašla.Samozrejme kožnej pôjde,no voľne termíny ma až v januári a dovtedy by sme s tým chceli niečo robiť 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
@janai1 mne to ukázal až teraz..Nevedela som o tom..Kurie oko vyzerá inak,to som už mala pár krát,skúsim pozrieť tie bradavice 🤷🏻♀️
Pre boha, s tym okamzite rano na chirurgiu... Nechapem, ze s tym dokazal vobec chodit 🤦
Preco s tym doteraz nic nerobil? Aspon vymacat v repiku to mohol skusit, no ale ten nechet ma tiez nrjaky divny... Ach no ten si to zajtra uzije 😬🤦
@evaachesa necht na malíčku ma taký odkedy zakopol asi rok dozadu a zliezol mu necht.Obuv nosí klasickú.Tenisky,neprídu mi tesne
@bilberryday mne o tom povedal až teraz🤦🏻♀️ no dostala som z neho že už asi tri týždne…ach
@bilberryday ďakujem za odpoved,ale mozol to nebude,lebo priateľa to aj dosť boli…Ak sa toho dotkne,tak cíti takú bodavu bolesť…No neviem,ako do januára zistíme,čo to môže byt 🤦🏻♀️
Ak je tam aj bodava bolesť treba ísť na chirurgiu to svedčí o zapale. Nečakat! kuknu dajú masť možno antibiotiká prípadne ak je to hnis vypustia.
Keďže pred sviatkami už môžu mať lekári dovolenku, tak ak nie chirurgia, tak pohotovosť
Nech ide na chirurgiu,zrejme to ma od topánok, aj na tom nechte ma pleseň, ale treba s tym ratat že to mu to lekar odstrani
Batrafen na pleseň, prst dobre vymačať v repíku, čo sa dá jemne zoškrabať. Natrieť
vodičkou na kurie oka. Prípadne natrieť nahrubo ychtyolovou masťou a zamotať.
no ja mat toto na nohe - sterilizujem noznice, beriem ihly a davam to prec..... ak by teda nebol cas a priestor to riesit priamo s chirurgom.
a ma to takto tri tyzdne???? 🤦♀️
Dnes ráno bol na chirurgii,bola to bradavica,ma to odstránené.Ďakujem za rady

Bradavica, kurie oko 🤷♀️