Je môj antigénový test pozitívny?
Myslíte, že je pozitívny, negatívny alebo chybný?...som doma v karanténe , bola som v kontakte s pozitívnou kolegyňou. Ďakujem...
@zuzanaokasova ja som testovala v nedeľu seba a deti negatívne.v pondelok ma na obed začala bolieť hlava brutálne, večer mi bola brutálna zima teplota 37,1,boleli ma traperzi, test negatívny.V utorok bolesť hlavy mierna max.teplota 37 test negatívny,na večer zase zima.Včera doobeda nič,na obed zima a k večeru už hrozna bolesť hlavy a pichanie na hrudi,test negatívny.Dnes doobeda hlava v pohode,teplota max.37,1 ale cítim studené končatiny a taký tlak v hlave a test stále negativny.
@gubcikova presne toto nepochopím čím to je že veľa ludom je hrozné a sú negatívny 🤔
@noemikatka tie domáce sú podľa mňa nekvalitné
@gubcikova ja som minulý týždeň vo štvrtok zaregistrovala bolesť hrdla, z piatku na sobotu zimnica, 38°C horúčka potila som sa, bolesť tela...v sobotu som tiahla za chorú kolegyňu...to mi už bolo lepšie. Celý týždeň mám nádchu, pobolieva v krku a teplotou okolo 37,2°C, únava tela...cítim , že sa so mnou niečo deje...testy ob deň...az dnes vyšiel takýto...zajtra uvidím aký bude...snáď už zajtra príde aj termín na PCR
@zuzanaokasova no ja čakám tiež na termín hádam už zajtra príde .majú toho asi veľa
@gubcikova určite majú...kolegyňa na výsledok čakali 96h
@zuzanaokasova to je v riti....
@maciatkolulu to je realita...musíme byť trpezliví...
@zuzanaokasova nemusi sa cast virusu zachytit.
@zuzanaokasova mm a dcera pred rokom vobec neochoreli, teda mm mal 1 den teplotu. no tento rok ich to chytilo a ja sice mam trosku priznaky, ale zatial to je v pohode.
@zuzanaokasova neboj sa ber to že si prechladena. Liec sa tiež tak, len zvýš vitamíny D,D, zinok a veľa pi a addychuj. My sme v pohode prekonali minuly tyzden.Vôbec sme si nepripúšťali že je to niečo zle. Držím palce, zvládneš !
@kakakina ďakujem pekne...si zlatá...
@majamat Ja mam test negatívny...teplota 37,3 bolesť hlavy klbov začínajúci kašeľ a neustále kychanie... zajtra sa objednam dr.. lebo asi tie antigen. testy sú nepresné
@ajka0207 písala som si so sestričku od obvodného lekára a povedala tiež, ako baby tu, ze je pozitívny... uz len pcr treba urobiť, keď ti takto vyšli. Aj máš nejaké príznaky ?
@zuzanaokasova no ja som bola chorá, ale na testy som nešla, lebo boli hrozne dlhé cakacky, a proste sa mi to zdalo zbytočne, ostali sme v karanténe a normálne som to vylezala. to bolo v podstate do utorka. Asi 14 dni som bola chorá. A teraz cez víkend potrebujem ísť za rodičmi, tak som si spravila v stredu ten test a teda vyšiel taky ako autorke. To bolo na obed, tak som si spravila hneď ešte jeden, negatívny, večer, negatívny, na druhý deň dva negatívne. A teraz nevi či môžem niekoho nakaziť alebo nie.
@zuzanaokasova a ešte za to som nebola na PCR, lebo mužovi vyšiel falošné negatívny, takže chápeš, že tomu moc neverím. Len neviem načo som si tento domáci robila, iba ma asi doplietol.
@ajka0207 niekedy sa drží vírus v tele aj mesiac... môžeš byť pozitívna...ja uz mam dnes riadne pozitívny test...
@zuzanaokasova PCR?
@zuzanaokasova no vravela som ze dnes bude čiarka silnejšia uvidíte na pcr
a skusila si si ho spravit este raz ? ono je to niekedy take na povazenie ako to ukaze 🙂
@zuzanaokasova teraz to trvá. Ja som sa objednávala v sobotu. Termín som dostala v stredu na štvrtok.
Hlavne sa neboj, psychika je velky nepriateľ, kľud, lieky si dávaj podla priznakov, pripadne sa opýtaj praktického co ti este vie dat.
@mon1806 áno, tak ako ste povedali...

@zuzanaokasova veru že nie je 99% nedá sa mu tak veriť brat od piatku pozitívny Ag v pondelok šiel na PCR PRIŠIEL Výsledok že je negatívny a cíti sa hrozné volal tam obiednal sa znova a pozitívny