icon

Čo znamená, keď vidím čierne mapy? Ísť k lekárovi?

momalu
Dnes o 08:09

Ahojte od včera vidím v jednom oku viac čiernych bodiek a ako by také pavučiny..Je to nepríjemné.Máte niektorá skúsenosť?Či stačí ísť v pondelok k očnej,či pohotovosť?Ďakujem

taktotedanie
Dnes o 08:14

@momalu bud sa to odlucila zadna sklovcova membrana a lietaju ti sklovcove zakaly
Alebo ak to pripominalo ako keby vyletel roj napr vciel moze to byt aj hemoftalmus- zakrvacanie do vnutra oka alebo ak su pritomne aj iskry a pocit ako keby padajucej opony tak amocia sietnice
🤷🏻‍♀️
Je na tebe ci pojdes na pohotovost pre istotu alebo si pockas do pondelka
Ak je to menej vazne postavi pondelok ak by to bol hemoftalmus ci amocia - riesit urgentne

ichbinich
Dnes o 08:14

Okamžite riešiť.

sisa_s
Dnes o 08:38

Isla by som hned na ocnu pohotovost do najblizsej nemocnice

jendralka
Dnes o 08:57

Otec to mal, očná mu urobila kopec vyšetrení. Nebol to sklovec , ale ako keby pozeral cez pavučinu. Všetko mal ok, že to mohlo byť z tlaku , keď urobí prudký pohyb v predklone 🤔 . mu vysadila lieky na riedenie krvi a pridala aescin. Po 3 týždňoch to zmizlo. No po pár mesiacoch znova sa to objavilo. Znova po liekoch zmizlo

sara07
Dnes o 09:09

určite chod a čo najskôr
ja ked chodim raz ročne , tak mi vždy dávaju taku mriežku + tabulku ako ju vidím a pytaju sa presne na tieto veci

anonym_6ea8c9
Dnes o 09:11

Smer očné, ak vylúčia závadu tam, tak psychiatria.

sisa_s
Dnes o 09:12
@anonym_6ea8c9

@anonym_6ea8c9 preco psychiatria? Pavucinky pred ocami su pomerne bezne so starnutim oka, nie su to halucinacie

anonym_6ea8c9
Dnes o 09:13
@sisa_s

@anonym_6ea8c9 preco psychiatria? Pavucinky pred ocami su pomerne bezne so starnutim oka, nie su to halucinacie

@sisa_s len som sa sznažila uvažovať, čo všetko to môže byť. Ale ozaj najskôr niečo očné.

larsen
Dnes o 09:38

Mávam to niekedy tak cca dvakrát do roka a potom ma bolí hlava. Bola som aj na očnom, robili pár vyšetrení a na nič neprišli. Keď sa mi to objaví, trvá to tak tri dni, potom to samé odznie. Môže to mať súvis s tlakom. Ja mávam dosť nízky, ale niekedy sa mi náhle zvýši a vtedy to asi príde...
Ale ty môžeš mať niečo iné, tiež by som dala na rady, ísť čo najskôr na očné.

anonym_df4321
Dnes o 09:46
@anonym_6ea8c9

@anonym_6ea8c9 to nie je vhodná poznámka autorka nepíše o myšiach

momalu
autor
Dnes o 09:47

Sedím na pohotovosti,biele myšky nevidím,dosť blbá odpoveď.Dám vedieť ako som dopadla