icon

Ide o zápal močových ciest??

andreasko
11. mar 2020

Ahojte dakujem za precitanie a taktiez za vas nazor radu
Uz,tyzden mam neustaly divny pocit na mechur casto chodim na wc akoby ucrkavat stipe pali ma to vykruca...teploty nemam nastastie myslite ze to je zapal?
Zajtra,sa chystam k obvodnej myslite ze si mam hned zo sebou vziat aj moc? Poslu ma niekam ci mi aj obvodn.vie nasadit luecbu...robim v chlade som asi poprechladana ...ale inak nemam ine tazkosti
Ale ani.oka som neni zdaleka .
Co.mam eibit?dakujem

denden77
11. mar 2020

@andreasko na 98% mas zapal mocovych ciest.. moc si pokojne vezmi, nech sa tam netrapis na WCku.. staci ti obvodny, otestuje moc na krv a da ti ATB.. skore uzdravenie 😉🍀

nadja23
11. mar 2020

Ahoj,urcite zober moc,hned ti ho vysetria a zistia,ci nemas krv,alebo bielkoviny a hned nasadia liecbu-ja som teraz mala, ale iba nutkanie na cikanie,bez vyraznych bolesti,len to bolo velmi neprijemne,ako by mi pichali do plneho mocoveho mechura, a bol zapal,dostala som 10dnove ATB a uz je dobre...

veronikavaneska
11. mar 2020

Kup si praslickovy caj a pi co najviac a uvidíš coskoro ti bude dobre ❤️ je to zazrak 😉

andreasko
autor
11. mar 2020
chanel_c
11. mar 2020

Ja si myslim ze moc ti mozno budu brat aj tam, do specialnej ampulky aby ho odoslali na rozbor. U mna to tak bolo, plus mala som aj antibiotika a este som si kupila Urinal Medical to bolo myslim. Vela zdravicka 👍

stanulienkat
11. mar 2020

Na zapal urcite ATB,ziadne zazracne cajiky ani vitaminove doplnky a uz vobec nie praslicka ti nepomozu.

krisbar
11. mar 2020

@veronikavaneska ak ma zapal,co podla popisu ma tak moze vypit litre praslicky nic nepomoze. Viem o com hovorim. Mesiace som si navravala , ze to je len prechladnutie a bol to zapal jak svina. ATB hned nasadit!

veronikavaneska
11. mar 2020

@krisbar ja som nepovedala ze netreba antibiotiká ale ze praslicka je super na mocak a a zapali ak ju bude pit neskor moze predist az takemu zapalu a ulavi jej...je to dost casto aj chronicke opakovane... Tak je fajn raz tyzdenne si dat cajik pred spanim 😉 preventivne

andreasko
autor
12. mar 2020

Bola som.u lekara..nasadil mi atb a mam akutny zapal moc.ciest...pn a vyluc.kavu to bude najv.problem...