icon

Kedy prestať užívať Anopyrin v tehotenstve?

diusik7
Včera o 08:41

V ktorom týždni ste prestali brat anopyrin ? Beriem 100 mg jeden krat denne .

kiki68
Včera o 08:54

@diusik7 36+6

anonym_3e239c
Včera o 12:30

No ja som vcera bola prekvapena, ked mi povedala na poradni, ze len do 34.tyzdna. A to bude od utorka o tyzden, takze mne to pride skoro. Babo malo cca 1700g vraj. Zatial sa mi drzi tlak, ja som uz pred tehotenstvom mala vysoky. Tak sa cudujem, lebo som vsade citala, ze do ukonceneho 36.tyzdna uzivat. Ja by som chcela rodit aspon v ukoncenom 38.tyzdni, ale ak bude vsetko ok, tak to necham na "prirodu". Len mna prehanaju a v kuse odbery, zbierany moc nosit za 24 hodin, kvoli bielkovinam atd...a vek, vek, vek, strasiak strasny.

anonym_3e239c
Včera o 12:31
@kiki68

@diusik7 36+6

@kiki68 mne sa zda, ze ako som zacala brat Anopyrin, tak aj Dopegyt mi lepsie zaberal na tlak. No nechcem to vysadit v 34.tyzdni a rodit v 35 🙄.

diusik7
autor
Včera o 13:55
@anonym_3e239c

No ja som vcera bola prekvapena, ked mi povedala na poradni, ze len do 34.tyzdna. A to bude od utorka o tyzden, takze mne to pride skoro. Babo malo cca 1700g vraj. Zatial sa mi drzi tlak, ja som uz pred tehotenstvom mala vysoky. Tak sa cudujem, lebo som vsade citala, ze do ukonceneho 36.tyzdna uzivat. Ja by som chcela rodit aspon v ukoncenom 38.tyzdni, ale ak bude vsetko ok, tak to necham na "prirodu". Len mna prehanaju a v kuse odbery, zbierany moc nosit za 24 hodin, kvoli bielkovinam atd...a vek, vek, vek, strasiak strasny.

@anonym_3e239c no práveže mne tiež doktor keď som bola na tretotrimestralnom screeningu povedal že v 34 týždni mám prestať brať

domka222
Včera o 17:54

36 a potom fraxiparin

kiki68
Včera o 20:28
@anonym_3e239c

@kiki68 mne sa zda, ze ako som zacala brat Anopyrin, tak aj Dopegyt mi lepsie zaberal na tlak. No nechcem to vysadit v 34.tyzdni a rodit v 35 🙄.

@anonym_3e239c ved to sa pred 36tt nema vysadzat. Nakolko to drzi max tyzden, skor tak 72hod s po 36tt mozes rodit. Cize normalne to uzivaj do 36tt. Potom mozes vysadit a uvidis ako to pojde dalej, ci ten tlak a vsetko bude bez toho drzat, alebo porod vyvolaju. Mam za sebou dve taketo tehu .