Je to znamienko alebo môže byť kliešť?
To je znamienko,taký vyrastok. Kliest ma viditeľné telo s nohami. A dosť zla fotka inak
Určite kliešť, keď že znamienko dúfam že vieme ako vyzerá. Tak že kliešť ocot na tampón položiť na kliešťa držať 3-5min a pinzetou vytrhnúť.
@miakrchnava no to mi je za radu. Vidíš tomuto na fotke niekde nohy,keď to tvrdíš s takou istotou? A o tom odstraňovaní octom sa ani nevyjadrujem
Sem dáš úplne rozmaznanú fotku ako keby si to fotila na banáne a my máme tipovať? Podľa mňa je aj z tejto fotky jasné, že je to znamieko. Veď sa normálne pozri či to má nohy, alebo telo. Ak máš slabý zrak a nedovidíš si na znamienko tak chápem, ale daj sem aspoň normálnu fotku.
@miakrchnava presne takto vyzerá znamienko. Kliešť vyzerá ako malý chrobák/pavúk s bruškom
Je to znamienko, papilóm, výrastok. Keby bol takto kliešť zavŕtaný, tak to by si mala dookola aspoň trochu červené.
Podľa mna je to vyrastok , kliešť takto nevyzera . Takýchto výrastkov mám na tele kopu.
Kliest ma zapichnutu v tele len hlavu,zvysok tela sa da pinzetou alebo prstom preklopit z jednej strany na druhu.Neviem co je na fotke,ale kliest to urcite nie je...Ak je to kliest do zajtra bude 3x väcsi😉
@miakrchnava preboha, autorka ak je to kliešť, toto je návod ako ho nevyťahovať
Kliešť je čierny, toto vyzerá hnedé,my keď nevieme či ide o kliešťa odfotíme ho a priblížime,či je vidieť nohy,a okolie býva červenkasté.
Môže to byť aj upchatý pót - čierna bodka, komedón, poprípade zo zarasteného chĺpku.
Tiež som take mala na slabine a vyľakala som sa, už som chcela letieť za partnerom nech mi vyberie kliešťa, ale vyšlo to von ako vyrážka

Podľa mňa kliešť