icon

Hnačka a slabosť po užívaní Magnosolv: Čo vám pomohlo?

terka776
Dnes o 12:02

Užívam ho 9 dni mám po ňom hnačku akoby pokazené trávenie cítim únavu veľmi unavene oči a celkovú slabosť mali ste podobnú skúsenosť ? Co vám pomohlo ? Ďakujem

anissee
Dnes o 12:08

Magnosolv ma laxativne ucinky, treba ho popijat pocas 15-20 min..nie naraz vypit

danielahamar
Dnes o 12:09

Áno, vyvoláva všetko čo píšeš, zmeniť magnézium, ja nedám dopustiť na lypozomalne od adel, keďže nemôžem mlieko a niektoré obsahujú laktozu

anonym_b0b65f
Dnes o 12:41

Ja magnosolv neberiem denne ale ked si ho dam som po nom unavena. Ine neziaduce ucinky nemam. Ale na tvojom mieste by som kontaktovala dr a dohodla sa s nou na vhodnej alternative. Pravdepodobne magnosolv je na teba prilis silny, ak sa nic nezmenilo mal by to byt stale najsilnejsi dostupny horcik na nasom trhu.

volterra
Dnes o 14:59

@terka776 treba ho užívať večer, pred spaním, a nie naraz, po dúškoch.

anonym_4c1447
Dnes o 15:08
@anonym_b0b65f

Ja magnosolv neberiem denne ale ked si ho dam som po nom unavena. Ine neziaduce ucinky nemam. Ale na tvojom mieste by som kontaktovala dr a dohodla sa s nou na vhodnej alternative. Pravdepodobne magnosolv je na teba prilis silny, ak sa nic nezmenilo mal by to byt stale najsilnejsi dostupny horcik na nasom trhu.

@anonym_b0b65f jejda a ze preco som stale unavena. Uz to pijem cely mesiac. Vdaka za info, nenapadlo mi, ze by unavu mohol sposobit.