icon

Depresia, strach, panika - čo prírodné použiť?

vanesa777
15. feb 2023

Mili priatelia, zijem od decembra v depke, oblieva ma strach, uzkost, som nervozna, bez energie, boli telo. Zacinalo to tetaniou, potom sa to takto zhorsilo. Existuje prosim nieco prirodne, co vam pomohlo? Antidepresiva mi prosim neodporucajte, tam som uz skusala. Dakujem za kazdu radu.

Strana
z2
akvi
17. feb 2023

@vanesa777 nechcem ti brať ilúzie, ale psych. väčšinou nepomôže. Psych. dáva "náplasť" ale nehľadá príčinu. Kým nenájdeš príčinu, budeš v začarovanom kruhu , budeš meniť tabletky ako na bežiacom páse, meniť psychiatrov a nič sa nezmení. Náplasť proste nelieči, iba prekrýva. 🤷 Môže pomôcť v začiatku, ale nie je to riešenie. Načri do iných "vôd". Ak si viac racio typ, skús celostnú medicínu - testy mineralov, genetiku, nastavenie stravy, doplnkov. Ak nemáš problém aj s viac alternatívou, skús ten regres, čo som písala, alebo terapiu prítomným okamihom, kranio, čínsku medicínu. Medzitým si pozri a prečítaj niečo o traume, Gábora Mateho a pod. Vyberaj si overených ľudí, nie rychlokvasnych "terapeutov", potrebuješ nájsť skúseného človeka, ktorý ťa tým prevedie. Buď aktívna v hľadaní cesty a uvidíš, že natrafis na niečo, čo ti dá zmysel a zmení ti to život. Už tým, že pripustas, že pomoc potrebujes, tak cesta liečenia začína. Veľa šťastia.

ninka297
Odpoveď bola odstránená
jankapol123
Odpoveď bola odstránená
michaela404
1. nov 2024

@galioska aké béčka ste uzivali

michaela404
1. nov 2024

@rutyruth môžem sa spitat aké béčka

Strana
z2