Je tep 85 v poriadku?
Ahojte baby je v poriadku mat tep 85? Netreba navštíviť lekára ?
Netreba,cely zivot mam taky a som sledovana kardiologom na liekoch,lebo bez nich by som mala este vyssi. Pulz 60-90 je norma. Niekde sa uvadza aj do 100. Ale to uz je v klude dost.
Ok to máš ja mám v kľude 112 tep po nejakej práci aj 120_az 130. Takže teraz mi to sleduje lekári
Je to ok 🙂 Pokiaľ ti nebýva nejako zle alebo že by si cítila veľké tlaky aj na hrudi a podobne tak buď v kľude 🙂
Takto mam podobne aj ja a neustale a teda je mi dobre, ono kazdy to ma inak, zalezi od organizmu 🙂
Mne doktorka povedala, ze tep 85 je viac ako by mal byt idealny..treba sa venovat kardio cviceniu, aby klesol na tych 75..
@oli2782 Toto by som urcite uz riesila. Ktory lekar ti povedal,ze to nemas riesit,obvodny,ci kardio? Lebo toto je uz nad normou. Ked chodis, musis mat aj 140. Kratkodobo ti to neurobi nic,ale ak to budes mat takto niekolko rokov,tak ti moze zacat zlyhavat srdce. Mne inak jeden kardiolog tvrdil,ze mi nemoze dat ine lieky,ako tie,co mi pulz nedrzali,lebo ine nie su,vsetky ostatne su silne aja mam nizky tlak. Som to povedala obvodnej,dala mi take podobne,ale inak sa davkuju a pulz sa mi hybe medzi 75-85 konecne. Tak by som sa na tvojom mieste obratila na ineho lekara este,lebo kazdy kardiolog povie,ze cim viac bije,tym viac sa opotrebuva.
mne este bolo povedane, ze mlade baby maju pulz okolo 80..neviem kolko mas rokov

úplne OK...