Je dávkovanie 30 mg Paretin na začiatok veľa?
Dobrý deň idem za vami z rýchlou otázkou včera som si bol vytiahnuť nové ad paretin 20mg doktor na papierik dal že na ráno 30mg neni to hneď od začiatku veľa ? Je to na úzkosti-telesne prejavy. Ďakujem
@anonym_autor ja som užívala kedysi po rozvode paretin a bol super, nie je zďaleka taký silný ako benzodiazepíny
@anonym_autor ja som užívala kedysi po rozvode paretin a bol super, nie je zďaleka taký silný ako benzodiazepíny
@anonym_adf4b0 je to úplne iný druh lieku. Paretin je antidepresívum, benzodiazepíny sú anxiolytiká.
Preco potom ides k lekarovi, ked si jeho nazor ides potvrdzovat laikom na Konika ? To si mozes rovno doma varit medovkovy caj.
Lekar zhodnoti tvoj celkovy stav a podla toho predpisuje, ani ine lieky nema kazdy rovnako davkovane.
@anonym_autor doteraz si čo užíval?Ja som začínala na 10 mg po týždni 20 je to výborný liek.Tvoje dávkovanie sa mi zdá vysoké dobre si si to zapamätal?
@anonym_autor doteraz si čo užíval?Ja som začínala na 10 mg po týždni 20 je to výborný liek.Tvoje dávkovanie sa mi zdá vysoké dobre si si to zapamätal?
@anonym_d7e709 kedy vám paretin zabral
Je to veľa. Môže ti byť z toho zle. Aj v príbalovom letáku je napísané, že sa začína s 10 mg. Čím pomalšie začneš, tým viac sa vyhneš počiatočným nežiaducím účinkom. Ja som naposledy začínala 1/4 tabletky a každé 4 dni zvyšovala tiež po 1/4 tabletky. Bolo to lepšie ako keď som začínala s polovicou.
@anonym_d7e709 kedy vám paretin zabral
@alan12 prvy sa zlepšil spánok asi po týždni, celkovo dobre som sa cítila asi po 4-6 t záleží ako si sa cítila predtým.Ja som mala podľa MUDr miernu depresiu, úzkosti panicky atak.

Podľa mňa je. Ja som začínala pol tbl teda 10 mg a po týždni sme zvýšili na 20mg a potom po rokoch na 40 mg. Čiže 30mg hneď od prvého dňa je trošku veľa. Ale možno veľa znesieš.