icon

Čo znamená skratka ohľadom srdca?

19. dec 2022

Baby ahojte dnes som si bola po výsledky z holteru a som v strese keďže neviem zatiaľ čo znamenajú keďže vyhodnotenie mám až budúci týždeň je tu nejaká mamička čo sa vyzná do toho? Nemusim sa báť neni to nič vážne ? Hlavne zaznamenané svyes ďakujem

Čo znamená skratka ohľadom srdca?
bejbypd
•
19. dec 2022

Ahoj neviem prečo si mala holter ,ale podľa môjho názoru je záznam v poriadku . Pekný deň

bloger
•
19. dec 2022

To vyzerá byť ako dobré výsledky neboj.

ninka297
•
Odpoveď bola odstránená
•
autor
•
19. dec 2022

@ninka297 len ja tam mám SVYES nie SVES či to je to iste ? 🙂

autor
•
19. dec 2022

@ninka297 a bolo ich 117 🙂 preto som taká Nekludna ešte aj pred sviatkami

loginexistuje
•
19. dec 2022

no a to ze si nekludna je presne ta chyba treba sa ukludnit mas to v pohode nalez extrasystoly ma kazdy desiaty clovek
nic sa nedeje je to nezavazne daj sa do kludu zacni meditovat cokolvek co ta skludni nemas sa coho obavat

lucia147852
•
19. dec 2022

Nič tam nemáš. Hlavne sa hod do kľudu. Človek môže mať extrasystolu cca 10x za hodinu a je to ok.

nikaeli
•
19. dec 2022

ak ťa to ukľudní, ja som ich mala vyše 700 a dr. mi povedala, že problém je, ak ich je niekoľko tisíc 🙂 je to nepríjemné, teda ak ich pociťuješ, lebo niekto o nich ani nevie - ja to pociťujem ako preskakovanie, vynechávanie tepu a následný silný úder.. ak nemáš žiadne ťažkosti, buď v pohode 😉

ninka297
•
Odpoveď bola odstránená
•
taktotedanie
•
19. dec 2022

Mamicky by som o vyhodnotenie zaznamu neziadala
Nabuduce je skupina zdravotnici na MK nechajte si poradit od zdravotnikov
Mna by nazor laika ohladom zdravia neuspokojila

ninka297
•
Odpoveď bola odstránená
•
katooshik
•
19. dec 2022

Som lekárka na Kardiologickej klinike. Nález je v poriadku. SVYES je len preklep, sú to SVES,čo sú supraventrikularne extrasystoly. Vyskytujú sa u každého.

autor
•
19. dec 2022

@katooshik ďakujem krásne ❤️❤️❤️❤️

taktotedanie
•
19. dec 2022

@ninka297 to nevylucujem ale neviete kto tu je zdravotnik a kto nie, v skupinke su zdravotnici aj oznaceni, podla odborov atd.. a kazdy prispevok sa oznacuje aby autor prispevku vedel, kto mu radi..
A darmo moze mat laik rovnaku diagnozu, moze mat aj dalsie ine diagnozy a brat ine lieky a uz je to uplne nieco ine, predstavte si..
Ale je to na kazdom, len som poznamela, ze mna by takato rada od laika ohladom zdravia neuspokojila

ninka297
•
Autor odpoveď zmazal
•
zuzik1407
•
10. jún 2024

@katooshik mohli by ste aj mne zodpovedať na môj záver holtera???lebo až o mesiac sa dostanem k lekárovi.????????