Je Framykoin predpisovaný na dlhodobé liečenie?
Predpisuje ju lekár niekomu pravidelne?
Nie.Ak zapal niecoho kde je potrebna atb masticka pretrvava,tak treba hladat príčinu a nie capať masť donekonečna.
@janinah Aha tak ja chodím za pedikerkou kôli zarasteným nechtom a hovorila mi ze kludne si môžem v malom množstve natierať ako prevenciu dlhodobo že je to lokalne atb a veľmi účinné na tieto problémy
@janinah Aha tak ja chodím za pedikerkou kôli zarasteným nechtom a hovorila mi ze kludne si môžem v malom množstve natierať ako prevenciu dlhodobo že je to lokalne atb a veľmi účinné na tieto problémy
@anonym_autor atb lokalne ako prevenciu urcite nie,v stadiu zapalu koze okolo nechtu ano max 7-10 dni.precitaj si nieco o rezistencii na atb
" milujem" ked laici rozdavaju odborne rady
@anonym_autor urcite nie
Chodis na pedikuru, mas to mat osetrene tak aby ti tam ziadny zapal nevznikal takze nech sa sama pedikerka snazi
A preventivne podavat atb je blbost

Nie.Ak zapal niecoho kde je potrebna atb masticka pretrvava,tak treba hladat príčinu a nie capať masť donekonečna.