icon

Je tlak 134 na 78 v pohode?

lauriema
19. nov 2020

Dievcata tlak 134 na 78 v pohode nie? Ale som v strese a pulz 49?tojr normalne?som z toho vystrasena ....

veronikaszabova
19. nov 2020

@lauriema napis aspon jeden dovod, preco si pred 2t nezacala brat AD, ked si sa prezehnavala, ze ich od dalsieho dna zacnes brat.

veronikaszabova
19. nov 2020

@lauriema a ten pribalovy uz mas nastudovany ohladom kojenia?

rebekamarcusko
19. nov 2020

@lauriema naozaj to zacni uzivat a chodievaj pravidelne na sedenia k psychiatrovi, ja mam aj psychologicku aj psychiatricku,ak sa stane ze mi je horsie mam s nou hned dohodnuty termin. Tvoje reakcie tiez neposobia dva krat vyrovnane a vyspelo. Reagujes ako nevyzreta 15tka. Musis sa dat doporiadku. Mas dieta. Kto sa o neho postara,ked ty nebudes schopna?

marlent
19. nov 2020

@lauriema uvedom si ze bez tych liekov sa toto bude tahat nie dni ani mesiace ale roky...u mna konkretne skoro 2 roky kym som vyhladala pomoc...
Nedas to bez toho. Takto sa budes trapit..neviem ako dlho uz ich mas predpisane ale garantujem ze keby ich uzivas tak ako mas od vtedy kedy ti ich napisali uz by ti bolo lepsie....
Ty si v situacii kedy si sama nepomozes...nechaj si pomoct liekmi...
Uzivaj ich tak ako ti kazali...nie sama ordinovat

rebekamarcusko
19. nov 2020

Ja sa inak dost cuduje,ze s tym oxazepamom vladzes normalne fungovat. Ja som si dala parkrat,ked som na tom nebola najlepsie a poviem ti,ze som bola niekedy uplne mimo

mondolina
19. nov 2020

@lauriema
Nechcem ťa strašiť , ale uvedom si, že aj tvoja 9 mesačná dcéra môže mať potom absťáky....
Dievča zlaté toľko si na tomto nete zavesená a toto si neprečítaš. Veď ide o tvoje zdravie a tvojich detí.

lauriema
autor
19. nov 2020

@veronikaszabova bala som sa ti to napisat ze ma este viac zhejtujes ale napisem to teda....som hlboko veriaca,viere sa snazim podriadit cely svoj zivot,mam picit ze liekom zradim Boha ze potom teda aka je moja viera...

marlent
19. nov 2020

@rebekamarcusko ja tak isto brala som na akutne stavy xanax co patri pod benzodiazepim rovnako ako oxazepam ucel to splnilo uzkost presla ale rovno som aj zalahla...ani sa mi bojovat s tou unavou resp utlmom ci ako to nazvat nedalo

lauriema
autor
19. nov 2020

@veronikaszabova ano docitala som letak asi odpadnem...

rebekamarcusko
19. nov 2020

@lauriema a oxazepamom nezradzas svoju vieru? Ved aspon si neprotirec. Pytas tu rady,my ti ich davame. Kto chce hlada sposoby,kto nechce hlada dovody

marlent
19. nov 2020

@lauriema a ako veriaca teda tak ten oxazepam sa nerata ako liek ??

veronikaszabova
19. nov 2020

@lauriema tak Boh ti v tomto nepomoze. A nie,nebudem ta za to hejtovat, aj ked som neveriaca. Taka ♦️ nie som!

lauriema
autor
19. nov 2020

@marlent
@rebekamarcusko
@mondolina oxazepam si dam ked je uz velmi zle jasne ze si to potom vycitam

rebekamarcusko
19. nov 2020

@marlent ja som xanax odmietla,je vysoko navykovy. Ja som nemala uzkosti ale hystericke zachvaty. Rozplakala som sa za kazdu blbost a urobila take teatro,ze dovidenia. Teraz sa len tak nerozplacem.konecne som osychicky vyrovanejsia,ale vdaka antidepresivam

lauriema
autor
19. nov 2020

@marlent rata,potom si to aj vycitam velmi ale oxazepan si davam ked je uz velmi zle

lauriema
autor
19. nov 2020

@rebekamarcusko jasne mas pravdu ja si to potom velmi vycitam ale oxazepan si davam ked uz je velmi zle...

lauriema
autor
19. nov 2020

@veronikaszabova Dakujem ti teda....

mondolina
19. nov 2020

@lauriema
Začni sa chovať už racionálne, si dospelá, matka troch detí.
Takto sa dostaneš akurát do cvokhausu.
Z výčitiek z tvojej viery. Keď máš teplotu dáš si Paralen, deťom tak isto dávaš lieky nie? Atb? Nie?
Liek ako liek.
Skôr si myslím, že u teba je ten problém, že sa bojíš, že na teba budú pozerať ako na šibnutú keď berieš AD. Či?

kayyaa
19. nov 2020

@lauriema vies co by tebe najviac pomohlo ? Zahodit tlakomer ! A to myslim uplne vazne, ja som bola kedysi schopna merat si tlak aj 100x denne...sibalo mi z toho. Manzel sa uz na to nemohol pozerat, tlakomer niekam skryl. A od toho dna mi preslo busenie srdca, a nemam ziadny problem.
Plus, zamestnaj sa - fyzicky aj mentalne. Chod sportovat, alebo zober lopatu a rob. Cokolvek.
Nebudes potrebovat ziadne AD a aj tlak aj pulz sa ti znormalizuje😉

marlent
19. nov 2020

@lauriema a ked mas horicku boli ta hlava alebo co ja viem lieky neuzivas??
Takto...
Ja ti to tu zhrniem mas uzkostne ataky ktore chces riesit ale nechces riesit liekmi lebo viera...
Je este kedna moznost a to je klinicky psycholog tam by ta mal odoslat tvoj psychiater...nauci ta ako zvladat tieto reakcie tvojho tela na spustace co sa pri tom deje atd a naucita ako s tym pracovat su to dyxhove cvicenia atd...ja som tam chodila a pomohlo ale bola to kombinacia lieky + klinicky psychos...neviem aka by bola uspesnost bez liekov...
Kazdopadne ries sa

marlent
19. nov 2020

@rebekamarcusko neviem ja som ho brala zo zaciatlu mozno raz za tyzdem max 2x po dobu mozno mesiac kym nezacali zaberat AD potom ozaj sporadicky ale je to vrazda...

kayyaa
19. nov 2020

@lauriema a s tym Bohom...prosim ta to odkial mas take hluposti ? Lieky su na to, aby cloveku pomohli.
Ak je podla teba Boh proti liekom a chce aby ludia radsej trpeli...to co je za Boha ? V takeho zleho Boha veris ?
Ja som tiez veriaca a verim, ze Boh chcel, aby tir lieky ludia vynasli a aby ich liecili. Je to proste Bozia vola. Ze tie lieky su. Ja verim v dobreho Boha, nie v zleho🙊

halabolka
19. nov 2020

@lauriema a preco to je velmi zle? Lebo neberies to co mas prat pravidelne.. namiesto toho sa napchavas navykovymi liekmi ktore sa maju brat IBA vtedy, ked cakas na ucinok antidepresiv.. ty robis presny opak toho co mas robit a este sa aj lutujes, ked ta tu baby zdrbu pod ciernu zem. Komu niet rady, tomu niet pomoci.

mandarinka555
19. nov 2020

@veronikaszabova Ja tak rozmýšľam, z čoho má vlastne depku....Všade vypisuje, aká je šťastná....aké má úžasné deti .....a akého dokonalého muža....ako miluje Boha a čo ja viem, čo ešte miluje...

zuzap33
20. nov 2020

@lauriema žiješ, dychas, robíš, si mladá. Čo stále dofrasa narabas s tým tlakomerom pokiaľ neodpadavas alebo ťa v kuse nebolí hlava???

mondolina
20. nov 2020

@mandarinka555
Depku môže mať aj " šťastný" človek, preto patrí medzi choroby. Človek je zmätený z toho, že sa necíti psychicky dobre aj keď má všetko a mal by byť teda v poriadku.
Netreba to podceňovať.

lauriema
autor
20. nov 2020

@mandarinka555 preco sa o mne bavite takto?Medzi sebou ?ja som stastna ale depresie mam zo strachu ja sa proste vsetkeho bojim

lauriema
autor
20. nov 2020

@zuzap33 vidis aj moj manzel to takto povie ze zahod ten tlakomer...ved ti nic nieje

mondolina
20. nov 2020

@lauriema
Začni brať AD to po prvé, po druhé stanov si limit, že tlak si budeš merať len raz týždenne a dodržuj to.

aduskatt
20. nov 2020

a keď máš zápal slepého čreva, tak si to dáš vyoperovať bez anestézy za živa, lebo aj anestéza je liek? aby si sa náhodou neznepáčila niekomu "tam hore"?