Ako riešiť situáciu po operácii chrbtice?
Zienky moje, co robit?
Som cca 4 mesiace po operacii stavca krcnej chrbtice. Posudkova ma uz chce vypisat, ze teda uz je to OK.
Bola som aj na rehabkach, ale ja chcem ist este do kupelov a chcela by som byt ten rok na PN. Preco ma uz posiela? Ved to nie je sranda....
Akoze nechapem... Minule roky, to som ani na operacii nebola a nechala ma tak 5-6 mesiacov v pohode doma, aj som si na rehabky zasla... A teraz po operacii ma vyhana do roboty?
ROK NA PN?! To je preklep, ze? Kamoska po pol roku ani nevedela, ze bola operovana. PN bola 3.5mesiaca. Pokial po operacii nie su komplikacie, co zjavne nie su ked posudkova dr. zhodnotila, ze uz nemusis byt tak ani zo srandy ten rok nemozes mysliet vazne.
@anonym_autor tak asi už pominul dôvod. Už sa inak posudzuje PN od januára 2026
@sasa1310 ako inak? Ved ja mam stale problem, kde-tu ma pichne, zaboli. Ani ma vlastne nechceli operovat, ale nakoniec ze vsak ma zoperuju a uvidia.... No a nic.... A tak ja som myslela, ze teda po tej operacii v pohode rok pomarodujem.
Ved predtym sa dalo par mesiacov aj bez operacie... Stacilo povedat, ze boli...
ROK NA PN?! To je preklep, ze? Kamoska po pol roku ani nevedela, ze bola operovana. PN bola 3.5mesiaca. Pokial po operacii nie su komplikacie, co zjavne nie su ked posudkova dr. zhodnotila, ze uz nemusis byt tak ani zo srandy ten rok nemozes mysliet vazne.
@anonym_06c2bf preco? Ved som po operacii..
@sasa1310 ako inak? Ved ja mam stale problem, kde-tu ma pichne, zaboli. Ani ma vlastne nechceli operovat, ale nakoniec ze vsak ma zoperuju a uvidia.... No a nic.... A tak ja som myslela, ze teda po tej operacii v pohode rok pomarodujem.
Ved predtym sa dalo par mesiacov aj bez operacie... Stacilo povedat, ze boli...
@anonym_autor tak to aj mna kde tu poxhne a chodim do prace.
Svokor bol po operácii stavcov chrbtice pn necelé 4 mesiace. A ty asi nemáš 60 +.
Ak to takto zvládol on, nepíš prosím ťa že ty umieraš. Buď si hnida lenivá alebo trollíš.
@anonym_autor vela ludi poznam po operacii ale nikoho kto bol rok na PN. Absolutne nikoho a to ani v pripade, ze sa objavili komplikacie a po operacii museli skoncit na JIS/ARE na niekolko dni tak rok PN nikdy netrvala. Operacie podstupuju desiatky ludi denne ak by vsetci boli len preto rok na PN tak nikto by ani nerobil.
Veď môžeš ísť do prace a keď pôjdeš do kúpeľov tak budeš mat časť dovcu a časť PN
Však sa s ňou dohodni že ešte mesiac - dva doma aby di mohla chodiť na rehabky, ale zas roka doma?
A kolko tak ma nechaju?
Ved tolkoto som byvala bez operacie kazdy rok na PNke...
A kolko tak ma nechaju?
@anonym_autor vieš načo je operácia? Aby si sa vrátila k plnohodnotnému životu. Ak posudková lekárka zhodnotila, že ti nič nie je a môžeš do práce, tak do práce pôjdeš
Veď môžeš ísť do prace a keď pôjdeš do kúpeľov tak budeš mat časť dovcu a časť PN
Však sa s ňou dohodni že ešte mesiac - dva doma aby di mohla chodiť na rehabky, ale zas roka doma?
@anonym_c1e36c ja uz mam po rehabkach... Este chcem ist do kupelov a dovtedy nechcem ist do roboty. A potom po kupeloch si este trochu oddychnut, zas od tych procedur...
ano moze ti skoncit PN posudkova, ak ti schvalia liecenie tak potom sinvežes PN znovu na tu dobu.
Uz mas ziadost podanu na poistovni do kupelov ?
@anonym_autor Oddychovat po procedurach? Ty musis byt troll.
Dcera mala operovanu celu chrbticu a po troch mesiacoch uz v pohode fungovala, dokonca aj splav zvladla.
ano moze ti skoncit PN posudkova, ak ti schvalia liecenie tak potom sinvežes PN znovu na tu dobu.
Uz mas ziadost podanu na poistovni do kupelov ?
@anonym_35e85c nemôže mať podanú žiadosť. Tá sa dáva až po polroku od operácie
inak ak si kazdy rok 4-5 mesiacov na PN tak ta asi beru ako flakaca
Nemala si narok na ID
@anonym_c1e36c ja uz mam po rehabkach... Este chcem ist do kupelov a dovtedy nechcem ist do roboty. A potom po kupeloch si este trochu oddychnut, zas od tych procedur...
@anonym_autor ved ked nechces ist do roboty, tak daj vypoved, kde je problem? 🤷♀️
@anonym_autor prepac, ty chces byt rok na PN, to je smiesne..Ak lekar potvrdi, ze tvoj stav si to nevyzaduje, tak ti rok na PN nenecha..Ale ak si to vyzaduje tvoj stav, mas na to narok..
Len ta opravim, tu nejde o to, CO TY CHCES 🙂
inak ak si kazdy rok 4-5 mesiacov na PN tak ta asi beru ako flakaca
Nemala si narok na ID
@anonym_35e85c ID mi zamietli, aj ZTP... ale ako vravim, necitim sa dobre. Preto som sla na operaciu, aby som mohla byt na PN. a oni ma teraz posielaju robit? Ved chcem ist do kupelov, som len 4 mesiace po operacii. Vsak po minule roky som bez operacie tolko marodila.... Ja to nechapem.
@anonym_autor ty sio smiesna, ze si potrebujes oddychnut po procedurach

A kolko tak ma nechaju?
@anonym_autor ty si obycajna lenivaaaaaaaaaaaaaaa zena prepac, prides mi tak...preto si sla na operaciu aby si mohla byt rok DOMKA? fUUUuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
@anonym_autor ty si obycajna lenivaaaaaaaaaaaaaaa zena prepac, prides mi tak...preto si sla na operaciu aby si mohla byt rok DOMKA? fUUUuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
@anonym_05bab8 tak kolko mozem byt?
@anonym_autor pocuj nespekuluj, ak pochybujes o svojom zdravotnom stave, si najdi ineho lekara a on zhodnoti podla vysledkov...a inac vies, ze posudkovy zo SP teraz vyhadzuju ludi z Pniek jedna radost, ze? to si si vsimla, ze ericek porobil bububu za posledne mesiace...?
este ma napada, ze ak ti zdravotny stav nedovoli pracovat, to znamena, ze mas fyzicky narocnu robotu a spol, tak mozes dat vypoved a najst si nieco ine, aj ked krk ma snad namahany kazdy clovek, staci,,ze mas cely zivot zle drzanie tela , takze tak...
Radost byt tvoj zamestnavatel. Kazdy rok si pol roka na PN? Keby si mala trochu chochmesu, uz by si dala sama vypoved. Tu ma pichne, tam ma boli... Kokos, taketo odrbavacky mam najradsej, fakt. Oddychnut si po procedurach? No princezna, cerveny koberec este nechces prestriet? A hodinky s vodotryskom?
Radost byt tvoj zamestnavatel. Kazdy rok si pol roka na PN? Keby si mala trochu chochmesu, uz by si dala sama vypoved. Tu ma pichne, tam ma boli... Kokos, taketo odrbavacky mam najradsej, fakt. Oddychnut si po procedurach? No princezna, cerveny koberec este nechces prestriet? A hodinky s vodotryskom?
@anonym_619fe6 👏👏👏👏👏
@anonym_autor pocuj nespekuluj, ak pochybujes o svojom zdravotnom stave, si najdi ineho lekara a on zhodnoti podla vysledkov...a inac vies, ze posudkovy zo SP teraz vyhadzuju ludi z Pniek jedna radost, ze? to si si vsimla, ze ericek porobil bububu za posledne mesiace...?
este ma napada, ze ak ti zdravotny stav nedovoli pracovat, to znamena, ze mas fyzicky narocnu robotu a spol, tak mozes dat vypoved a najst si nieco ine, aj ked krk ma snad namahany kazdy clovek, staci,,ze mas cely zivot zle drzanie tela , takze tak...
@anonym_05bab8 robim v obchode so suvenirmi, nic take tazke.... A tak hadam ma len tak nevyhodia kvoli PNkam... Ved mam na to narok.
@anonym_619fe6 takito ludia by nemali mat narok ani na podporu v nezamestnanosti. Ona musi byt zamestnanec roka. Kazdy rok je 4-5 mesiacov na Pn. Ci pana. Potom bude ruky natahovat, ze ma nizky dochodok.
@anonym_autor kraaasny plán 😂😂😂😂 a potom už budú Vianoce a nový rok a zas sa ti neoplati ísť do prace lebo budeš unavená po sviatkoch a potom zas jarná únava
Dúfam že si troll

@anonym_autor tak asi už pominul dôvod. Už sa inak posudzuje PN od januára 2026