Je tento Covid test pozitívny?
My sme mali tak a bol falošne pozitívny a pcr negativne.Pri takom duchu treba ísť na pcr lebo tie atg sú vhodne tak akurát 50 na 50
@ibajaanikiny chod na pcr. Ja som mala taky a pcr bol tiez pozitivny. O 3 dni som uz bola negativna.
Dcera mala takyto vcera, dnes uz len 1 ciarka, ale cely den teploty a spi.. Zajtra ide na pcr, lebo ja som pozitivna.. Tak som zvedavá..
Damy,dakujem. Je to muzov test a neveril mi,ze to je uz pozitivny…ja som uz z predoslych diskusii dedukovala,ze ano…
@ibajaanikiny podla mna su obidva testy co si poslala negativne. Testujem uz hodne dlho - lebo skola a mali sme len jediny raz pozitivny a ten vyzeral ako z prispevku sella38
@kamajka no,ale ten prvy je ako ma aj sella,ci?taka slaba ciarka,realne ju vidno viac ako na foto🙄
Mne tak vyšiel teraz v piatok večer, ale uz som mala príznaky a aj som to cakala, keďže tri deti pozitívne. A v sobotu už tie paličky boli červené. Čiže je pozitívny.
Ziadna 2 ciarka tam nema byt,takze je jedno ci je ta druha slabo ruzova,purpurova a neviem aka,nema tam byt. Ja som mala taku,ze som ju musela natacat do roznych stran,aby som ju videla,neodfotitelna a mala som vysoku naloz.
@ibajaanikiny Nenechali ste tento test chvilku postat? Ono z takejto zmesi roztecenej sa zvykne urobit druha ciarka po case
@mimkax na tom prvom sa ta ciarka-duch ukazal hned a ostal aj po uschnuti o nieco silnejsi. Na druhom je ta ciarka dole pri T a ukazala sa po par min…ale ten druhy je uz iny typ ako ten prvy…
@ibajaanikiny určite pozitívny, ja som mala ešte slabšiu a PCR len potvrdil pozitivitu

Urcite je.