icon

Je normálne zotrvanie v umelom spánku?

mata0410
11. apr 2024

Drahy lezi v umelom spanku po tom co sa mu zastavilo srdce. 10minut ho ozivivali. V utorok mu prestali davat omamne latky a on sa stale nezobudil. Je to normalne? Alebo mam ocakavat ze sa mu poskodil mozog tak preto stale spi?

doriiis
•
11. apr 2024

Alebo upadol do kómy.Opytaj sa lekara

danniiee8
•
11. apr 2024

Ahoj, prebúdzanie môže trvať rôzne dlho ale najlepšie by bolo sa spýtať jeho lekára, on najlepšie vie akú liečbu mu dávali a koľko štandardne trvá prebudenie z daných liekov a hlavne pozná jeho zdravotný stav, výsledky vyšetrení.
Držím palce aby bol čím skôr doma 💞

klip0
•
11. apr 2024

Neviem poradiť ale veľmi vám držím palce

rozculena
•
11. apr 2024

prebúdzanie môže trvať aj mesiac.Google vie všetko.
https://tvnoviny.sk/domace/clanok/3687-rozdiel-...

mata0410
autor
•
11. apr 2024

Lekari sami dufaju, ze sa prebudi jeden den mi vraveli ze do dvoch dni a druhy ze kolko bude treba ale vcera uz reagoval na bolest.

macekovam
•
11. apr 2024

@mata0410 10 minút nie je dlho... Môže byť ze mu prestali podávať analgosedaciu ale môže byť ze sa budil do nepokoja a tak mu pred tvojou návštevou podajú lieky ktoré ho upokoja... Ak je stále ventilovanytak by počas toho nepokoja mohol vytiahnuť kanylu... Tak to riešia takto..

kiki68
•
12. apr 2024

@mata0410 skus my vela citat a hovorit ked to ide. Vraj ludia pocuju v tom stave, ze je to vedou preukazane, ze tento zmysel nam uplne neodide. Vsetko chce cas, drzim palce

danniiee8
•
12. apr 2024

@kiki68 to je pravda, ja keď som bola ako návšteva u nás na jis a rozprávala tak vraj začalo biť rýchlejšie srdiečko, to som si ani nevšimla ale kolegyne áno 🧡

bellaa3007
•
20. feb 2025

@mata0410 ahoj ako dopadol manzel?

mata0410
autor
•
9. mar 2025

@bellaa3007 prezil to, len ma poskodeny mozog lebo bol malo okysliceny, takze ma stratu pamate a diagnostikovany organicky psychosyndrom. Skusame uz tretie psychiatricke lieky. Nechce sam od seba nic robit a teraz casto ani ked mu poviem, co ideme robit.