Ako liečiť opakujúci sa zápal močových ciest?
Ahojte žienky, prosím Vás potrebujem pomôcť, poprípade zistiť, že či sa tu nachádza niekto s rovnakým problémom... Už 2-3 roky mám problém so zápalom močových ciest, ale vždy som ho dostala len z pohlavného styku, nikdy od chladu. Zo začiatku mi doktorka nasadzovala Biseptol, ktorý zo začiatku pomáhal, no 4x už mi ani ten nepomáhal. Išla som gynekológia, test na pohlavné choroby negatívny (mala som vtedy stále toho istého partnera, čiže on na mňa nemohol preniesť nič)... z gynekológie urológia č.1, tam mi odobrali moč priamo z mechúra, bielkoviny a krvinky v moči, inak nič moc toho nezistili. Po ďalšej infekcií som sa objednala do súkromnej kliniky k pani urologičke, tá mi na zápaly dala Monural a Mictonorm. To bolo minulý rok tiež cca v máji, odvtedy som nemala problémy až do tohto mesiaca, z ničoho nič znovu diskomfort po styku a už som vedela, že na druhý deň bude ešte horšie a tak aj bolo (neustály tlak na mechúr, pichanie v mechúri, pálenie, štípanie...) Už naozaj nevládzem, bojím sa styku, pretože nechcem trpieť a celkom dosť mi to ovplyvňuje život. Skúšala som všeličo d-manoza s brusnicami, brusnicove čaje, probiofemina na podporu ženského zdravia, gélik na pH s aloe vera... Taktiež riadna hygiena pred aj po styku ako aj močenie hneď po... Je tu prosím niekto, kto by mi vedel poradiť?
Toto iste som mala, dokola zapaly, nakoniec mal inú, podvadzal.Odvtedy ako je ex žiaden problem
a si si na milion percent ista, ze partner nema inu intimnu partnerku?
@anonym_8ce030 problémy som mávala pri mojom ex partnerovi skoro po každom styku alebo aspoň každom druhom, po rozchode som mala od styku nejaký čas prestávku, čiže som mala kľud... Potom som si našla nového partnera a zo začiatku všetko ok, žiadne zápaly a až teraz... Čiže znovu idem kolobeh doktorov, kultivácia moču a na pohlavné choroby
@anonym_8ce030 problémy som mávala pri mojom ex partnerovi skoro po každom styku alebo aspoň každom druhom, po rozchode som mala od styku nejaký čas prestávku, čiže som mala kľud... Potom som si našla nového partnera a zo začiatku všetko ok, žiadne zápaly a až teraz... Čiže znovu idem kolobeh doktorov, kultivácia moču a na pohlavné choroby
@sel1111 A partner bol na vyšetrení?
Ešte by som chcela doplniť, že s partnerom pri ktorom mi začali problémy už nie som. S terajším partnerom som zo začiatku problémy nemala a začali znovu až teraz
Ja som tiež mávala problémy len po styku. Nasadila som si Blokurima Uro+, a vždy hneď po styku na wc, aj tri krát v priebehu 5 minút idem. Mne toto pomohlo..
Nikdy nezabudnem na vyraz mojho urologa ked mi hovoril ze bakteriu ktoru mam mozem mat naozaj len z pohlavneho styku. Vtedy som neverila, zial, mal pravdu….Takze urcite partner na kompletne testy.
Ja som mala problemy tak dlho ze som brala atb fakt kazdy mesiac. Potom som vyhodila vsetky vyzivove doplnky a kupila som si wobenzym. A pomohol, vsetky problemy presli. Plus este velmi odporucam po styku a po sprche pouzit multigyn licquigel. Mna tieto dve veci zachranili.
@sel1111 Mala som rovnaký problém. Sedem rôznych ATB a zápal sa neustále vracal. Pomohol mi až urológ, ktorý mi zistil, že je to skôr gynekologický problém a žiadne z vybraných ATB by mi aj tak nepomohli. Bol mi predpísaný Macmiror, ktorý som brala 30 dní a musel ho užívať aj môj partner zároveň so mnou. Od vtedy, musím povedať, že mám kľud. Je to už 13 rokov. Zápal som mala dokopy možno štyri razy, ale to skôr z prechladnutia.

a si si na milion percent ista, ze partner nema inu intimnu partnerku?