icon

Je tlak 134 na 78 v pohode?

lauriema
19. nov 2020

Dievcata tlak 134 na 78 v pohode nie? Ale som v strese a pulz 49?tojr normalne?som z toho vystrasena ....

veronikaszabova
19. nov 2020

@queen_mary a hlavne stale to iste... rady si k srdcu neberie, lekarov ignoruje. Fakt neviem,ake odpovede caka.

klarissa25
19. nov 2020

@veronikaszabova vieš koho mi pripomína aspon trochu?? jankus 🙂 ako viem nie je to ta ista osoba 🙂 ale ties sa jej radilo čosi a ona si išla stale len svoje...

veronikaszabova
19. nov 2020

@klarissa25 hej,aj mna to uz napadlo 🙂

yoxinka
19. nov 2020

@lauriema
Tu ti nejaká holka hodila link s tvojou predchádzajúcou diskusiou, kde píšeš, že keď malá plače úplne si z toho mimo, v strese až ťa bolí žalúdok a nedokážeš jesť ...

rebekamarcusko
19. nov 2020

@lauriema cipralex.zacala som polkov a pokracovala az na max davku 2tabletky a potom postupne znizovala

lauriema
autor
19. nov 2020

@veronikaszabova
@klarissa25 joj dievcata nebudte take na mna

lauriema
autor
19. nov 2020

@rebekamarcusko uhm,dakujem za odpoved.

lauriema
autor
19. nov 2020

@yoxinka ano to je pravda ale myslela som ze teraz som to pisala,

rebekamarcusko
19. nov 2020

@lauriema no ale ked si tu pytas rady a mas nieco naordinovane aj od lekara,dodrz to. Lebo zbytocne tu dookola budes zakladat temy
Nic ine ti neporadime.

rebekamarcusko
19. nov 2020

@rebekamarcusko opravujem sa polkou 😂🙈

lauriema
autor
19. nov 2020

@veronikaszabova ja sa len vzdy proste vystrasim....

veronikaszabova
19. nov 2020

@lauriema tak uz ber proste tie antidepresiva. Len tak ti ich lekar nepredpisal. Dal ti ich, lebo mas problem.

katkami123
19. nov 2020

A akú chorobu ti zistili? Pýtam sa lebo mi pripominas jednu moju vzdialenú osobu z rodiny a tiež si stále meria tlak aj 10x za deň, všetci už z toho majú nervy.

lauriema
autor
19. nov 2020

@rebekamarcusko dakujem ah tak

lauriema
autor
19. nov 2020

@katkami123 ziadnu chorobu sklon k bradykardii a panicku poruchu depresie

princeznasevera
19. nov 2020

@lauriema neviem co by si robila keby si mala tlak ako ja 90/60 to uz by si umrela 😂

katkami123
19. nov 2020

Aspoň, že to riešiš. Ten náš nechce... pri tvojej téme som si hneď spomenula na tu osobu.

viikkki
19. nov 2020

Ja mam pluzy 130 v kľude a žijem 😄

katkami123
19. nov 2020

Toto mame fakt v rodine.... len si predstavte, že dotyčná osoba nechce ísť ku psychologovi

halabolka
19. nov 2020

@lauriema mas oslabenu psychiku, preto sa stale kontrolujes a stresujes. Uz sme ti tu minule pisali aby si tie AD zacala brat, tak neviem na co cakas. Na svete su miliony ludi ktori ich beru, neviem preco by zrovna tebe nemali pomoct alebo nebodaj este uskodit. A nevypytuj sa kto ake berie, na kazdu diagnozu su ine a kazdy na ne inak reaguje. Ja som skusila 3 druhy a zabrali az 4te. Tak uz sa nekontroluj a zacni ich uzivat podla instrukcii od svojho psychiatra.

halabolka
19. nov 2020

@lauriema ja keby som ich nebrala tak si uz namyslam ze mam rakovinu, nador na mozgu a vsetky mozne choroby sveta. Proste ti mozog nefunguje ako ma a trpis uzkostami. Presne na to tie AD sluzia aby ich odstranili.

lauriema
autor
19. nov 2020

@halabolka tak asi ich teda zacnem brat podla instrukcii

veronikaszabova
19. nov 2020

@lauriema to iste si tvrdila pred 2t...aj pred tym... prejde par dni a stav sa, ze zasa budes riesit tlak a zasa nebudes brat antidepresiva....

lauriema
autor
19. nov 2020

@veronikaszabova ale ,uz som poucena nebud aka ma mna,viem ze pises fakty,ale mam to tazke fakt...jr toho ns mna vela

mandarinka555
19. nov 2020

@lauriema Zase ty ??? Mám pocit, že si od rána, do noci na MK....Hocikde kliknem, všade si ty 😂

terka224
19. nov 2020

Nehnevaj sa ale mala som priateľa ktorý sa v noci 6 krat budil, aby si zmeral tlak a odmeral tepy. Lenže toto není problem s tlakom ale s hlavou. Tak vyhladaj pomoc, skôr ako skoncis v blazninci

lauriema
autor
19. nov 2020

@mandarinka555 😃😀😀😀neviem co napisat

lauriema
autor
19. nov 2020

@terka224 a sko to fopaflo?

lauriema
autor
19. nov 2020

@terka224 a ako to dopadlo?

marlent
19. nov 2020

@lauriema ahoj...nepoznam ta. Len z toho co som tu precitala mas brat lieky kvoli tomu ze sa sledujes a namyslas si ze ti nieco je??