Je možné po operácii chrbtice pracovať?
Ženy, to ozaj je to s chrbticami také, že za rok marodujete aj niekoľko mesiacov? Aj po operacii? Jeden kŕčny stavec, nedokážete robiť ani ľahkú robotu, administratívu alebo predavačku v butiku, kde chodi jedna dve krabice za týždeň?
@anonym_autor po operácii krčného stavca by si nemala zdvíhať ťažké....ale pracovať môžeš....ale nie vždy operácia odstráni bolesť....a dá sa aj ťažko potvrdiť či vyvrátiť, takže ak príde niekt kto mal operovaný stavec že ho opäť bolí dané miesto, čo urobí lekár?lebo nejaké zrasty a zmeny sú tam aj po operácii...dá ti rehabilitácie a ostaneš PN.....
Pozri sa každý to ma inak
Ja mam 5 nic moc diagnóz na chrbte a úplná pohoda
Niekto ma len z toho jednu a tak mu to zasahuje nerv,ze koniec
Takže to je také
to marodovanie niekolkokrat do roka ze z toho, ze pracujeme a ak to prezenieme zhosti sa zdravotny stav tak ze musime ist na pn, lebo nedokazeme 8 hod sediet v administrative ci 12 hod stat v obchode a vykladat tovar... takze nie niekedy je po operacii tazke pracovat, inokedy sa to da zalezi od pracovnej pozicie, ono hold chrbtica ovplyvnuje celeho cloveka od sedenia, statia, chodze ci manipulacii s rukami ☹
Zas debata, ked niekomu kole oci suseda, sesternica, kolegyna... Vsak si to s nou vymen, uvidis, ze bude rada ked sa zbavi neustalych bolesti a problemov, ktore bude mat do konca zivota. Ci mas pocit, ze po operacii sa stane zazrak?

@anonym_autor nie, nikto je po 3 nesiacoch spat v oraci. Každý to zvláda inak.