Je tlak 134 na 78 v pohode?
Dievcata tlak 134 na 78 v pohode nie? Ale som v strese a pulz 49?tojr normalne?som z toho vystrasena ....
@veronikaszabova vieš koho mi pripomína aspon trochu?? jankus 🙂 ako viem nie je to ta ista osoba 🙂 ale ties sa jej radilo čosi a ona si išla stale len svoje...
@klarissa25 hej,aj mna to uz napadlo 🙂
@lauriema cipralex.zacala som polkov a pokracovala az na max davku 2tabletky a potom postupne znizovala
@veronikaszabova
@klarissa25 joj dievcata nebudte take na mna
@rebekamarcusko uhm,dakujem za odpoved.
@lauriema no ale ked si tu pytas rady a mas nieco naordinovane aj od lekara,dodrz to. Lebo zbytocne tu dookola budes zakladat temy
Nic ine ti neporadime.
@rebekamarcusko opravujem sa polkou 😂🙈
@veronikaszabova ja sa len vzdy proste vystrasim....
@lauriema tak uz ber proste tie antidepresiva. Len tak ti ich lekar nepredpisal. Dal ti ich, lebo mas problem.
A akú chorobu ti zistili? Pýtam sa lebo mi pripominas jednu moju vzdialenú osobu z rodiny a tiež si stále meria tlak aj 10x za deň, všetci už z toho majú nervy.
@rebekamarcusko dakujem ah tak
@katkami123 ziadnu chorobu sklon k bradykardii a panicku poruchu depresie
@lauriema neviem co by si robila keby si mala tlak ako ja 90/60 to uz by si umrela 😂
Aspoň, že to riešiš. Ten náš nechce... pri tvojej téme som si hneď spomenula na tu osobu.
Ja mam pluzy 130 v kľude a žijem 😄
Toto mame fakt v rodine.... len si predstavte, že dotyčná osoba nechce ísť ku psychologovi
@lauriema mas oslabenu psychiku, preto sa stale kontrolujes a stresujes. Uz sme ti tu minule pisali aby si tie AD zacala brat, tak neviem na co cakas. Na svete su miliony ludi ktori ich beru, neviem preco by zrovna tebe nemali pomoct alebo nebodaj este uskodit. A nevypytuj sa kto ake berie, na kazdu diagnozu su ine a kazdy na ne inak reaguje. Ja som skusila 3 druhy a zabrali az 4te. Tak uz sa nekontroluj a zacni ich uzivat podla instrukcii od svojho psychiatra.
@lauriema to iste si tvrdila pred 2t...aj pred tym... prejde par dni a stav sa, ze zasa budes riesit tlak a zasa nebudes brat antidepresiva....
@veronikaszabova ale ,uz som poucena nebud aka ma mna,viem ze pises fakty,ale mam to tazke fakt...jr toho ns mna vela
@lauriema Zase ty ??? Mám pocit, že si od rána, do noci na MK....Hocikde kliknem, všade si ty 😂
Nehnevaj sa ale mala som priateľa ktorý sa v noci 6 krat budil, aby si zmeral tlak a odmeral tepy. Lenže toto není problem s tlakom ale s hlavou. Tak vyhladaj pomoc, skôr ako skoncis v blazninci
@mandarinka555 😃😀😀😀neviem co napisat

@queen_mary a hlavne stale to iste... rady si k srdcu neberie, lekarov ignoruje. Fakt neviem,ake odpovede caka.