icon

Čo to má partner na malíčku?

21. dec 2022

Ahojte dievčatá.Možno vám to príde nechutne,ale priateľ dnes prišiel domov s tým,že ho strašne boli maliček na nohe.Dal dole ponožku a ma tam toto,aj na druhom prste čo sa šúcha o malicek sa mu to začína robit..Googlim a nič som nenašla.Samozrejme kožnej pôjde,no voľne termíny ma až v januári a dovtedy by sme s tým chceli niečo robiť 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Čo to má partner na malíčku?
janai1
•
21. dec 2022

Bradavica, kurie oko 🤷‍♀️

viestta
•
21. dec 2022

Ma tam normálny zápal s hnisom. S tým netreba ísť na kožné, stačí chirurg

autor
•
21. dec 2022

@janai1 mne to ukázal až teraz..Nevedela som o tom..Kurie oko vyzerá inak,to som už mala pár krát,skúsim pozrieť tie bradavice 🤷🏻‍♀️

bilberryday
•
Autor odpoveď zmazal
•
bilberryday
•
Autor odpoveď zmazal
•
janinah
•
21. dec 2022

Veľmi zlá fotka

autor
•
21. dec 2022

Tak ešte jedna

evaachesa
•
21. dec 2022

Aj necht má nejaký divný, nie? Nemá príliš tesnú obuv?

drake122
•
21. dec 2022

Absces. Na chirurgiu zajtra ráno, treba vypustiť hnis a ošetriť.

ankare
•
21. dec 2022

Napis do skupiny Zdravotníci na MK

bilberryday
•
Autor odpoveď zmazal
•
lindusss2016
•
21. dec 2022

Pre boha, s tym okamzite rano na chirurgiu... Nechapem, ze s tym dokazal vobec chodit 🤦
Preco s tym doteraz nic nerobil? Aspon vymacat v repiku to mohol skusit, no ale ten nechet ma tiez nrjaky divny... Ach no ten si to zajtra uzije 😬🤦

autor
•
21. dec 2022

@bilberryday už lepšie mi to nejde 🤷🏻‍♀️

autor
•
21. dec 2022

@evaachesa necht na malíčku ma taký odkedy zakopol asi rok dozadu a zliezol mu necht.Obuv nosí klasickú.Tenisky,neprídu mi tesne

bilberryday
•
Autor odpoveď zmazal
•
autor
•
21. dec 2022

@bilberryday mne o tom povedal až teraz🤦🏻‍♀️ no dostala som z neho že už asi tri týždne…ach

bilberryday
•
Autor odpoveď zmazal
•
autor
•
21. dec 2022

@bilberryday ďakujem za odpoved,ale mozol to nebude,lebo priateľa to aj dosť boli…Ak sa toho dotkne,tak cíti takú bodavu bolesť…No neviem,ako do januára zistíme,čo to môže byt 🤦🏻‍♀️

bilberryday
•
Autor odpoveď zmazal
•
maytee
•
21. dec 2022

Ak je tam aj bodava bolesť treba ísť na chirurgiu to svedčí o zapale. Nečakat! kuknu dajú masť možno antibiotiká prípadne ak je to hnis vypustia.

lienka.7
•
21. dec 2022

Vsak choďte normalne na chirurgiu, na co čakáte?

rony2255
•
21. dec 2022

Keďže pred sviatkami už môžu mať lekári dovolenku, tak ak nie chirurgia, tak pohotovosť

ildiko36
•
22. dec 2022

Nech ide na chirurgiu,zrejme to ma od topánok, aj na tom nechte ma pleseň, ale treba s tym ratat že to mu to lekar odstrani

hedviga2
•
22. dec 2022

Batrafen na pleseň, prst dobre vymačať v repíku, čo sa dá jemne zoškrabať. Natrieť
vodičkou na kurie oka. Prípadne natrieť nahrubo ychtyolovou masťou a zamotať.

kaktusik007
•
22. dec 2022

no ja mat toto na nohe - sterilizujem noznice, beriem ihly a davam to prec..... ak by teda nebol cas a priestor to riesit priamo s chirurgom.

a ma to takto tri tyzdne???? 🤦‍♀️

autor
•
22. dec 2022

Dnes ráno bol na chirurgii,bola to bradavica,ma to odstránené.Ďakujem za rady