Je toto na fotke kliešť? Poradíte, čo robiť?
ajojte neviete mi poradiť poradiť či je toto na fotke kliešť? asi s tým isť na pohotovosť čo? nemám pinzetu ani nič pri sebe iba na intaku som
Ako si dopadol?
Ako si dopadol?
@anonym_f82ad8 Nenapise, lebo isiel/isla na pohotovost so zarastenym chlpom a teraz sa hanbi napisat, niektore tu vazne prehrotili...
@anonym_f82ad8 Nenapise, lebo isiel/isla na pohotovost so zarastenym chlpom a teraz sa hanbi napisat, niektore tu vazne prehrotili...
@dadis a samozrejme s antibiotikami odisla z pohotovosti ako to tu ta anonymka tak vehementne odporucala 🤣
jasny zarasteny chlp s tymto sa na urgent nechodi to vyriesis doma
@szam Áno, nasadzujú antibiotiká. Naštudujte si, aké.
@anonym_6aea9a ja si nechám poradiť od odborníka ako ste vy :D nasadzujú sa ak sa prejaví nejaká reakcia. Či myslite, že všetci majú doma záchranné balíčky ATB pre prípad, že vytiahnu kliešťa? alebo to cpú zakaždým do detí? to sa Vám akurát tak potom vytvorí rezistencia. Ale to vy ako odborník, čo si to študoval, vie :D
@bambulkaaskatulka no a hlavne tie najnovsie rady, ako no a co, ked hlavicka ostane, ze vyhnisa, z toho sa mi nozik vo vrecku otvara, lebo to je fest "bezpecne". Ja ho vzdy len posucham odlicovacim tamponom, such sem, such tam a vylezie sam a cely, s pinzetou kolkokrat clovek tu hlavu tam odlomi. Ja by som to nezniesla nechat ta., zblaznila by som sa, fuj. Este sa mi nestalo, ze by som dakeho nevybrala...🤔
@anonym_f7ec52 sú na to také speci háčiky a s nimi to ide úplne úžasné 😁
@bambulkaaskatulka no a hlavne tie najnovsie rady, ako no a co, ked hlavicka ostane, ze vyhnisa, z toho sa mi nozik vo vrecku otvara, lebo to je fest "bezpecne". Ja ho vzdy len posucham odlicovacim tamponom, such sem, such tam a vylezie sam a cely, s pinzetou kolkokrat clovek tu hlavu tam odlomi. Ja by som to nezniesla nechat ta., zblaznila by som sa, fuj. Este sa mi nestalo, ze by som dakeho nevybrala...🤔
preboha tie co tvrdite ze to je kliest, videli ste niekedy uz kliesta? 😀
@bluea tiez si to myslím

@adriannnnnnnn ano je to kliest. Choďte na pohotovosť, nech Vam ho odborne vyberu. A treba aj antibiotiká
@anonym_6aea9a antibiotika? Preco?