Invermektin a dojčenie
Prosím 🙏🙏🙏 bez blbuch reči. Skúsenosti vedomosti, informácie???
Práve som sa dozvedela ze som pozitívna a okamžite som si dala 2tbl invemektinu. Dojcim.
(Podľa váhy, 1tbl na 30kg)
@roobett 🐑🐑🐑🐑
.....to je tak ked niekto ani na 5. strane nepochopi ze sa jedna o IVM pre LUDI🤦
hlanve sa prestan bat, psychika je svina. Vobec to nepomaha. Pozri napr. toto
https://www.youtube.com/watch?v=NGfMox0A_WQ
A nepchaj sa v strese kadecim, len tak, lebo ty mas paniku. Porad sa s lekarom, ak by ti bolo horsie aj ATB budu na mieste a pod. Urcite ak by si mala kasel, zle sa ti dychalo, necakaj kym nebudes vladat....
Co sa tyka starostlivosti, hygiena ruk-tvare, ak sa budes starat o babatko tak mozno aj rusko/respirator, to fakt neviem co odporucaju. Ono uz ak si pozitivna a doteraz ste normalen fungovali, tak kto sa mohol sa nakazil. Asi.
@77daniela77 ivermetín je účinná látka, takze je úplne jedno pre koho je.
Autorka, v prvom rade sa ukľudni, daj malej umelé mlieko. Zavolaj kľudne na pohotovosť oni ťa budú navigovať
@roobett pochopte, ze ivm predpisujú aj humanni lekari. Je to liečivo ako kazde ine... A stale su medzi nami aj ludia, ktorí sa jednoducho nemozu ockovat zo zdravotnych dôvodov alebo inych vaznych dovodov. Nie je vsetko len biele a len čierne. Ten Váš predchadzajuci komentár je naozaj velmi plytky a normálne sa za Vas pyrim. Len tolko k tomu. Nabuduce treba zvazit, ked pojdete s niecim na plochu ci sa nezhovadite.
@fineta veď to ti nikto neberie, ale v tomto prípade je ohrozený novorodenec. Tí ktorí jej tvrdíte nech kojí ďalej, máte dostatočne vzdelanie v oblasti, že môžete tvrdiť že ivermektín nemá vplyv na taký maly organizmus?
Ďakujem baby. Nerozculujme sa. Tak je to v každej diskusii. Kto si potrebuje kopnúť, kopne si....
Dcérku som nakojila, keďže sa ozvali maminky, ktoré brali invermektin tiež. Ja som vzala len tie 2tbl vtedy, potom už nie.
Ďakujem za každú dobre mienenu radu.
A aby som nezabudla.... NIC MI NIE JE. Vzala som ten inm a som uplne v pohode. bez teplôt, bez bolesti, bez akýchkoľvek príznakov a podotýkam SOM NEOCKOVANA. A naďalej som presvedčená, že aj 10tbl invermektinu je menšie svinstvo ako ta vakcína....
A som šťastná, že som nepodlahla tlaku a vytvorila som si protilátky prirodzeným spôsobom.
A ze mam krv naďalej v pôvodnom stave....
@terezia323 kde pisem o novorodencov?
Asi to nebude 17 ročný, či?
Veľa šťastia nech si čo najskôr fit a drobček s tebou
Nemám novorodenca ale takmer 3r dieta Nakojila som až po 12hod.
A ohľadom kojenia a veku dieťaťa tu diskutovať nebudem
Budem kojiť tak dlho ako to len bude mozne, kym tu bude kovid. Áno, aj do 5r
@terezia323 dakujem
Inak ja tiež plánujem kojit čo najdlhsie, malý ani netuší, aké má šťastie, že je tu covid, inak by bol už dávno odstavený kvôli tomu, čo si dovoľuje v noci😁
Tak ked si si uz dala tak skus odsavat mlieko a davaj zatial umele ked sa bojis. Skontaktuj sa s nejakou detskou pohotovostou a zisti co a ako.
Zavolaj dr.Janekovej, konzultuje po telefóne...užívaj max.3 dní..dieťaťu daj do fľašky tieto dni UM.
Áno nám ho predpísal lekár, normálny humánny tabletkovy určený pre človeka. Vždy keď som v lekárni vidím že aj iní ho majú na predpis...pomáha.
@terezia323 jej mala ma 3 roky uz nieje novorodenec ma to ako doplnok stravy mne lekarka povedala ze po 3-4 dnoch by to malo byt uz bezpecne
Prosím, chcela by som sa Ťa spýtať niečo k tejto téme,môžeš mi napísať správu? Ďakujem.