Je osobná návšteva po výsledkoch z genetiky bežná?
dosli mi vysledky z genetiky
som si myslela ze pride do schranky ale ze mam prist osobne, mam sa dacoho bat ci to je bezny postup
genetika Heydukova
Prosim ak by sa vyjadrili ti, co maju skusenost, Vopred Dakujem
poslali poštou. mali sme to 10 km .
@anonym_autor skusenost mam, mne poslali mailom a rodica pozvali, lebo ten bol pozitivny a chceli mu vysvetlit co teraz a na ake ist vysetrenia. Drzim ti palce 🍀
My sme si so sestrou šli po výsledky osobne, ona negatívna, ja pozitívna. Na Heydukovej.
My sme si so sestrou šli po výsledky osobne, ona negatívna, ja pozitívna. Na Heydukovej.
@pomelo84 aha ok, takze bezny postup, dakujem
@pomelo84 drzim palce🍀
@pomelo84 a dakujem takze bezny postup
poslali poštou. mali sme to 10 km .
@anonym_c5b75b aha no tak teraz pozeram ze to bezny postup nie je asi :(
@anonym_autor skusenost mam, mne poslali mailom a rodica pozvali, lebo ten bol pozitivny a chceli mu vysvetlit co teraz a na ake ist vysetrenia. Drzim ti palce 🍀
@anonym_10117e dakujem
no tak teraz sa bojim, ze nieco nasli :(
no tak teraz sa bojim, ze nieco nasli :(
@anonym_autor hlavne sa neboj, s väčšinou genetických ochorení sa nedá aj tak nič robiť, ani lieciť a podobne. ( Slová genetičky) 🥹
@anonym_autor tak telefonicky to s tebou preberať nemôžu, a ak to pošlú poštou tak ty ako laik tomu nebudeš rozumieť a nevedia s tebou odkomunikovať ďaľšie možnosti ako postupovať ďalej, prípadne aké sú ďaľšie možnosti
@anonym_autor hlavne sa neboj, s väčšinou genetických ochorení sa nedá aj tak nič robiť, ani lieciť a podobne. ( Slová genetičky) 🥹
@anonym_aea920 aha takze sa bojim este viac :(
@anonym_autor tak telefonicky to s tebou preberať nemôžu, a ak to pošlú poštou tak ty ako laik tomu nebudeš rozumieť a nevedia s tebou odkomunikovať ďaľšie možnosti ako postupovať ďalej, prípadne aké sú ďaľšie možnosti
@mogaa aha mne robili komplet rozbor tak mozno preto ze je toho vela? Nie konkretne ked tam clovek dosiel s anamnezou
@anonym_aea920 aha takze sa bojim este viac :(
@anonym_autor pozri, ja som bola s dcérou a tiež mi volali, ale sestrička hneď z kraja povedala, že nález je pozitívny. Tak som tam naklusala a doktorka mi oznamovala také veci, čom som tomu aj tak nerozumela a potom, že sa s tým nedá aj tak nič robiť, ako s väčšinou genetických ochorení. Ako, úplná zbytočnosť. Ale zase druhá doktorka mi vravela, " každému dačo nájdu, keď hľadajú". Lebo, kto je " geneticky úplne čisty? Tak, keď sa cítiš dobre, tak potom dobre je všetko. 👍
@anonym_autor pozri, ja som bola s dcérou a tiež mi volali, ale sestrička hneď z kraja povedala, že nález je pozitívny. Tak som tam naklusala a doktorka mi oznamovala také veci, čom som tomu aj tak nerozumela a potom, že sa s tým nedá aj tak nič robiť, ako s väčšinou genetických ochorení. Ako, úplná zbytočnosť. Ale zase druhá doktorka mi vravela, " každému dačo nájdu, keď hľadajú". Lebo, kto je " geneticky úplne čisty? Tak, keď sa cítiš dobre, tak potom dobre je všetko. 👍
@anonym_aea920 mne nepovedali nic do telefonu..Ja tomu trocha rozumiem, lebo som sa tomu hodne venovala posledne mesiace ale predsa len , mozno som potrebovala tu od Vas nejaky nezainteresovany pohlad na cele toto aby som sa istym sposobom spacifikovala...Chapem, ze moj DNA uz nezmenim, ale stale mozem zmenit svoj zivot...k lepsiemu..Kazdy z nas..Tiez si myslim, ze neexistuje uplne zdravy clovek..Len ja som uzkostna hrozne co sa tyka chorob odkedy mi umrel otecko a brat a velmi sa sledujem...drzim palce tvojej dcerke, aspon ju viac sleduju a o co ide ak smiem vediet. Prajem vela zdravia.

Nemám skusenosť presne s touto ale v NR sme museli ísť osobne a bolo všetko v poriadku