icon

Hľadám dostupné sono vyšetrenie cez zdravotné poistenie

kubo1989
Včera o 20:56

Ahojte od 19 rokoch trpím na epilepsiu. Na začiatku mi nasadili mierne lieky, kvôli zvýšenému počtu epi záchvatov mi nasadili depakine a epiletam. Počet záchvatov sa oveeela znížil. Teraz som bol na preventívne u obvodnej....keď prišli výsledky hneď mi volali. Hodnota poškodenia pečene je 7,36. Zhodnotili že to je kvôli Depakinu. Okamžite mi ho stopli a neurologická mi dala papier na vyšetrenie sono...obvolal som Bratislavu celú...všade sa platí. Od 48 do 70 euro. Žiaľ nemám peniaze navyše....existuje niekde miesto kde má vyšetria vrámci zdravotného poistenia? Poisťovňa mi nepomohla.

anonym_ad0e3e
Dnes o 03:12

@kubo1989 v ktorejkoľvek štátnej nemocnici. Dokonca sú tam a testovaní radiologovia, čo všade v súkromných odborných ambulanciach robia sona lekári len po kurzoch.

kubo1989
autor
Dnes o 04:36
@anonym_ad0e3e

@kubo1989 v ktorejkoľvek štátnej nemocnici. Dokonca sú tam a testovaní radiologovia, čo všade v súkromných odborných ambulanciach robia sona lekári len po kurzoch.

@anonym_ad0e3e volal som aj do ružinovskej aj na Kramáre...na oboch ma hneď informovali že sa plati

sissy27
Dnes o 04:44
@kubo1989

@anonym_ad0e3e volal som aj do ružinovskej aj na Kramáre...na oboch ma hneď informovali že sa plati

@kubo1989 poliklinika karlova ves, naposledy ked som bola, tak bez poplatku. Skus aj bory, tam som bola mamo a tiez bez poplatku.

zuat
Dnes o 04:45

@kubo1989 v galantskej nemocnici skús, alebo nejakú inú, čo máš bližšie

anonym_dfe41c
Dnes o 05:20

@kubo1989 https://www.objednatvysetrenie.sk/vyber-druhu-v...
FnTT Trnava neplatí sa nič na sono čoho máš ísť?

kubo1989
autor
Dnes o 11:20
@anonym_dfe41c

@kubo1989 https://www.objednatvysetrenie.sk/vyber-druhu-v...
FnTT Trnava neplatí sa nič na sono čoho máš ísť?

@anonym_dfe41c sono brucha....

anonym_ad0e3e
Dnes o 13:58
@kubo1989

@kubo1989 v mojom meste je len jedna štátna nemocnica a neplatí sa tam za žiadne sono, snímky, CT, MR, mamograf.