icon

Hlava plná myšlienok

7. dec 2021

Prosim vás čo to znamená. Stále v kuse viem myslieť na to čo bolo ,premieta sa mi to . Neviem sa toho zbaviť. Aj počas dňa alebo keď zaspávam,ale vtedy keď o je hádam normálne.
Len tak premýšľam že ako som sa chovala a čo som mohla inak urobiť a pripomínam si niektoré veci a aj z minulosti normálne sa mi vynárajú spomienky .🤷?
Čo to má znamená ?!????!!!ako sa toho zbaviť.

cosmic_origin
•
7. dec 2021

Mne sa to tiež stáva relatívne často. Spomeniem si čo som povedala/spravila, občas by som sa kvôli tomu radšej pod zem prepadla z toho ako trápne sa cítim, aj keď to bolo už dávno a daný človek na to určite už dávno zabudol. Pred 5 rokmi sa mi to stávalo oveľa častejšie. Čo to znamená si nie som istá, ale nie ste jediná, čo to zažíva.

0silvia0
•
7. dec 2021

treba si hovorit, ze minulost uz neovplyvnim, co bolo bolo a treba zit to, co pride dnes. Ani to "dnes" by bez tej minulosti nebolo take ako je, takze je vsetko presne tak ako ma byt

autor
•
7. dec 2021

Ďakujem pekne. Ja som dosť možno citliva a chcem dobre niekdy až moc pre druhých a nieje to dobre ..

petranelkova
•
7. dec 2021

Takato som aj ja a teda vytaca ma to do nepricetna. Lebo furt rozmyslam, co mohlo byt inak, ze niekolkokrat som si mohla radsej zahryznut do jazyka a niektore veci proste neriesit, nemat svoju pravdu, ale nespravim s tym nic. Zivot je fakt prilis kratky na to aby sme sa zaoberali takymito vecami.

ella_price
•
7. dec 2021

Vyhľadaj si “overthinking”.

0silvia0
•
7. dec 2021

V akom zmysele chces dobre pre druhych?

kittykat22
•
7. dec 2021

kup si kniu Mindfulness pro každý den. Ja mam to iste a tato kniha mi pomohla. Je cielena na koncentraciu a zastavenie myslienok. Velmi dobre na problem ktory mas.

mamina0078
•
7. dec 2021

Mne sa to deje v situaciach, ktore lutujem alebo necitila som sa v nich komfortne napriklad ked som konala nie velmi moralne alebo v hneve, s nenavistou. Snazim sa takym situaciam a vybuchom emocii vyhybat radsej si kusnem do jazyka ako keby som nieco "zle" mala povedat, chce to vela sebazaprenia ale pomaha to.