Je samoplatcovský ultrazvuk evidovaný v poisťovni?
Ahojte,ak pojdem na usg ako samoplatca,zaznamenava sa to niekde v poistovni,prip.uvidi to vseobecny lekar? Dakujem
V poisťovni? Samoplatca? A čo oni s tým?
@zmrzlinka2021 ved to sa pytam,ci sa to zaznamenava niekde,aj ked idem len ako samoplatca🤦♀️
@zmrzlinka2021 ved to sa pytam,ci sa to zaznamenava niekde,aj ked idem len ako samoplatca🤦♀️
@anonym_autor lenže ja nevidím dôvod si zaznamenávať tvoje aktivity, ktoré neplatil ani z casti
Nie, nemáš zmluvného lekára ani použité poistenie. Ostane to len v systéme laboratória.
Vyšetrujúci lekár to bude mať v počítači, ale do poisťovne nič nepošle. Ani v aplikácii neuvidís, že si u neho bola. Výsledky ti dá, ale nepošle tvojmu všeobecnému. To neposielajú ani keď ideš cez poisťovňu, napr. CT mi dali do ruky a choď si s tým, kde chceš.
Vyšetrujúci lekár to bude mať v počítači, ale do poisťovne nič nepošle. Ani v aplikácii neuvidís, že si u neho bola. Výsledky ti dá, ale nepošle tvojmu všeobecnému. To neposielajú ani keď ideš cez poisťovňu, napr. CT mi dali do ruky a choď si s tým, kde chceš.
@januska12323
@aurelia2000 dakujem dievcata🙂

V poisťovni? Samoplatca? A čo oni s tým?