icon

Je vhodný Bepanthen na zaparené podpazušia?

ninusa221
28. sep 2023
anavixy
28. sep 2023

U dietata? Urcite ano, hocico co sa pouziva aj na zadocek.

ninusa221
autor
28. sep 2023

@anavixy nie u dospelého

anavixy
28. sep 2023

Aj tam je to ok, ja osobne by som dala framykoin, ak mas, kedze tam su zapojene aj bakterie, do zajtra bude pokoj.

janinah
28. sep 2023

Ano

simsalabim
28. sep 2023

Na zapareninu by som dala skor Imazol ako framykoin.

gloria31
28. sep 2023

@ninusa221 je to mega super na zaparene.

ninusa221
autor
28. sep 2023

@anavixy framykoin je na predpis nie?

anavixy
28. sep 2023

@simsalabim kvoli comu? Imazol je na kvasinky, obsahuje klotrimazol (ani kazda zaparenina v plienkovej oblasti nemusi byt sposobena kvasinkou), Framykoin je na bakterie, ktore sa v dospelackom podpazusi hojne vyskytuju. Myslim, ze nic z toho nie je lepsie alebo horsie, ked sa dava tam kde je jedno alebo druhe potrebne. Pisem aj z osobnej skusenosti.

@ninusa221 Ano, na predpis, no ludia ho bezne mavaju doma… pokial nemas tak staci dobre umyvat a natriet kludne bepanthen alebo zinkovu mast alebo hocico urcene na zapareniny.

kacena4
28. sep 2023

sudokrem? najma ak len zacina zaparenina

ninusa221
autor
28. sep 2023

@kacena4 čítala som tu že niekoho stipal

ninusa221
autor
28. sep 2023

@anavixy mám ale momentálne som v inom meste a do soboty asi zdochnem 😂

anavixy
28. sep 2023

@ninusa221 sudocrem za mna nie, ja tieto parfumovane veci moc nemusim… dcera mala zapareninu asi 3x, vzdy som dala Bepanthen a pomohlo 🙂 ale vyborna je aj Spiridea, ma aj krem na zapareniny a ten je skvely, da sa kupit v lekarni aj v drogerii myslim

fion22
28. sep 2023

@ninusa221 raz som mala podráždené podpazušie po epilácii, ale že mega červené a bolestivé ... išla som do lekárne a ukázala to...a dali mi na to bepanthen ...taký že antibakterialny na rany

domiklik
28. sep 2023

@ninusa221 spiridea krempasta

panonia
28. sep 2023

Imazol krempasta pomôže hneď treba udržiavať kožu v suchu a nenosit čierne oblečenie.

simsalabim
28. sep 2023

@anavixy zapareniny su povacsine sposobene kvasinkami.

anavixy
28. sep 2023

@simsalabim samotne intertrigo alebo zapareniny su sposobene zaparenim a trenim vlhkej koze, az sekundarne sa mozu infikovat bud kvasinkami alebo bakteriami. V plienkovej oblasti u deti to byvaju najcastejsie kvasinky.

ninusa221
autor
28. sep 2023

Dievčatá ďakujem za rady kúpila som si ten bepanten baby tak uvidíme ak nezaberie v nedeľu si dam framykoin dam vedieť 😉

simsalabim
28. sep 2023

@anavixy ano, sekundarne moze vzniknut aj bakterialna infekcia. Ale prave preto by som najprv skusila Imazol. Az potom Framykoin.