icon

Je toto na fotke kliešť? Poradíte, čo robiť?

adriannnnnnnn
9. júl 2026

ajojte neviete mi poradiť poradiť či je toto na fotke kliešť? asi s tým isť na pohotovosť čo? nemám pinzetu ani nič pri sebe iba na intaku som

Strana
z2
natalka13
9. júl 2026
@anonym_6aea9a

@adriannnnnnnn ano je to kliest. Choďte na pohotovosť, nech Vam ho odborne vyberu. A treba aj antibiotiká

@anonym_6aea9a antibiotika? Preco?

bluea
9. júl 2026

preboha tie co tvrdite ze to je kliest, videli ste niekedy uz kliesta? 😀

natalka13
9. júl 2026
@anonym_6aea9a

@szam Áno, nasadzujú antibiotiká. Naštudujte si, aké.

@anonym_6aea9a ale prd, to by moj muz aj deti mali antibiotika suvisle celu jar leto jesen🙈
Ziaden lekar nepredpisuje automaticky antibiotika
Po kliestovi.

natalka13
9. júl 2026

Na pohotovost urcite nie. Vyber ihlou a uvidis. Za mna chlpy podla fotky.

mandzula
9. júl 2026
@anonym_6aea9a

@mandzula túto otázku adresujte autorovi, ked sa vrati od lekara.

@anonym_6aea9a Pytam sa teba, ty to tu tvrdis.

anonym_f82ad8
10. júl 2026

Ako si dopadol?

dadis
10. júl 2026
@anonym_f82ad8

Ako si dopadol?

@anonym_f82ad8 Nenapise, lebo isiel/isla na pohotovost so zarastenym chlpom a teraz sa hanbi napisat, niektore tu vazne prehrotili...

taktotedanie
10. júl 2026
@dadis

@anonym_f82ad8 Nenapise, lebo isiel/isla na pohotovost so zarastenym chlpom a teraz sa hanbi napisat, niektore tu vazne prehrotili...

@dadis a samozrejme s antibiotikami odisla z pohotovosti ako to tu ta anonymka tak vehementne odporucala 🤣

anonym_54ee0d
10. júl 2026

jasny zarasteny chlp s tymto sa na urgent nechodi to vyriesis doma

szam
10. júl 2026
@anonym_6aea9a

@szam Áno, nasadzujú antibiotiká. Naštudujte si, aké.

@anonym_6aea9a ja si nechám poradiť od odborníka ako ste vy :D nasadzujú sa ak sa prejaví nejaká reakcia. Či myslite, že všetci majú doma záchranné balíčky ATB pre prípad, že vytiahnu kliešťa? alebo to cpú zakaždým do detí? to sa Vám akurát tak potom vytvorí rezistencia. Ale to vy ako odborník, čo si to študoval, vie :D

mizoko
10. júl 2026
@anonym_f7ec52

@bambulkaaskatulka no a hlavne tie najnovsie rady, ako no a co, ked hlavicka ostane, ze vyhnisa, z toho sa mi nozik vo vrecku otvara, lebo to je fest "bezpecne". Ja ho vzdy len posucham odlicovacim tamponom, such sem, such tam a vylezie sam a cely, s pinzetou kolkokrat clovek tu hlavu tam odlomi. Ja by som to nezniesla nechat ta., zblaznila by som sa, fuj. Este sa mi nestalo, ze by som dakeho nevybrala...🤔

@anonym_f7ec52 sú na to také speci háčiky a s nimi to ide úplne úžasné 😁

mizoko
10. júl 2026
@anonym_f7ec52

@bambulkaaskatulka no a hlavne tie najnovsie rady, ako no a co, ked hlavicka ostane, ze vyhnisa, z toho sa mi nozik vo vrecku otvara, lebo to je fest "bezpecne". Ja ho vzdy len posucham odlicovacim tamponom, such sem, such tam a vylezie sam a cely, s pinzetou kolkokrat clovek tu hlavu tam odlomi. Ja by som to nezniesla nechat ta., zblaznila by som sa, fuj. Este sa mi nestalo, ze by som dakeho nevybrala...🤔

@anonym_f7ec52 tieto sú na to skvelé 🙂 vyberieš kliešťa aj s hlavičkou a veľmi lahko

anonym_6aea9a
10. júl 2026

@adriannnnnnnn Ako ste vcera dopadli? Bol to kliešť?

anonym_acf2a2
11. júl 2026
@bluea

preboha tie co tvrdite ze to je kliest, videli ste niekedy uz kliesta? 😀

@bluea tiez si to myslím

Strana
z2