Je dávkovanie 30 mg Paretin na začiatok veľa?
Dobrý deň idem za vami z rýchlou otázkou včera som si bol vytiahnuť nové ad paretin 20mg doktor na papierik dal že na ráno 30mg neni to hneď od začiatku veľa ? Je to na úzkosti-telesne prejavy. Ďakujem
@anonym_autor ja som užívala kedysi po rozvode paretin a bol super, nie je zďaleka taký silný ako benzodiazepíny
@anonym_autor ja som užívala kedysi po rozvode paretin a bol super, nie je zďaleka taký silný ako benzodiazepíny
@anonym_adf4b0 je to úplne iný druh lieku. Paretin je antidepresívum, benzodiazepíny sú anxiolytiká.
Preco potom ides k lekarovi, ked si jeho nazor ides potvrdzovat laikom na Konika ? To si mozes rovno doma varit medovkovy caj.
Lekar zhodnoti tvoj celkovy stav a podla toho predpisuje, ani ine lieky nema kazdy rovnako davkovane.
@anonym_autor doteraz si čo užíval?Ja som začínala na 10 mg po týždni 20 je to výborný liek.Tvoje dávkovanie sa mi zdá vysoké dobre si si to zapamätal?
@anonym_autor doteraz si čo užíval?Ja som začínala na 10 mg po týždni 20 je to výborný liek.Tvoje dávkovanie sa mi zdá vysoké dobre si si to zapamätal?
@anonym_d7e709 kedy vám paretin zabral
Je to veľa. Môže ti byť z toho zle. Aj v príbalovom letáku je napísané, že sa začína s 10 mg. Čím pomalšie začneš, tým viac sa vyhneš počiatočným nežiaducím účinkom. Ja som naposledy začínala 1/4 tabletky a každé 4 dni zvyšovala tiež po 1/4 tabletky. Bolo to lepšie ako keď som začínala s polovicou.
@anonym_d7e709 kedy vám paretin zabral
@alan12 prvy sa zlepšil spánok asi po týždni, celkovo dobre som sa cítila asi po 4-6 t záleží ako si sa cítila predtým.Ja som mala podľa MUDr miernu depresiu, úzkosti panicky atak.
Doktor to tam zabudol napisat že mám začať na 10 mg ja som si už dva rana dal 30 mg ale daako sa zle necítim len strašne sa potim a točí sa mi hlava od zajtra začnem s tými 10 mg

Podľa mňa je. Ja som začínala pol tbl teda 10 mg a po týždni sme zvýšili na 20mg a potom po rokoch na 40 mg. Čiže 30mg hneď od prvého dňa je trošku veľa. Ale možno veľa znesieš.