icon

Je šanca na vyšší úspech pri nádore v pankrease?

19. okt 2024

prosim vas kto mal diagnostikovany nador v pankrease, podla ct nie su pecen pluca zasiahnute, cakame na histologiu, chemoterapia

prosim vas je este daka sanca

Strana
z2
autor
20. okt 2024

@simisi silne bolesti. ale tam toho bolo viac. aj so zlcnikoma pecenou :( (ale pecen je cista, ani ziadna steatoza) nic. stale dufam ze to je cysta :(

simisi
20. okt 2024

Držím palce nech to dopadne dobre🙏

autor
20. okt 2024

@simisi dakujem :(

iwesska
20. okt 2024

Dobra otazka,ale nie na mna,skor na vyrobcov. Zas dnes je uz tolko informacii o skodlivych e-ckach,ze ak to cloveka zaujima,vie si zistit. Ale je stale kopa ludi,ktora to necita,lebo povedia "to by sme ani dychat nemohli,chemia je vsade". Urcite ze je,ale vzdy mam na vyber,ci chcem konzumovat potravinu s karcinogenom denne,alebo vobec🤷‍♀️ Ale tych faktorov,co to sposobuju,je urcite viac,aj stres,dedicnost atd..

cliuska
20. okt 2024

Svokor berie paliativnu chemo uz 2roky.. ked mu to zistili, davali mu 3mesiace. Mal aj metastazy,ktore mu vdaka chemo zmizli. Citi sa ok, ako keby mu nic nebolo. Ma 72rokov.. vzdy je nadej..

autor
20. okt 2024

@cliuska och dakujem
moc dakujem, ja pisem o 43 r

autor
20. okt 2024

@cliuska to je super stale dufam trha ma zo sna si stale myslim ze to nie je pravda

cliuska
20. okt 2024

Treba verit, mozno sa aj modlit (ja nie som veriaca,ale jeho rodina ano, Dr.vravel dokonca o zazraku, ze to tak s lahkostou zvlada..) a hlavne sa liecit a mysliet pozitivne (aj ked viem,ze je to tazke, mne ocko zomrel pred 5rokmi na rakovinu)... drzim silno prsty

autor
20. okt 2024

@cliuska dakuejm modlim sa velmi

autor
20. okt 2024

@cliuska mrzi ma otecko :( ani ja uz nemam a stratit este dalsieho zu nezvladnem

gleep1
20. okt 2024

Sancu ma a pankreas je hlavne zo stravy. A keď mužovi ohŕňam nos keď si v obchode kupuje salám som vraj nenormálna a neviem čo je dobre. Jaj, rakovinka naša dobrá. Jasne ze by to malo byt aj na tých spracovaných mäsách a alkohole. Držím palce s veľa sily želám do boja.

autor
20. okt 2024

@gleep1 malo :( dakujem

dadulala
20. okt 2024

Kamoškin otec,tiež mysleli že zhubný nádor,nakoniec benigny,operovali ho. Ma sa fajn,akurát do konca zivora brutál dieta. To zvláda ťažko,bol to gurmán.

autor
21. okt 2024

@dadulala ja viem, ale zA TU cenu to stoji. :((((( je to na nic ale vsetko za zivot stoji :(

olivkaa1
11. jan 2025

Dobrý deň, môžem sa opýtať ako ste na tom s touto diagnózou? Ak Vás to neobťažuje prosím napíšte mi správu. Ďakujem

maxik24
15. jún 2025

Ahoj Autorka, ako to prosim u vas pokracovalo? Pokracuje?

zuzu6633
10. jan 2026

Ahojte, je tu niekto kto bojuje s tou prisernou diagnózou- rakovina pankreasu? My uz 14 mesiacov paliativna liečba - chemo

janickacrazy
11. jan 2026
@zuzu6633

Ahojte, je tu niekto kto bojuje s tou prisernou diagnózou- rakovina pankreasu? My uz 14 mesiacov paliativna liečba - chemo

@zuzu6633 ahoj, u nás sa stále bojuje, už je to 1,5 roka a zatiaľ sa držíme

zuzu6633
11. jan 2026
@janickacrazy

@zuzu6633 ahoj, u nás sa stále bojuje, už je to 1,5 roka a zatiaľ sa držíme

@janickacrazy A kolko uz mate chemo za sebou?

janickacrazy
11. jan 2026
@zuzu6633

@janickacrazy A kolko uz mate chemo za sebou?

@zuzu6633 neviem presne, ale dosť veľa a teraz berie nejakú biologickú liečbu, on je dosť introvert a nechce sa na túto tému nejak rozprávať, takže úplne detaily neviem

Strana
z2