icon

Kde môžem hľadať rýchlu psychologickú pomoc?

28. apr 2025

Vyskytla sa nám situácia v rodine ( náhle ťažké ochorenie blízkeho človeka s reálnou možnosťou smrti), ktoré veľmi ťažko zvládam, všetko je na mojich pleciach + je mi to veľmi blízky človek a potrebovala by som pomoc. No viem, že čakacie doby u lekárov, vrátane psychologickej pomoci, sú veľmi dlhé a ja by som to potrebovala ...no ihneď, v najbližších dňoch. Možno sú u súkromných lekárov o niečo čakacie doby, no na nich nemám financie. Vie mi niekto pomôcť zorientovať sa či je nejaká možnosť kam sa obrátiť? Ďakujem.

betulinka1
•
28. apr 2025

Aj obvodna lekarka ti vie predpisat nieco na ukludnenie. Hlavne, ak si v takejto situacii

cukroska
•
28. apr 2025

Linka dôvery Nezábudka

lindous
•
28. apr 2025

Ak by si bola náhodou poistencom Dôvery, tak na sedenie cez ksebe.sk máš na 2 sedenia zľavu 15€, nájdeš tam psychológov aj s termínmi voľnými hneď zajtra... ceny za sedenia sú od nejakých 40€, ak by si si to vedela dovoliť na preklenutie čakacej doby... Ak je to pre teba veľa, skúsila by som mailovú poradňu Ligy za duševné zdravie ( https://dusevnezdravie.sk/e-mailova-poradna-lin... ), aby si to zo seba dostala a dostala aspoň nejaké základné nasmerovanie + tá obvodná ako je napísané vyššie.... držím ti prsty! je skvelé, že hľadáš pomoc...

cukroska
•
28. apr 2025

Áno, obvodný lekár vie predpísať neurol ,alebo aj iné lieky na ukľudnie.A dosť to pomáha. Dosť ľudí v mojom okolí to brali,keď prežívali psychicky náročné obdobie. Kamarátke keď zomrel muž a ostala sama s dvomi deťmi zabrala polka denne a postupne vysadila.Zobrala len keď sa bolo veľmi zle.

pribinak
•
28. apr 2025

Ak je to onko ochorenie tak napr Liga proti rakovine má psychológov po celom Slovensku

https://www.lpr.sk/siet-onkopsychologov/

biba_18
•
28. apr 2025

aj tak na rýchlo nejakú online psychologickú linku dôvery, sa ti vedia reálne hodinu venovať…

leni2121
•
29. apr 2025

Ahoj napis mi sukromnu spravu, skusim poradit