icon

Je bezpečné vysadiť Anopyrin a užívať Furon?

klaudi77
Dnes o 14:48

Mám otázočku berem anopyrin 8 deň ...ale zdá sa mi ako by som sa zabodovala môžem to len tak vysadiť ? A brat odvodňovacie tabletky?

babababka
Dnes o 14:53

Anopyrin beriem už 25 rokov.Nie ,nezavodnuje ma.S Furonom nemám skúsenosti,beriem iné.Tebe ich dr.predpísal z nejakého dôvodu,nie?Určite Furon ako náhrada za Anopyrin je pomýlené.

anonym_9aece5
Dnes o 14:54

Ale ved Furon a Anopyrin su dve rozdielne veci. Uvazujes uplne zle. Takze sama si lieky nevysadzaj ani neordinuj...

anonym_383071
Dnes o 15:00

Každý liek je úplne na niečo iné. Naozaj sa radíš s mamičkami na modrom koníku aké lieky máš užívať? Nebolo by oveľa rozumnejšie, keby si to prebrala so svojím lekárom, ktory pozná tvoj zdravotný stav a ktorý ti kvôli niečomu tie lieky predpísal? Potom sa tu ženy sťažujú, že tu majú protivné komentáre. Na takúto otázku sa nedá nič inteligentné napísať.

anonym_90362d
Dnes o 15:52

@klaudi77
Nemas internet ? co sa pytas take blbosti, pleties jablka s hruskami, to su uplne ine lieky, ja uzivam furon to je na odvodnovanie.

jazula
Dnes o 16:27

Ak sa ti zdá, že sa neprimerane zavodňuješ, šup k lekárovi. Môže to znamenať zmenu stavu, o ktorom by mal lekár vedieť. Furon je na predpis, takže už ho užívaš, chceš si sama meniť dávkovanie?

taktotedanie
Dnes o 16:28

Nic sama nevysadzuj a nenasadzuj
Si len laik, nemas na to vzdelanie, prosim nechaj liecbu na osetrujuceho lekara, v pondelok zavolaj ak nechces ost osobne a konzultuj