icon

Je Framykoin predpisovaný na dlhodobé liečenie?

23. feb 2026

Predpisuje ju lekár niekomu pravidelne?

janinah
23. feb 2026

Nie.Ak zapal niecoho kde je potrebna atb masticka pretrvava,tak treba hladat príčinu a nie capať masť donekonečna.

autor
23. feb 2026
@janinah

Nie.Ak zapal niecoho kde je potrebna atb masticka pretrvava,tak treba hladat príčinu a nie capať masť donekonečna.

@janinah Aha tak ja chodím za pedikerkou kôli zarasteným nechtom a hovorila mi ze kludne si môžem v malom množstve natierať ako prevenciu dlhodobo že je to lokalne atb a veľmi účinné na tieto problémy

janinah
23. feb 2026
@anonym_autor

@janinah Aha tak ja chodím za pedikerkou kôli zarasteným nechtom a hovorila mi ze kludne si môžem v malom množstve natierať ako prevenciu dlhodobo že je to lokalne atb a veľmi účinné na tieto problémy

@anonym_autor atb lokalne ako prevenciu urcite nie,v stadiu zapalu koze okolo nechtu ano max 7-10 dni.precitaj si nieco o rezistencii na atb
" milujem" ked laici rozdavaju odborne rady

taktotedanie
23. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor urcite nie
Chodis na pedikuru, mas to mat osetrene tak aby ti tam ziadny zapal nevznikal takze nech sa sama pedikerka snazi
A preventivne podavat atb je blbost