icon

Invermektin a dojčenie

8. dec 2021

Prosím 🙏🙏🙏 bez blbuch reči. Skúsenosti vedomosti, informácie???
Práve som sa dozvedela ze som pozitívna a okamžite som si dala 2tbl invemektinu. Dojcim.
(Podľa váhy, 1tbl na 30kg)

Strana
z5
roobett
Odpoveď bola odstránená
77daniela77
10. dec 2021

@roobett 🐑🐑🐑🐑

77daniela77
10. dec 2021

.....to je tak ked niekto ani na 5. strane nepochopi ze sa jedna o IVM pre LUDI🤦

simca06022011
10. dec 2021

hlanve sa prestan bat, psychika je svina. Vobec to nepomaha. Pozri napr. toto

https://www.youtube.com/watch?v=NGfMox0A_WQ

A nepchaj sa v strese kadecim, len tak, lebo ty mas paniku. Porad sa s lekarom, ak by ti bolo horsie aj ATB budu na mieste a pod. Urcite ak by si mala kasel, zle sa ti dychalo, necakaj kym nebudes vladat....
Co sa tyka starostlivosti, hygiena ruk-tvare, ak sa budes starat o babatko tak mozno aj rusko/respirator, to fakt neviem co odporucaju. Ono uz ak si pozitivna a doteraz ste normalen fungovali, tak kto sa mohol sa nakazil. Asi.

fineta
10. dec 2021

@roobett hlavne, ze autorka hned v uvode vyjadrila prosbu "bez blbých rečí." Na viac ako takuto trápnosť sa nezmôžete. Ale presne toto je tá vzorka bez normalneho usudku.

roobett
Odpoveď bola odstránená
terezia323
10. dec 2021

@77daniela77 ivermetín je účinná látka, takze je úplne jedno pre koho je.
Autorka, v prvom rade sa ukľudni, daj malej umelé mlieko. Zavolaj kľudne na pohotovosť oni ťa budú navigovať

fineta
10. dec 2021

@roobett pochopte, ze ivm predpisujú aj humanni lekari. Je to liečivo ako kazde ine... A stale su medzi nami aj ludia, ktorí sa jednoducho nemozu ockovat zo zdravotnych dôvodov alebo inych vaznych dovodov. Nie je vsetko len biele a len čierne. Ten Váš predchadzajuci komentár je naozaj velmi plytky a normálne sa za Vas pyrim. Len tolko k tomu. Nabuduce treba zvazit, ked pojdete s niecim na plochu ci sa nezhovadite.

terezia323
10. dec 2021

@fineta veď to ti nikto neberie, ale v tomto prípade je ohrozený novorodenec. Tí ktorí jej tvrdíte nech kojí ďalej, máte dostatočne vzdelanie v oblasti, že môžete tvrdiť že ivermektín nemá vplyv na taký maly organizmus?

autor
10. dec 2021

Ďakujem baby. Nerozculujme sa. Tak je to v každej diskusii. Kto si potrebuje kopnúť, kopne si....
Dcérku som nakojila, keďže sa ozvali maminky, ktoré brali invermektin tiež. Ja som vzala len tie 2tbl vtedy, potom už nie.
Ďakujem za každú dobre mienenu radu.
A aby som nezabudla.... NIC MI NIE JE. Vzala som ten inm a som uplne v pohode. bez teplôt, bez bolesti, bez akýchkoľvek príznakov a podotýkam SOM NEOCKOVANA. A naďalej som presvedčená, že aj 10tbl invermektinu je menšie svinstvo ako ta vakcína....
A som šťastná, že som nepodlahla tlaku a vytvorila som si protilátky prirodzeným spôsobom.
A ze mam krv naďalej v pôvodnom stave....

autor
10. dec 2021

@terezia323 kde pisem o novorodencov?

terezia323
10. dec 2021

Asi to nebude 17 ročný, či?
Veľa šťastia nech si čo najskôr fit a drobček s tebou

autor
10. dec 2021

Nemám novorodenca ale takmer 3r dieta Nakojila som až po 12hod.
A ohľadom kojenia a veku dieťaťa tu diskutovať nebudem
Budem kojiť tak dlho ako to len bude mozne, kym tu bude kovid. Áno, aj do 5r

autor
10. dec 2021

@terezia323 dakujem

jaroe
10. dec 2021

Inak ja tiež plánujem kojit čo najdlhsie, malý ani netuší, aké má šťastie, že je tu covid, inak by bol už dávno odstavený kvôli tomu, čo si dovoľuje v noci😁

ninka1991
10. dec 2021

Tak ked si si uz dala tak skus odsavat mlieko a davaj zatial umele ked sa bojis. Skontaktuj sa s nejakou detskou pohotovostou a zisti co a ako.

manon1988
2. feb 2022

@venusa85 moj muz ho mal predpisany lekarom a nie zvieraci ale normalny a jemu veruze pomohol aj svokrovi ja som mala isoprinosine ale moc neucinkoval u mna

fiffinkaa
2. feb 2022

Zavolaj dr.Janekovej, konzultuje po telefóne...užívaj max.3 dní..dieťaťu daj do fľašky tieto dni UM.

fiffinkaa
2. feb 2022

Áno nám ho predpísal lekár, normálny humánny tabletkovy určený pre človeka. Vždy keď som v lekárni vidím že aj iní ho majú na predpis...pomáha.

manon1988
2. feb 2022

@fiffinkaa ano aj kamaratka ma svagra na onko a nakazil sa tam a dnes jej volali ze mu ho nasadia tak hadam vedia co robia len nie kazdy lekar ho predpise a potom ludia experimentuju s kvapkami pre vtaky a podobne zvieracie ..

manon1988
7. feb 2022

@cecilia29 mne povedala doktorka ze sa metabolizuje 3 dni cize 3 dni nedavat mliecko a na 4-5 den sa vraj moze🤷‍♀️

manon1988
7. feb 2022

@terezia323 jej mala ma 3 roky uz nieje novorodenec ma to ako doplnok stravy mne lekarka povedala ze po 3-4 dnoch by to malo byt uz bezpecne

pampusiaci
13. jún 2023

Prosím, chcela by som sa Ťa spýtať niečo k tejto téme,môžeš mi napísať správu? Ďakujem.

Strana
z5