Hnačka a slabosť po užívaní Magnosolv: Čo vám pomohlo?
Užívam ho 9 dni mám po ňom hnačku akoby pokazené trávenie cítim únavu veľmi unavene oči a celkovú slabosť mali ste podobnú skúsenosť ? Co vám pomohlo ? Ďakujem
Áno, vyvoláva všetko čo píšeš, zmeniť magnézium, ja nedám dopustiť na lypozomalne od adel, keďže nemôžem mlieko a niektoré obsahujú laktozu
Ja magnosolv neberiem denne ale ked si ho dam som po nom unavena. Ine neziaduce ucinky nemam. Ale na tvojom mieste by som kontaktovala dr a dohodla sa s nou na vhodnej alternative. Pravdepodobne magnosolv je na teba prilis silny, ak sa nic nezmenilo mal by to byt stale najsilnejsi dostupny horcik na nasom trhu.
Ja magnosolv neberiem denne ale ked si ho dam som po nom unavena. Ine neziaduce ucinky nemam. Ale na tvojom mieste by som kontaktovala dr a dohodla sa s nou na vhodnej alternative. Pravdepodobne magnosolv je na teba prilis silny, ak sa nic nezmenilo mal by to byt stale najsilnejsi dostupny horcik na nasom trhu.
@anonym_b0b65f jejda a ze preco som stale unavena. Uz to pijem cely mesiac. Vdaka za info, nenapadlo mi, ze by unavu mohol sposobit.

Magnosolv ma laxativne ucinky, treba ho popijat pocas 15-20 min..nie naraz vypit